וכמובן ברוכים הבאים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכנסו והצטרפו אלי
מנהל: מפקחים
Re: הכנסו והצטרפו אלי
שלום לכולם,
אני ארז, בן 28, מהנדס תוכנה במקצועי ועל מנת לשבור את שיגרת המחשבים וכל היום מול המסך..
גידלתי תמיד דגים (אקווריום של 550 ליטר עבודת יד
), החלטתי שהגיע הזמן להכניס גם עופות הביתה
.
אז הכנתי כלוב 2*1.30*2.5 שמחולק לשני תאים.
כרגע אצלי 5 זוגות תוכונים צעירים בני חודש לכל היותר.
מתכוון להביא גם פינקים ודררות.
העלה תמונות בהמשך
אני ארז, בן 28, מהנדס תוכנה במקצועי ועל מנת לשבור את שיגרת המחשבים וכל היום מול המסך..
גידלתי תמיד דגים (אקווריום של 550 ליטר עבודת יד
אז הכנתי כלוב 2*1.30*2.5 שמחולק לשני תאים.
כרגע אצלי 5 זוגות תוכונים צעירים בני חודש לכל היותר.
מתכוון להביא גם פינקים ודררות.
העלה תמונות בהמשך

תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!
ברוכים הבאים, שמחים שהצטרפתם 

ברוך הבא 
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
אני הכי קטן פה לפני דעתי ,התאריך שלי זה ה-99\12\3 בן 12 מגדל קוקוטייל אחד שממש התחברתי אליו ולפני שנה שנתיים הרבה תוכונים .

התוכי של יריו (:
ברוך הנמצא איתנו , בהצלחה 

שלום שמי זיו, תאריך הלידה שלי הוא 23.07.99 אני בן הילדים הקטנים פה חח
אני מגדל להקת קוקטיל שמונה כ 7 קוקטילים ולהקת תוכונים שמונה כ 6 תוכונים . התוכונים והקוקטיל באותו הכלוב .
יש לי גם קוקטיל אחד האכלת יד, 2 כלבות וזהו חחח
אני מגדל להקת קוקטיל שמונה כ 7 קוקטילים ולהקת תוכונים שמונה כ 6 תוכונים . התוכונים והקוקטיל באותו הכלוב .
יש לי גם קוקטיל אחד האכלת יד, 2 כלבות וזהו חחח