ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי גאקו ניבהל כשמנסים לגעת בו
מנהל: מפקחים
Re: תוכי גאקו ניבהל כשמנסים לגעת בו
אני פשוט הופך את הכסא כדי שהוא יצליח לעלות על הרגל שלו...
ואיפה התוכי נמצא כשאתה מגיש לו את הכסא? על הכלוב או בריצפה?
על הרצפה.
אני שם לו את הכסא לאחר שאני רואה שהוא לא מצליח לעלות לכלוב לבד אחרי ניסיונות נואשים..
אני שם לו את הכסא לאחר שאני רואה שהוא לא מצליח לעלות לכלוב לבד אחרי ניסיונות נואשים..
קח מקל קצר ותן לו לעלות עליו מהמקל הדרך קצרה חגי
הבנתי, מה קורה אם נניח אתה מעמיד את הכסא כאשר הוא עולה עליו כשהוא מרוחק מהכלוב? האם הוא נשאר עליו?מטפס למעלה למשענת?
זה כסא ללא משענת , שרפרף פשוט מפלסטיק ..
לא ראיתי שהוא מתקרב לכסא אני פשוט מגיש לו אותו..
לא ראיתי שהוא מתקרב לכסא אני פשוט מגיש לו אותו..
ולמה אתה לא מגיש לו את היד? או מקל ? מה ההבדל? אני שואל שאלות כדי להבין מה קורה כדי שאוכל לעזור. אם זכור לי נכון אמרת לי שהוא גזור נוצות נכון?
ניסיתי להגיש לו את היד הוא מסתובב ולא רוצה לעלות אותו דבר עם המקל,
וכן הוא גזור .
וכן הוא גזור .
מצטער, תסביר לי שוב, כשאתה מגיש לו את הכסא הוא נמצא בראש הכלוב על המקל או במיקום אחר?
בכיף!
כשאני מושיט לו את הכסא הוא נמצא על הרצפה, ובעזרת הרגל של השרפרף אני מרים אותו ומחזיר אותו לכלוב, כשהוא נמצא על הכלוב אני לא מושיט לו את הכסא , רק ברצפה\ שאני רואה שהוא לא מצליח להגיע לכלוב(הוא מחליק על העמוד של הכלוב בניסיון לעלות עליו) אני מושיט לו את הכסא ומחזיר אותו לכלוב..

כשאני מושיט לו את הכסא הוא נמצא על הרצפה, ובעזרת הרגל של השרפרף אני מרים אותו ומחזיר אותו לכלוב, כשהוא נמצא על הכלוב אני לא מושיט לו את הכסא , רק ברצפה\ שאני רואה שהוא לא מצליח להגיע לכלוב(הוא מחליק על העמוד של הכלוב בניסיון לעלות עליו) אני מושיט לו את הכסא ומחזיר אותו לכלוב..