ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מכירת פרוות במשביר לצרכן ובצעצועים לחיות מחמד
מנהל: מפקחים
Re: מכירת פרוות במשביר לצרכן ובצעצועים לחיות מחמד
איך מפרסמים וגורמים לנזק מבלי לחכות לתוצאות הבדיקה 

יש אנשים חכמים בעולם..
סתם מאשימים על דברים לא אמיתיים ואחר כך מתנצלים.
חבל לא קיבלו תביעה על הוצאת שם רע והיו מקבלים שכל קצת..
סתם מאשימים על דברים לא אמיתיים ואחר כך מתנצלים.
חבל לא קיבלו תביעה על הוצאת שם רע והיו מקבלים שכל קצת..

באמת אם יש להם שכל שיתבעו אותם, הרי לפני כמה ימים נחקק חוק 'לשון הרע'.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
חוק לשון הרע הוא לא חדש.. השתנה גובה הסכום ובעקבותיו גם הגיעו חקיקות חדשות בנושא, כמו קבלת פרטי משתמש בעולם האינטרנט במקרה של לשון הרע.
במיוחד בעיתונות יש לפעול במשנה זהירות. פשוט עיתונאים לקחו את המושג "חופש העיתונאות" כמה צעדים קדימה והעורכים ממהרים לאשר בכדי להיות "הראשונים" מבלי לבצע תחקירים.
במיוחד בעיתונות יש לפעול במשנה זהירות. פשוט עיתונאים לקחו את המושג "חופש העיתונאות" כמה צעדים קדימה והעורכים ממהרים לאשר בכדי להיות "הראשונים" מבלי לבצע תחקירים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
בגלל זה הם צריכים לקבל איזו טביעה "קטנה" ולקבל קצת שכל.
להוציא שם כזה רע על חנות שבסוף הכל שיקרי זו הוצאת שם רע הגורמת לנזק כלכלי בגלל הצרכנים שלא מועניינים לעודד
לבישת פרוות אמיתיות.
להוציא שם כזה רע על חנות שבסוף הכל שיקרי זו הוצאת שם רע הגורמת לנזק כלכלי בגלל הצרכנים שלא מועניינים לעודד
לבישת פרוות אמיתיות.

עדיין יכולים לתבוע אותם, ללא ספק לרשת נגרמו נזקים כספיים ותדמיתיים ויש עילה לתביעה בגין לשון הרע.
בדיוק בשביל זה עבר החוק, אנשים חושבים שהם יכולים לכתוב ולהשמיץ ככל העולה על רוחם מבלי שיתנו את הדין.
אנשים מסתתרים אחרי המקלדת משמיצים פוגעים מאשימים האשמות שווא והחוק החדש נוטע תקווה שהגישה תשתנה.
בדיוק בשביל זה עבר החוק, אנשים חושבים שהם יכולים לכתוב ולהשמיץ ככל העולה על רוחם מבלי שיתנו את הדין.
אנשים מסתתרים אחרי המקלדת משמיצים פוגעים מאשימים האשמות שווא והחוק החדש נוטע תקווה שהגישה תשתנה.
בכתבה המאשימה פרסמו תמונה של התווית והיה כתוב בפירוש שזו פרווה אמיתית
גם המחיר היה בשמיים
לא יודעת איך ביצעו את הבדיקה ועל איזה פריט ואני גם לא אתפלא אם שיחדו מישהו שהתוצאות יצאו ככה כדי למנוע פגיעה נוספת ברשת.
אחרי הכול זו לא פעם ראשונה שגילו שמוכרים שם פרווה אמיתית ובעבר הם הצהירו שזו הייתה "טעות" והם לא ידעו.. או-קיי..
למה בכתבה החדשה לא התנצלו גם על הצעצועים שגילו שעשויים מפרוות? כי לאיש שמייבא אותם לא היה מספיק כסף להשתיק את הפרסום?
אבל גם נניח שהבדיקה אמינה וזו לא פרווה אמיתית - להציג את זה ברשת כפרווה אמיתית ולהקפיץ את המחיר פי 3 זה גם מלוכלך
הרי על התווית היה רשום שזו פרווה..
אני בכל מקרה לא נכנסת לשם יותר ולא לשום חנות שמוכרת פרווה בטעות או מתייגת פרווה סינטטית כפרווה אמיתית בטעות
גם המחיר היה בשמיים
לא יודעת איך ביצעו את הבדיקה ועל איזה פריט ואני גם לא אתפלא אם שיחדו מישהו שהתוצאות יצאו ככה כדי למנוע פגיעה נוספת ברשת.
אחרי הכול זו לא פעם ראשונה שגילו שמוכרים שם פרווה אמיתית ובעבר הם הצהירו שזו הייתה "טעות" והם לא ידעו.. או-קיי..
למה בכתבה החדשה לא התנצלו גם על הצעצועים שגילו שעשויים מפרוות? כי לאיש שמייבא אותם לא היה מספיק כסף להשתיק את הפרסום?
אבל גם נניח שהבדיקה אמינה וזו לא פרווה אמיתית - להציג את זה ברשת כפרווה אמיתית ולהקפיץ את המחיר פי 3 זה גם מלוכלך
הרי על התווית היה רשום שזו פרווה..
אני בכל מקרה לא נכנסת לשם יותר ולא לשום חנות שמוכרת פרווה בטעות או מתייגת פרווה סינטטית כפרווה אמיתית בטעות
מצטער על מה שאמרתי קודם אני חוזר בעצמי אני ימשיך לקנות בגדים שם .

בטח הכתב פוטר.
לא בסדר בכלל!!
לא בסדר בכלל!!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
פשוט רשת חנויות מגעילה!!
אני מסכימה שבאמת צריך לעשות הפגנה מול המשביר!!!! מסכנים כל החיות שמתות רק בשביל האנשים שלובשים את הדברים האלו!
עדיף שלא הוסיף יש לי עוד הרבה לומר וזה ממש לא יהיה נחמד!
אני מסכימה שבאמת צריך לעשות הפגנה מול המשביר!!!! מסכנים כל החיות שמתות רק בשביל האנשים שלובשים את הדברים האלו!

עדיף שלא הוסיף יש לי עוד הרבה לומר וזה ממש לא יהיה נחמד!