נראה לי שקצת הקצינו יותר מידי את הקטע הזה של בגדים לכלבים.
יש לי לספוטי הכלב שלי בגד אחד לחורף אבל הוא לא הכי מתחבר לזה,אני מניח שיש עוד לא מעט שמתנגדים ללבוש אותם.
שמתי לב גם לתופעה שגם בקיץ שמים להם בגדים אופנתיים,לא מבין מה הקטע.
זה חמוד והכל אבל מה הטעם זה להציק לכלב עם הבגדים האלה בקיץ שלמרות שהם דקים-אני עדיין חם איתם.
מה דעתכם על כל הקטע הזה של בגדים לכלבים?
לכלב\ים שלכם יש בגדים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה דעתכם על בגדים לכלבים?
מנהל: מפקחים
Re: מה דעתכם על בגדים לכלבים?
אני חושבת שצריך לשים בגד רק לכלב שזקוק לזה.. אם הכלב זקן/חולה/סובל מנשירה מסיבה כלשהי,
אז כדאי לשים לו בגד שיעזור לו לשמור על חום גוף
יותר חשוב מהבגד לדעתי זה שתהיה לכלב פינה חמה לשבת בה, ולא שיהיה חשוף לגשם/רוח או ישן על רצפה קרה או אדמה..
שיהיה לו מחסה נעים ורך
להלביש את הכלבים סתם ליופי עם פריטי אופנה מוזרים (מה שנפוץ בחו"ל) זה מטופש בעיניי ומיותר..
וגרוע מאוד אם זה מתבצע בניגוד לרצונו של הכלב ואם זה מפריע לו
אז כדאי לשים לו בגד שיעזור לו לשמור על חום גוף
יותר חשוב מהבגד לדעתי זה שתהיה לכלב פינה חמה לשבת בה, ולא שיהיה חשוף לגשם/רוח או ישן על רצפה קרה או אדמה..
שיהיה לו מחסה נעים ורך
להלביש את הכלבים סתם ליופי עם פריטי אופנה מוזרים (מה שנפוץ בחו"ל) זה מטופש בעיניי ומיותר..
וגרוע מאוד אם זה מתבצע בניגוד לרצונו של הכלב ואם זה מפריע לו
לכלבה שלי יש חולצה והיא ממש לא מתחברת אליה אז אני לא שמה לה!
לדעתי בגדים לכלבים בקיץ זה מוגזם ומיותר בהחלט למה זה טוב ,הכלבים לא רק סובלים מהחום אלא גם מהבגדים האלה בקיץ!
ובחורף זה בסדר מדי פעם לשים חולצה לכלב מהקור (כשמוציאים לטיולים!)
לדעתי בגדים לכלבים בקיץ זה מוגזם ומיותר בהחלט למה זה טוב ,הכלבים לא רק סובלים מהחום אלא גם מהבגדים האלה בקיץ!
ובחורף זה בסדר מדי פעם לשים חולצה לכלב מהקור (כשמוציאים לטיולים!)
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
למעט מיני כלבים קטנים עם שיער קצר או כלבים עם מחלות או במקרים מאוד קיצוניים של מזג אוויר קר (סיביר)
אין טעם להלביש לכלבים בגדים כלב הוא כלב לא בובת ברבי שמלבישים אותה כל פעם עם בגד מטופש אחר
אין טעם להלביש לכלבים בגדים כלב הוא כלב לא בובת ברבי שמלבישים אותה כל פעם עם בגד מטופש אחר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת