ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קצת על תזונה ותרבות...

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: קצת על תזונה ותרבות...

שליחה על ידי uzibu »

אצל חברים אולי באמת תיתכן בעיה, אבל בנוגע לכל המסעדות עוד לא יצא לי להיות במסעדה אחת שלא היה מה לאכול.
יש פסטות, יש סלטים, יש רביולי ואני יכול להמשיך בלי סוף. גם במקומות שישנם דברים שטבעוני לא יכול לאכול אני פשוט מבקש מהם לא לשים לי.

דברים לפעמים נראים מסובכים והם ממש לא כך. צריך רק את הרצון ומשם תגלו שהדברים הרבה יותר פשוטים.

אגב אם נחזור לנושא החברים אשתף אותך שאני הולך יחסית די הרבה לאכול אצל חמתי. שם לא טבעונים ולא צמחוניים. בתחילה, דאגתי להביא לעצמי והכנתי את כולם מראש שלא חלילה יפגעו. לא עבר זמן רב ואז פתאום את מגלה איך מכינים לי סלטים בצד מראש בכדי שלא מישהו בשרי יגע עם המזלג שלו בסלטים, לאחר מכן כבר החלו להכין דברים שגם אני יכול לאכול כמו אורז\פסטות וכו'.. היום אני גם יכול לספר לך שאני עדיין ממשיך ומביא איתי אוכל שאני מכין.. והסיבה לכך בגלל שנוצר מצב שכולם החלו לאוכל מהאוכל הזה ומבחינתי כמובן כמה שיאכלו יותר ממזון טבעוני ככה אני יותר אשמח.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רוניתכהן »

זה נחמד עוזי, סוג של שליחות. אולי גיסתי קצת קשה בקטע הזה. כך שזו התמונה שהצטיירה לי.
אבל אפשר להסתדר. שמחה לשמוע שאתה לא רואה קושי בזה. גיסתי מבשלת כמעט בלי שמן שזה טוב, קמח מלא וכו ו.... היא דתייה,
כך שקשה מאוד לראות אותה אוכלת בחברתינו. שינית לי את המחשבה בנושא. אני חושבת טבעונות אני רואה תמונה עכשיו
אני אראה גם תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

את בהחלט לא חייבת לבצע את השינוי בבת אחת, תתחילי עם מתכונים שאת יכולה לקבל ולאט לאט תמשיכי לפי הקצב שלך.
אני כאדם שללא ארוחה בשרית פעם ביום לא הייתי מרגיש שאכלתי צהריים יכול להגיד לך שישנם תחליפים מעולים ואני לא מרגיש חוסר.
ישנם מאכלים שלאה מכינה שפשוט אם לא אומרים שאינם מכילים בשר לא יודעים על כך.
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”