ערב טוב , לא מזמן גיליתי אצל הקוקטייל שלי טפילים , בימים האחרונים הבחנתי במריטת נוצות בגוף התוכי , לא רואים את זה חיצוני , אלא רק שהוא פורס כנפיים , מצאתי עליי גם 2 טיפות דם קטנות מגוף הקוקטייל .
אלי עזר לי מאוד וכיוון אותי לוטרינר , פניתי לכמה טלפונית קודם כל , אך המענה לא היה מספק .
אשמח לקבל תשובה ממך וייעוץ ברכישת "תרופה" לטיפול , ללא אבחון התוכי או הוצאתו מהבית , אלא דרך התיאור שלי
זה יהיה בעיתי , בעיקר בימים הקרים האלו , לצאת עם התוכי ..
תודה רבה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מריטת נוצות עקב טפילים - קוקטייל
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: מריטת נוצות עקב טפילים - קוקטייל
סהר שלום,
נושא מריטת נוצות בתוכים הנו תחום גדול מאוד המשלב פעמים רבות בעיה רפואית ובעיה התנהגותית פסיכולוגית.
מבחינה רפואית:
1. מחלות- כלמידיופילה ,מחלת המקור והנוצות ופוליומה הנן הגורמים העיקריים לנשירת/מריטת נוצות.
2. טפילי עור ואלרגיות.
3. מחסור תזונתי בעיקר על בסיס תזונה לא מאוזנת ומחסור בויטמין A.
4. בעיית כבד.
5. תנאי ממשק וגידול לא אידאליים לתוכי כולל צפיפות.
ועוד
לגבי מתן טיפול כנגד טפילים- ישנן תרופות רבות לטיפול כנגד טפילים ,כל אתד משמשת לטיפול בקבוצת טפילי עור שונים, ישנן כאלה הדורשות מיהול בפרופילן גליקול וישנן כאלה שנותנים ישירות לתוכי,ישנן כאלה הנותנים בזריקה וכאלה בטפטוף על השריר.
התרופות הנן תרופות מרשם המחייבות מרשם רופא.
על מנת לזהות את סוג הטפיל והתרופה המומלצת לטיפול, יש לקחת דגימת עור ולבדוק אותה תחת מקרוסקופ לזיהוי הטפיל ובהתאם אנו מתאימים לו טיפול תרופתי.
מכיוון שישנן תרופות רבות בשוקואופן שונה במתן התרופות אין אני יכול להגיד לך איזה טיפול מומלץ
בהצלחה,.
נושא מריטת נוצות בתוכים הנו תחום גדול מאוד המשלב פעמים רבות בעיה רפואית ובעיה התנהגותית פסיכולוגית.
מבחינה רפואית:
1. מחלות- כלמידיופילה ,מחלת המקור והנוצות ופוליומה הנן הגורמים העיקריים לנשירת/מריטת נוצות.
2. טפילי עור ואלרגיות.
3. מחסור תזונתי בעיקר על בסיס תזונה לא מאוזנת ומחסור בויטמין A.
4. בעיית כבד.
5. תנאי ממשק וגידול לא אידאליים לתוכי כולל צפיפות.
ועוד
לגבי מתן טיפול כנגד טפילים- ישנן תרופות רבות לטיפול כנגד טפילים ,כל אתד משמשת לטיפול בקבוצת טפילי עור שונים, ישנן כאלה הדורשות מיהול בפרופילן גליקול וישנן כאלה שנותנים ישירות לתוכי,ישנן כאלה הנותנים בזריקה וכאלה בטפטוף על השריר.
התרופות הנן תרופות מרשם המחייבות מרשם רופא.
על מנת לזהות את סוג הטפיל והתרופה המומלצת לטיפול, יש לקחת דגימת עור ולבדוק אותה תחת מקרוסקופ לזיהוי הטפיל ובהתאם אנו מתאימים לו טיפול תרופתי.
מכיוון שישנן תרופות רבות בשוקואופן שונה במתן התרופות אין אני יכול להגיד לך איזה טיפול מומלץ
בהצלחה,.
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.