נ.ב. כמובן שיהיה חתיך
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גיל ומחיר לגוזלי אלכסנדרין ודררה
מנהל: מפקחים
Re: גיל ומחיר לגוזלי אלכסנדרין ודררה
שיהיה ברמת רעש שקטה-בינונית , שיהיה חברתי ולא עייף כזה כל הזמן בעל מרץ, שתיהיה יכולת דיבור סבירה .. גודל לא ממש משמעותי, שהוא יוכל להתרגל לעוד אנשים חוץ ממני (המשפחה) וכ'ו... אפשר גם להציע תוכי אחר .. אבל אני לא רוצה לקחת משהו ממש יקר מכיוון שזו פעם שניה בערך שאני מחתים למרות זאת יש לי ניסיון וקראתי לא מעט מאמרים וכ'ו ..
נ.ב. כמובן שיהיה חתיך
נ.ב. כמובן שיהיה חתיך
אני אתחיל מ"חתיך" - כל אחד וטעמו וכל אחד נמשך לתוכי בגודל ובצבע שונה.
רמת רעש שקט עד בינוני- דררה ואלכסנדרין. קוניור שמש למשל רועש מאוד.
תוכים מתרגלים לאנשים שבאים עימם במגע נותנים להם יחס ומתקשרים עימןם. ההרגלה תלוי בך ובסובבים.
יכולת דיבור סבירה - עניין של הרבה מאוד השקעה ולא תמיד עם תוצאות בתוכים המדוברים.
רמת רעש שקט עד בינוני- דררה ואלכסנדרין. קוניור שמש למשל רועש מאוד.
תוכים מתרגלים לאנשים שבאים עימם במגע נותנים להם יחס ומתקשרים עימןם. ההרגלה תלוי בך ובסובבים.
יכולת דיבור סבירה - עניין של הרבה מאוד השקעה ולא תמיד עם תוצאות בתוכים המדוברים.
מה בקשר לילו סיידד ? אני מתלבט על מה ללכת ... עם כל הניסיון שלי וכ'ו על מה היית ממליץ לי ללכת ?
קוקטייל החתמתי כבר.. אני מעוניין במשהו אחר
השאלה מה התקציב .אתה מציין שאתה מעוניין בכושר דיבור ולכן עדיף ללכת לכיוון תוכים כמו ראש חום או סנגל משפחת האפריקאים ששם הסיכוי לדיבור גדול יותר. מחירם כמובן גבוה יותר אבל אם אתה מתכוון להחתים אולי תצליח למצוא גוזל במחיר סביר .
אוקי ... במידה ואני קונה סנגל \ ראש חום (אם אני מחפש ב YAD2 איזה קטגוריה זה?) כאילו מה השם המלא של התוכי..
ומה המחיר למוחתם ומה המחיר לגוזל להחתמה אם אפשר לדעת ..
אני יגיד לך לערך האם זה מתאים לי
ומה המחיר למוחתם ומה המחיר לגוזל להחתמה אם אפשר לדעת ..
אני יגיד לך לערך האם זה מתאים לי
נערך לאחרונה על ידי tal12 ב 06 מאי 2012 21:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדיוק כמו שרשמת כאן תרשום בלוח בו אתה מחפש. המחיר משתנה בין מגדל למגדל וכדאי שתעבור על המודעות ותהיה לך אינדיקציה לגבי המחירים.
את הסנגל מצאתי שם... אבל את החום ראש לא ...
אשמח אם תעזור לי, ואני לא נראה לי הולך לקנות ממישהו שם רוצה רק לדעת את המחירים פחות או יותר
אשמח אם תעזור לי, ואני לא נראה לי הולך לקנות ממישהו שם רוצה רק לדעת את המחירים פחות או יותר
אין קישורים יוצאים על פי חוקי האתר. בבקשה הקפד על חוקי האתר.
יש לך אפשרות לרשום טקסט חופשי והמערכת תחפש את מה שאתה רושם.
יש לך אפשרות לרשום טקסט חופשי והמערכת תחפש את מה שאתה רושם.