ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים רבים
מנהל: מפקחים
תוכונים רבים
יש לי תוכונית שדוגרת שהיום ראיתי שהיא ממש אבל ממש פצוע ברמה של לא יכולה לעוף וכולה מכוסת בדם
ועוד תוכונית פצועה הרבה פחות מהדוגרת שגם עם דם וסימני קרב
מה עושים במצב כזה מפרידים? את מי?
יכול להיות שהיא מקנאה בדוגרת?
מה ההשלכות של להעביר תוכונית? או להעביר את הזוג הדוגר
תודה על העזרה
ועוד תוכונית פצועה הרבה פחות מהדוגרת שגם עם דם וסימני קרב
מה עושים במצב כזה מפרידים? את מי?
יכול להיות שהיא מקנאה בדוגרת?
מה ההשלכות של להעביר תוכונית? או להעביר את הזוג הדוגר
תודה על העזרה
Re: תוכונים רבים
תוציא את שתי התוכוניות מהכלוב ותנקה אותם וטפל בהם לפני שיהיה להם זיהום,ולגבי השאלות האחרות תחכה לתשובות אחרות כי אין לי מה להגיד.

התוכי של יריו (:
אין צורך להפריע לדוגרת אלא אם ישנם פצעים פתוחים, תרחיק את התוכי שתוקף אותה מהכלוב לכלוב נפרד.
יתכן מאוד שהתוכונית מנסה להשתלט על תא ההטלה ולכן הריב.
יתכן מאוד שהתוכונית מנסה להשתלט על תא ההטלה ולכן הריב.
יש פצעים פתוחים מה לעשות עם זה?
להוציא אבל רק את התוכונית התוקפת לכלוב מבודד?
להוציא אבל רק את התוכונית התוקפת לכלוב מבודד?
כן, להוציא את התוכונית התוקפת (אפשר עם בן זוגה אם קיים) לכלוב נפרד. תוכים מתגברים לרוב ללא בעייה עם פציעות. בכל זאת תעקוב ותראה שאין דימומים חוזרים . במידה ויש פצעים עמוקים (כאלה שרואים בשר) אזי יש לקחת את התוכי לוטרינר.
* את התוקפת תוציא לכלוב נפרד.
* לגבי פצעים פתוחים, אני מאמין שהדם כבר ייבש אז אין מה לעשות אם היא דוגרת לא להפריע. אם יש קצת דם זורם אפשר לעצור אותו ע"י
כל מיני אבקות או לחילופין אבקת קרונפלור.
* לגבי פצעים פתוחים, אני מאמין שהדם כבר ייבש אז אין מה לעשות אם היא דוגרת לא להפריע. אם יש קצת דם זורם אפשר לעצור אותו ע"י
כל מיני אבקות או לחילופין אבקת קרונפלור.

תודה לכולם על העזרה התוקפת ננתי אותה לחבר היא התחילה עם כל נקבה שיש לה ביצים (ויש שנים כאלה)
הפצועה יותר לקחתי אותה עם בן זוגה לבית לחום היא נראית הרבה יותר טוב אני לא יעלה תמונה באמת שזה ממש קשה לצפייה.
הוא מאכיל אותה מטפחים אחד את השני ומקווה שהיא תחלים במהרה
ושוב תודה על העזרה
הפצועה יותר לקחתי אותה עם בן זוגה לבית לחום היא נראית הרבה יותר טוב אני לא יעלה תמונה באמת שזה ממש קשה לצפייה.
הוא מאכיל אותה מטפחים אחד את השני ומקווה שהיא תחלים במהרה
ושוב תודה על העזרה
בהצלחה, תעדכן בהמשך כיצד היא מתאוששת.