ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צ'יקלידים.
מנהל: מפקחים
צ'יקלידים.
טוב אז לאחר נסיון של כמה שנים במשריצי חיים(בעיקר גופים) אני מעוניין להביא בנוסף\במקום צ'יקלידים.(באקווריום אחר כמובן).
טוב אז אנ י רוצה שיהיו כמה שיותר קטנים ושיתאימו למתחילים.
בגלל שאני רוצה דור המשך אני מעוניין שיהיו גם קלים בריבוי...
אשמח להמלצות על סוגי דגים...
אשמח אם תגידו לגבי כל דג מה גודל האקווריום ש-4-6 דגים מהסוג שלו צריכים(בתור התחלה) וגם שתגידו מה הם אוכלים.
מאור.
.
טוב אז אנ י רוצה שיהיו כמה שיותר קטנים ושיתאימו למתחילים.
בגלל שאני רוצה דור המשך אני מעוניין שיהיו גם קלים בריבוי...
אשמח להמלצות על סוגי דגים...
אשמח אם תגידו לגבי כל דג מה גודל האקווריום ש-4-6 דגים מהסוג שלו צריכים(בתור התחלה) וגם שתגידו מה הם אוכלים.
מאור.
.
Re: צ'יקלידים.
אוקיי !
הם לא יכולים לחיות עם משריצים ( אולי רק ציקלידים ננסיים )
תכשיטים יתאימו לך .
פיקוקים
דוגרי פה
דוגרי קונכיות
כול הציקלידים צריכים מעל 100 ליטר ( חוץ מדוגרי קונכיות שהם צריכים 60 ליטר אבל מומלץ יותר ! )
כולם מתרבים בקלות !
אוכל לציקלידים .
הגודל הדגים שאמרתי לא עולה על 10 ס"מ
אם יש עוד שאלות ישמח לענות !
הם לא יכולים לחיות עם משריצים ( אולי רק ציקלידים ננסיים )
תכשיטים יתאימו לך .
פיקוקים
דוגרי פה
דוגרי קונכיות
כול הציקלידים צריכים מעל 100 ליטר ( חוץ מדוגרי קונכיות שהם צריכים 60 ליטר אבל מומלץ יותר ! )
כולם מתרבים בקלות !
אוכל לציקלידים .
הגודל הדגים שאמרתי לא עולה על 10 ס"מ
אם יש עוד שאלות ישמח לענות !

מה גודל אקווריום מינימלי ללהקה של 6-8 עטרות?הריבוי שלהם קל?כן זה ברור לי שהם לא יכולים לחיות עם משריצי חיים...
מזה עטרות ?
לוקחים זכר על כמה נקבות .
אפשר זכר על 4-5 נקבות !
בהצלחה
גודל אני לא יודע בדיוק .( אתה יכול לבדוק .. )
הריבוי יחסית קל
לוקחים זכר על כמה נקבות .
אפשר זכר על 4-5 נקבות !
בהצלחה
גודל אני לא יודע בדיוק .( אתה יכול לבדוק .. )
הריבוי יחסית קל

אתה בטוח שקוראים להם "לוטרות"? לוטרה זה יונק שחי במים..
מה נפח האקווריום שבו יהיו הציקלידים(לא אומרים צ'יקלידם)?
מצטער אני פשוט רושם מהאייפון וזה לא נותן לי לראות את מה שאני רושם....
עכשיו אני רושם מהמחשב...טטרות!(סופי חחח...)
בערך 50 ליטר(אפילו קצת יותר) האם יש איזשהו ציקלידים(או ננסיים) שיכולים לחיות באקווריום הזה והם קלים לריבוי?
מה אתם אומרים לגבי טטרות?(קרדינל או ניאון).
עכשיו אני רושם מהמחשב...טטרות!(סופי חחח...)
בערך 50 ליטר(אפילו קצת יותר) האם יש איזשהו ציקלידים(או ננסיים) שיכולים לחיות באקווריום הזה והם קלים לריבוי?
מה אתם אומרים לגבי טטרות?(קרדינל או ניאון).
רק ציקלידים דוגרי כונחיות(ברביס, מולטיפסיאטוס- אגם טנגניקה, אפריקה).
רמירז(דרום אמריקה- אמזונאס), גם אפשר אבל הוא יחייה אצלך לא יותר מחצי שנה- תכולת חייהם ממש קצרה.
רמירז(דרום אמריקה- אמזונאס), גם אפשר אבל הוא יחייה אצלך לא יותר מחצי שנה- תכולת חייהם ממש קצרה.
חברים עשיתם סלט !
טטרה לא ציקליד ! אלא מקבוצת ברבוסים . ( קרפיונים )
- קשה להרבות אתו בשבי בגלל שהם מטילים ביצים ואז הזכר צריך להפרות וצריך לקחת את הביצים - סיפור ! לפי דעתי לא שווה לך .
חנן - אפשר תמונה של ברביס ? אולי ברבוס ? אם כן הוא לא דוגר קונכיות , אלא הוא מטיל ביצים .
רמירז - צריך מים רכים , בגלל זה קשה לגדל אותו . ובלי מים רכים הוא לא יחיה מעל חצי שנה .
טטרה לא ציקליד ! אלא מקבוצת ברבוסים . ( קרפיונים )
- קשה להרבות אתו בשבי בגלל שהם מטילים ביצים ואז הזכר צריך להפרות וצריך לקחת את הביצים - סיפור ! לפי דעתי לא שווה לך .
חנן - אפשר תמונה של ברביס ? אולי ברבוס ? אם כן הוא לא דוגר קונכיות , אלא הוא מטיל ביצים .
רמירז - צריך מים רכים , בגלל זה קשה לגדל אותו . ובלי מים רכים הוא לא יחיה מעל חצי שנה .