אם יוצא לך ובא לך אתה יכול לצלם כמה תמונות עדכניות וננסה לעשות "יותר רעש" בנושא.
אם לא יצא לך או לחבר אחר אני אעשה מאמצים להגיע לשם בקרוב בעצמי.
בנתיים אפשר להעזר בקישורים ששירלי צרפה.. כמה שיותר חברים שישלחו ככה הסיכוי שהם באמת יעשו משהו גודל.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סרטון מזעזע.. פשוט אין מילים!!!
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: סרטון מזעזע.. פשוט אין מילים!!!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
פשוט נורא ....
נראה לי שמאוד קל לפתור את הבעיה פשוט מאוד למצוא בית ספר עם אחלה של חברה שהיתנדבו כל תלמיד שעה בשבוע ( בשביל לקבל בגרות צריך להתנדב 60 שעות - מי שלא מתנדב 60 שעות לא זכאי לבגרות ) כל יום יבואו 4-7 חברה יטפלו ינקו יאכילו .. ( הטיפול הוא חלק מההנאה ......... 7 חברה שעובדים תוך שעתיים הפינת חי מבריקה )
לגבי התנורי חימום אני ההיתי מוסר לו את שלי הוא לא בשימוש אני בטוח שיש כאלה שימסרו לו וקרובים לצפת .
לא הבנתי אם אין סיכויים שהאפרוחים שבוקעים מהביצים ישרדו את הלילה הקר ( זה צפת זה לא קריר זה קור חודר עצמות ) למה מדגירים ?
סתם התעללות שאפשר למנוע .
נראה לי שמאוד קל לפתור את הבעיה פשוט מאוד למצוא בית ספר עם אחלה של חברה שהיתנדבו כל תלמיד שעה בשבוע ( בשביל לקבל בגרות צריך להתנדב 60 שעות - מי שלא מתנדב 60 שעות לא זכאי לבגרות ) כל יום יבואו 4-7 חברה יטפלו ינקו יאכילו .. ( הטיפול הוא חלק מההנאה ......... 7 חברה שעובדים תוך שעתיים הפינת חי מבריקה )
לגבי התנורי חימום אני ההיתי מוסר לו את שלי הוא לא בשימוש אני בטוח שיש כאלה שימסרו לו וקרובים לצפת .
לא הבנתי אם אין סיכויים שהאפרוחים שבוקעים מהביצים ישרדו את הלילה הקר ( זה צפת זה לא קריר זה קור חודר עצמות ) למה מדגירים ?
סתם התעללות שאפשר למנוע .
הגיע מכתב תשובה וז"ל:
[HR]
בתאריך ה-23.2.12 נערכה ביקורת בפינת החי של עירית צפת.
כל בע"ח במתחם פינת החי נצפו במצב גופני תקין, כלובי בע"ח נמצאו בגודל וגובה בהתאם לחוק צער בע"ח, תקנות אחזקת בע"ח שלא לצרכים חקלאיים, נקיים, מטופחים ומתאימים לאכלוס בע"ח שבתוכם.
בע"ח שזקוקים לחימום מקבלים תוספות של חימום בתאים במנורות חימום או רדיאטורים.
כלובי הציפורים מכוסים למניעת חדירת רוחות.
פינת החי נמצאת תחת מעקב.
בברכה,
דר. אבן-טוב בוריס
מנהל הלשכה הוטרינרית ראש פינה.
[HR]
מעניין הביקורת נערכה באותו תאריך שהסרטון עלה ליוטיוב
[HR]
בתאריך ה-23.2.12 נערכה ביקורת בפינת החי של עירית צפת.
כל בע"ח במתחם פינת החי נצפו במצב גופני תקין, כלובי בע"ח נמצאו בגודל וגובה בהתאם לחוק צער בע"ח, תקנות אחזקת בע"ח שלא לצרכים חקלאיים, נקיים, מטופחים ומתאימים לאכלוס בע"ח שבתוכם.
בע"ח שזקוקים לחימום מקבלים תוספות של חימום בתאים במנורות חימום או רדיאטורים.
כלובי הציפורים מכוסים למניעת חדירת רוחות.
פינת החי נמצאת תחת מעקב.
בברכה,
דר. אבן-טוב בוריס
מנהל הלשכה הוטרינרית ראש פינה.
[HR]
מעניין הביקורת נערכה באותו תאריך שהסרטון עלה ליוטיוב

לי בכלל לא ענו.
אבל ענו לי על תלונה ששלחתי על הפינת חי בעיר אצלי כרגיל שהמקום בטיפול, ולקראת שיפוץ
אמרו גם שהפינה באחריות משרד החקלאות, אם זה המצב בכל פינת חי בארץ, זה לא מפתיע אותי התגובה שלהם.
כשהתלוננתי על חנויות הם יכלו לקנוס אולי בגלל זה הם פעלו, אבל נגד עצמם? "אנחנו בסדר, הכול טוב, בטיפול"
לא הגיוני שאין עוד למי לפנות... איך מקום עם כל כך הרבה בעלי חיים שונים שדורשים מזון ותנאים שונים ומגוונים,
מנוהל ע"י בנאדם אחד שלרוב אין לו מושג מה טוב להם ומה רע להם,
אין לו זמן לחלק לכולם מזון ולנקות כלובים ואפילו לחטא פעם בכמה זמן כנדרש על פי החוק.... איך?
איך רוב החנויות לממכר חיות בארץ בכלל לא מודעים לחוק צער בע"ח?
איך הם לא יודעים מה התנאים המינימליים להחזיק ולמכור חיות ועדיין מאפשרים להם לנהל עסק?
ואיך אפשר לשנות את זה?
אבל ענו לי על תלונה ששלחתי על הפינת חי בעיר אצלי כרגיל שהמקום בטיפול, ולקראת שיפוץ
אמרו גם שהפינה באחריות משרד החקלאות, אם זה המצב בכל פינת חי בארץ, זה לא מפתיע אותי התגובה שלהם.
כשהתלוננתי על חנויות הם יכלו לקנוס אולי בגלל זה הם פעלו, אבל נגד עצמם? "אנחנו בסדר, הכול טוב, בטיפול"
לא הגיוני שאין עוד למי לפנות... איך מקום עם כל כך הרבה בעלי חיים שונים שדורשים מזון ותנאים שונים ומגוונים,
מנוהל ע"י בנאדם אחד שלרוב אין לו מושג מה טוב להם ומה רע להם,
אין לו זמן לחלק לכולם מזון ולנקות כלובים ואפילו לחטא פעם בכמה זמן כנדרש על פי החוק.... איך?
איך רוב החנויות לממכר חיות בארץ בכלל לא מודעים לחוק צער בע"ח?
איך הם לא יודעים מה התנאים המינימליים להחזיק ולמכור חיות ועדיין מאפשרים להם לנהל עסק?
ואיך אפשר לשנות את זה?
זאת פינת חי גדולה כדי לנהל אותה צריך צוות של לפחות 4 איש שיודעים את העבודה ומוכשרים לזה .
יש שם קוף שבת זוגתו לא מתה מוות טיבעי ... זה אומר הכל .
כדי לגדל קופים צריך הכשרה זה לא סתם חיה אלה חיה חכמה אשר צריך תעסוקה משחקים מזון מגוון וכולי .
לפי דעתי צריך שם אדם עם הכשרה לא כל אחד יכל לטפל בחיות אקזוטיות .
לגבי חנויות אני יודע שהם עושים הצגות שחבל על הזמן .
הם לרוב יודעים שהולכת להיות בדיקה ומארגנים מנקים מגדילים כלובים
יש שם קוף שבת זוגתו לא מתה מוות טיבעי ... זה אומר הכל .
כדי לגדל קופים צריך הכשרה זה לא סתם חיה אלה חיה חכמה אשר צריך תעסוקה משחקים מזון מגוון וכולי .
לפי דעתי צריך שם אדם עם הכשרה לא כל אחד יכל לטפל בחיות אקזוטיות .
לגבי חנויות אני יודע שהם עושים הצגות שחבל על הזמן .
הם לרוב יודעים שהולכת להיות בדיקה ומארגנים מנקים מגדילים כלובים
תשובות מדכאות. הסירטון מדבר בעד עצמו ואני לא רואה שלבחור הדתי שעובד שם היה אינטרס, בטח לא למלא בריכות בצואה ולעמוד ולנקות.
האמת שזה כמו להילחם בתחנות רוח. ישנם חוקים אבל הם לא מיושמים. אני בספק אם יש כוח אדם או משאבים לבדיקות בשטח וההעדפות הן המקומות שבהם אפשר להכניס כסף לקופה.
על אף שזה מתסכל מחובתנו להמשיך ולהתלונן בתקווה שאולי בחלק מהמיקרים זה יעזור לבעלי החיים.
האמת שזה כמו להילחם בתחנות רוח. ישנם חוקים אבל הם לא מיושמים. אני בספק אם יש כוח אדם או משאבים לבדיקות בשטח וההעדפות הן המקומות שבהם אפשר להכניס כסף לקופה.
על אף שזה מתסכל מחובתנו להמשיך ולהתלונן בתקווה שאולי בחלק מהמיקרים זה יעזור לבעלי החיים.