זה פשוט לא נכון. אני לא אומרת שאבא שלך שיקר, אבל אני כן אומרת שיש מספיק סרטי תעודה על המתרחש במפעלים -3846 כתב:לא ראיתי מפעל שחיטה שמפרים בו את חוקי הדת אם כן צריך לסוגרו, אבי עבד בפלורידה והוא אומר לי שלא היה דבר כזה שפרה ראתה את הסכין ושחטו אותה לאחר מכן בגלל הצער והפחד הם גם העבירו את הסכין בזריזות ובמהירות ורק לידיעה כללית בשחיטת פרה ובשחיטת תרנגולת הזמן זהה בין העברת הסכין עד למוות ....
והמציאות שונה לגמרי ממה שאביך מתאר. אני לא יודעת באיזו תקופה הוא עבד שם, אולי הוא עבד בחווה משפחתית ולא במפעל תעשייתי...
בכל מקרה, כיום, וזו עובדה, השחיטה הכשרה הנפוצה עוברת על כל חוק.
אתה לא צריך לסמוך על המילה שלי - אם אתה בוגר מספיק לראות במו עינייך מהי שחיטה כשרה,
ואתה רוצה לדעת באמת אם נגרם סבל או לא, וכמה זמן לוקח לבעל החיים למות, חפש ביוטיוב:
kosher slaughter או the truth about kosher slaughter
אחד הסרטונים שם לקוח מהסרט התעודי Earthlings (אפשר גם לחפש ביוטיוב את הסרט עצמו, יש לו כתוביות בעברית).
הסרטון מהסרט מתעד את המתרחש במפעל "כשר גלאט" (גלאט זה הכי מחמיר מבחינת כשרות) בדרום ארה"ב אם אני זוכרת נכון,
שמשם מגיע רוב הבשר לישראל, והשחיטה הזו זה אחד הדברים הכי אכזריים שראיתי.. זה ממש לא מהיר וזה אפילו חולני.
**התמונות בסרטונים קשות מאוד לצפייה, לא מומלץ לילדים ולאנשים עם לב חלש לצפות בזה

ונכון, צריך לסגור את המקומות האלה, ונכון היה אפשר לצפות שאנשי דת מהארץ שמבקרים במפעלים האלו יעשו משהו בנידון,
אבל הם לא עושים דבר רק שמים חותמת "כשר" וממשיכים הלאה בלי להניד עפעף.