ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
"מצלמות אבטחה שהוצבו בשכונה במזרח ירושלים חשפו התעללות קשה של ילדים ונערים בכלב קטן, שכללה בעיטות, גרירות והשלכה באוויר. הכלב שהצליח להתחבא בצינור בטון, מצא את מותו לאחר שהצינור הוצת ע"י הנערים"
לא יאמן פשוט כמה רוע, נמאס לחזור על הדברים אבל חינוך ועונשים מרתיעים רק הם יתרמו למגר את המראות הקשים.
אני אישית לא מאמין שבבית שגדלים בו בעלי חיים וילדים מטפלים בהם שילדים כאלה יגדלו ויתעללו בבעלי חיים.
אין מילים
עוזי חוק לשון הרע החדש הוא חוק מעולה שיוודא שעיתונאים לא ילכלכו על אנשים חפים מפשע סתם כך כמו שאילנה דיין עשתה לסרן ר'
לגבי הצעירים המתעללים אכיפת החוק במזרח ירושלים נמוכה מאוד עד לא קיימת אני אהיה מאוד מופתע אם יעצרו אותם ויגישו נגדם כתבי אישום
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
2934 כתב:עוזי חוק לשון הרע החדש הוא חוק מעולה שיוודא שעיתונאים לא ילכלכו על אנשים חפים מפשע סתם כך כמו שאילנה דיין עשתה לסרן ר'
לגבי הצעירים המתעללים אכיפת החוק במזרח ירושלים נמוכה מאוד עד לא קיימת אני אהיה מאוד מופתע אם יעצרו אותם ויגישו נגדם כתבי אישום
לא טענתי ולו לרגע כי חוק לשון הרע החדש הוא לא טוב. סה"כ עוד דוגמא להדגיש כמה מסגרת החוק והענישה אינה הגיונית.
אדם "שילכלך" כדברייך ישלם פיצויים "מטורפים" ואילו רוצחים מסתובבים חופשי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
לגבי החוק אין זה מדוייק בסך הכל מדובר על העלאת תקרת הנזיקין מ-50,000 ל-300,000
לגבי העניין של ההתעללות אם זה לא מפורסם במשך כמה ימים בתקשורת אל תצפה שזה יטופל
המשטרה יודעת איזה עבריינים מארגנים קרבות כלבים ואפילו היכן הקרבות מאורגנים ולא עושה כלום בנידון
מעבר לכך מי שכבר נתפס מתעלל בחיות מקבל עונשים מגוחכים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת