ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם הבוקסר גזעי?
מנהל: מפקחים
Re: האם הבוקסר גזעי?
לא יודע להגיד לך בוודאות על אף שלדעתי הוא לא גזעי, אבל זו לא דעה מקצועית . כלב גזעי אמור להיות מלווה בתיעוד ועל סמך זה קובעים
את הייחוס שלו. כך אניחושב. בכל מקרה הוא נראה ככלב איתן מאסיבי ויפה. אם השיקול שלך אם להשאירו או לא בגלל הייחוס אז לדעתי
זה שטויות , בכל מקרה אין לו תעודות (כך אני מבין) וזה לא משנה . לדעתי כלב מהמם.
את הייחוס שלו. כך אניחושב. בכל מקרה הוא נראה ככלב איתן מאסיבי ויפה. אם השיקול שלך אם להשאירו או לא בגלל הייחוס אז לדעתי
זה שטויות , בכל מקרה אין לו תעודות (כך אני מבין) וזה לא משנה . לדעתי כלב מהמם.
* דקל גם אני די מבולבל רק בגלל הפרצוף/ראש שלו.
* אלי הכלב לא שלי, אבל אני רוצה לאמץ אותו. הבעלים טוען שהווטרינר אמר שמדובר בבוקסר.
* אלי הכלב לא שלי, אבל אני רוצה לאמץ אותו. הבעלים טוען שהווטרינר אמר שמדובר בבוקסר.

אכן בוקסר אבל יתכן שלא גזעי, אני לא רואה בזה פגם .
לא אומר שזה פגם.
להפך אני מאוד אוהב כלבים מעורבים וגם יש לי אחד כזה בבית 6 שנים
להפך אני מאוד אוהב כלבים מעורבים וגם יש לי אחד כזה בבית 6 שנים

אם אתה מעוניין לבדוק אם הבעלים לא משקר קח את הכלב ואת הבעלים לוטרינר שאתה מעוניין ותשאל אותו.
יכול גם להיות שבגלל שהתמונה היא לא משהו והאיכות לא הכי טובה בלשון המעטה הוא נראה קצת מוזר.
יכול גם להיות שבגלל שהתמונה היא לא משהו והאיכות לא הכי טובה בלשון המעטה הוא נראה קצת מוזר.

אני לא אומר שהבעלים משקר או לא, הוא אפילו אמר לי שהוא לא יכול להבטיח לי שזה בוקסר 100%.
אני שואל אם ווטרינר יכול לקבוע על כל סוג של כלב - גזעי / לא גזעי ??
אני שואל אם ווטרינר יכול לקבוע על כל סוג של כלב - גזעי / לא גזעי ??