בערך מיום ראשון בבוקר עלה לי החום ועד עכשיו אני מרותק מיטה ולא ראיתי שמש אבל היום התחיל להשתפר . . .
ועכשיו לעדכון בקשר לגוולו , אני רוצה להתחיל מהתחלה ולשתף אתכם -
הסיבה שרציתי למכור את גוולו היא שאני בימים הקרובים עובר לגור באילת לתקופה של בערך שנה
ותיכננתי להתגורר בבית הוריי , ביחידת דיור קטנה של חדר וחצי .
הסיבה שהסכמתי לוותר על גוולו שלי היא שבעיניי הוא לא היה מקבל את התנאים להם הוא רגיל
ובכלל , תנאים המאפשרים מחייה נורמלית ותקנית לתוכי (היחידה ממוקמת קומה אחת מתחת לבית , אין הרבה
חמצן זמין , חם מאוד , וקטן מאוד) ועשיתי חישוב מהיר והתוצאה הייתה למכור אותו ,
על מנת שיזכה לחיים הטובים המגיעים לו , כמובן שהתנאי היה שיהיה מותר לי לבקר אותו ולהתקשר לשאול על שלומו .
בימים האחרונים , יצא לי להיות הרבה בבית (עקב חוסר היכולת לצאת ממנו ..) מה שאומר שיצא לי להיות
הרבה עם גוולו שלי , וגם עם הקוואקר החדש - טוליפ (שלאט לאט נהיה תוכי האכלת יד למופת) -
והגעתי לכלל החלטה -
התוכים שלי ישארו במקומם ! איתי !
עשיתי כמה טלפונים , סחטתי כמה טובות מאנשים באילת ,
וכנראה ששבוע הבא התוכים שלי ואני כבר נכנסים לדירתנו
החדשה והלא כל כך צפופה באילת . . .
מה שאומר שגוולו לא יעבור לכלוב יותר קטן , כי יש מספיק מקום ,
וגם טוליפ הקטן יכול לעבור איתי לאילת ולחיות חיים מלאים ומאושרים . . .
אני רוצה להתנצל בפני כל מי ששלח לי הודעות לאישי ולא החזרתי תשובה , פשוט עד עכשיו
הייתי במצב ממש לא טוב (אנטיביוטיקה , כדורים ..) ולא יכולתי להביא את עצמי לשבת על המחשב יותר מדקה . . .
בהזדמנות זו אני גם רוצה לנצל את הפוסט הזה לפנות לכמה מכם אישית (אם יורשה לי) :
אלון , ההודעה שלך תרמה המון למצב אליו הגעתי עכשיו - תודה לך ידידי .
אווה , אני מודה לך שניסית לעזור ולתמוך , ואני גם שמח שזה לא הצליח .. הייתי מתחרט על זה ...
אביבה , אין לי מילים לתאר כמה אני מעריך אותך ואיזה תפקיד חשוב את משחקת בחיי בתקופה האחרונה , תודה .
וליאור , מה הפרוצדורה למשלוח כופתיות לאילת
אביעד , כמו שאמרתי , אתה תמיד מוזמן לבוא לראות את גוולו , דלת ביתי תמיד פתוחה .
ידידיי היקרים , אני מודה לכם על הזמן שהקדשתם לקרוא את שכתבתי למעלה ,
אני מאחל לכולכם קיץ שמח ומלא במים קרים , ים ובריכה .
אלי ועוזי , תראו איך אתם מארגנים שהכנס הבא יהיה בביתי באילת , יש מספיק מקום לכולם . . . . .

, מעבר לזה האופי האילתי מתאים לי מאוד, שום דבר לא בוער, אומרים ב-4 זה בטח לא יהיה לפני ארבע וחצי
דרך צליחה, בריאות טובה והרבה הרבה שמחה עם החברים שלך.