ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר להוצאת אבקה של סנגל
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר להוצאת אבקה של סנגל
סנגל מוציא הרבה אבקה כמו קוקטייל??
והאם כשינים בחדר , עם התוכי זה והחלונות סגורים זה מפריע לתוכי או למי שיושן בחדר??
והאם כשינים בחדר , עם התוכי זה והחלונות סגורים זה מפריע לתוכי או למי שיושן בחדר??
Re: שאלה בקשר להוצאת אבקה של סנגל
סנגל לא מוציא אבק כמו קוקטיל. אם תנקה את הכלוב בכל יום תחליף את המים ותאוורר את החדר באופן קבוע לא צריכה להיות בעיה.
ישנם אנשים רגישים עם בעיות נשימה וכדומה שלגביהם לא מומלץ לישון עם בעלי חיים בחדר ללא קשר לסוג בעל החיים.
ישנם אנשים רגישים עם בעיות נשימה וכדומה שלגביהם לא מומלץ לישון עם בעלי חיים בחדר ללא קשר לסוג בעל החיים.
ואם יושנים בלילה נגיד בחורף עם חלון סגור אמורה להיות בעיה שתהווה לאלו שיושנים בחדר??
במידה והחדר בהמשך היום פתוח?
במידה והחדר בהמשך היום פתוח?
אם החדר מאוורר במשך היום ואם מחליפים בכל יום את העיתון שפורסים במגש ואת המים לא צריכה להיות בעייה.
זאת במידה ולא מדובר באנשדים בעלי רגישות מיוחדת.
זאת במידה ולא מדובר באנשדים בעלי רגישות מיוחדת.
אסטמה יש בעייה עם זה??
כי יש לי אסטמה , ולפני זה היה לי קוקטייל ולא ראיתי שיש לי בעייה מצד הקוקטייל, והוא היה ממש ליד המיטה שלי
כי יש לי אסטמה , ולפני זה היה לי קוקטייל ולא ראיתי שיש לי בעייה מצד הקוקטייל, והוא היה ממש ליד המיטה שלי
לא כל מי שחולה אסטמה נכנס להתקף בגלל קירבה לתוכים. קודם כל שמירה על הניקיון וניקוי אבק מאוד עוזרים וחשובים גם לא לחולי אסטמה. אני מכיר חולי אסטמה שמחזיקים תוכים וחיים עימם ללא בעייה. האינדיקציה הטובה ביותר זה שאתה קרוב אליו ולא מפתח רגישות. אבק נוצות רב ואבק בכלל יכול לגרום לגירוי בקנה הנשימה ולכן כמו שציינתי יש להקפיד על הניקיון ואיוורור החדר.במקביל להרגיל את התוכי למקלחות שעוזרות מאוד להפחית את אבק הנוצות שמצטבר ומקלות על התוכי להתנקות.
אה סבבה אני ינסה את זה
אבל מה יותר טוב מקלחת בצלחת או עם שפריצר
או שזה לא משנה?
אבל מה יותר טוב מקלחת בצלחת או עם שפריצר
או שזה לא משנה?
במיוחד לשאלה הזאת ששאלת שירלי כתבה מאמר מושקע, בבקשה:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%94.html
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%94.html
כן ראיתי אותו
אבל מה יותר טוב שפריצר או צלחתת
או מה שבאפשרותי?
אבל מה יותר טוב שפריצר או צלחתת
או מה שבאפשרותי?
עדיף למצוא את האפשרות הכי טובה לתוכי מאחר ואם הוא יהנה הוא ישתף פעולה. לנסות את האפשרויות השונות שקיימות ולראות למה התוכי מתחבר טוב יותר. זה לא משנה אם מדובר בקערת רחצה או שהתוכי יתרחץ מתחת לברז בכיור. העיקר שישתף פעולה ויעשה זאת בהנאה.