ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אני מתכנן לקנות ממישהו תוכי קוקטייל האכלת-יד.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

אני מתכנן לקנות ממישהו תוכי קוקטייל האכלת-יד.

שליחה על ידי Amir96 »

שמעו חברה אני מתכנן לקנות מאיזה מישהו תוכי קוקטייל האכלת יד הוא אומר לי החתמה רמה גבוהה והכל ועכשיו שאני בא לקנות הוא אומר לי שבועיים לא שיחקו איתו אז הוא קצת יינשך בהתחלה אבל אז כבר לא.

ושהוא הראה לי תמונה התוכי הרים כנף מה זה אומר?

ותגידו זה הגיוני שזה החתמה רמה גבוהה והוא אומר שהתוכי יינשך כי לא שיחקו איתו שבועיים?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
zhuvnkl
בקיעה
בקיעה

Re: אני מתכנן לקנות ממישהו תוכי קוקטייל האכלת-יד.

שליחה על ידי zhuvnkl »

אז התוכי כבר לא ברמה גבוהה כי הוא נושך . תוכי ברמה גבוה באמת לא ינשך בכלל .
לפני שאתה קונה אני ממליץ לקחת איתך מישהו שמבין בתוכים שיראה קודם את התוכי לפני שאתה קונה אותו .
אני לא יודע מה זה אומר שהוא הרים כנף אז חכה לעוד תשובות :)
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

ברוך הבא,

בפרוש לא. תוכי שמוחתם ברמה גבוהה לא צריך לנשוך גם אם עבר פרק זמן של שבועיים שלא שיחקו איתו. אני ממליץ לך לחפש תוכי ממגדל אמין ושתוכל לראות כי התוכי אכן מוחתם ברמה גבוהה.

מאמרים:
רכישה נכונה של תוכי
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles

אתה מוזמן לפתוח דיון בקניה ומכירה ולבקש הצעות לקוקטייל האכלת יד ולהתרשם מהמגדל.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

אבל יכול להיות שהתוכי מוחתם ברמה קצת פחות מגבוהה ובהתחלה יינשך ואחרי שהוא איתי ככה שבוע הוא יפסיק ויורגל?
כי כבר הבטחתי לבן אדם שהוא יביא אני אקנה והוא אומר עכשיו שהתוכי נושך כי לא שיחקו אותו אבל אני חושב שהוא באמת מבין וילמד אותי איך להרגיל את התוכי וכו' ... יש לי גם תמונה אבל בפרטי.
נערך לאחרונה על ידי Amir96 ב 26 אוקטובר 2011 21:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

נשמע ממש "מומחה"...
תוכי מוחתם לא אמור לשנוך ובטח לא חזק.. ובטח לא כשמדובר בקוקטיליים - הם חברותיים ולא אגרסיביים.
אם התוכי נושך יתכן שהוא הורגל בצורה לא נכונה ולא הוחתם. או שהוא בכלל פרא.

אם התוכי נרתע מהמגדל, או מנסה לברוח מהמגדל או לא מאפשר למגדל ללטף אותו ונושך - הוא לא מוחתם.

חשוב שתדע שאם התוכי לא הוחתם, והוא נרתע ממגע - כל ניסיון שלך לקרב אותו או להרגיל אותו תגרום לו לחץ רב,
ובמצב כזה לא תרגיל אותו תוך שבוע ולא תוך שבועיים, אלא חודשים ארוכים וגם אחרי תקופה כזו אף אחד לא מבטיח שהוא יתרגל בכלל.

אם אתה רוצה תוכי חברותי תקנה מוחתם, שהאכילו אותו בדייסה מגיל צעיר, שעולה על היד ומאפשר למגדל ללטף אותו, לא נרתע..
בלי נשיכות ובלי ללמוד מ"מומחים"..
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

לא הוא פשוט אמר נושך חלש בגלל שלא שיחקו איתו שבועיים אבל הוא התרגל אליו מהר(הוא לא המגדל - הוא לקח מהמגדל ומוכר לי) ועכשיו שהוא מלטף הוא לא נושך רק בהתחלה כזה.. ואמרתי לו בהתחלה שהוא יביא אני אקח במאה אחוז ולא ידעתי שהוא ינשוך מבינה?
צ'יף בקע ב 3.9.11

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

למה אתה מנסה לשכנע אותנו ולתרץ עבור המגדל? הוסבר לך ונכתב חד משמעית שאם המגדל אומר לך שלא שיחקו איתו שבועיים ובגלל זה הוא נושך, התוכי לא מוחתם ברמה גבוהה ואני באופן אישי לא הייתי רוכש ממגדל כזה. לא משנה מהיכן הוא קנה ולא משנה כמה זמן הוא לא שיחק איתו. לא חסר מגדלים טובים ולא חסר קוקטיילים..

לסיכום, התוכי לא מוחתם ברמה גבוהה והמגדל לפי המידע שנתת לנו נשמע לא אמין. אני מציע בשבילך להתאזר בסבלנות ולרכוש ממגדל שאין ספק ותוכי שלא נושך כלל.

בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

מה אני יגיד לכם ..
טוב תודה לכם אפשר לנעול......
צ'יף בקע ב 3.9.11

סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב

שליחה על ידי lahav123 »

זה חרטא של מגדלים שרוצים להרווים יותר כסף אז הם לוקחים את הגוזלים אחרי שהם יצאו מהתא והם גוזרים להם את הכנפיים ואז הם אומרים שפשוט כמה שבועות לא שיחקו איתם... ובגלל זה הם נושכים ולא כל כך חברותיים...

בדרך כלל האנשים האלה הם אלה שמוכרים קוקטיילים בין 150-180 שקל!

אני אישית לא הייתי מתקרב לאנשים כאלה! והייתי מספר עליהם לכל מי שאני מכיר! בשביל שידעו לא לקנות מהם!
תמיד עדיף להשקיע קצת יותר כסף ולקבל תוכי שמוחתם ברמה באמת גבוהה!!!!

אצלי, לגוזלים שלי שאני מחתים מה שאני לא יעשה להם! הם אפילו לא יעיזו לנשוך!! אני יכול לעשות מהם סמרטות והם לא ינשכו!!תמונה
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
matan_175
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי matan_175 »

להב אתה כל כך צודק ........... הרבה מגדלים לוכחים תגוזל ביום הראשון שהוא יצא מהתא משחקים איתו גוזרים לו כנפיים והינה יש גוזל קוקוטייל אפור "האכלת יד " שבמקום למכור אותו ב 70-50 המחיר קופצץ ל 150 ואפילו יותר בלי הרבה עבודה ממש חצי שעה שעה ..................
מלאה זה היה התרוץ של המגדל כאשר יש לו נקבת אקלקטוס בוגרת ........... אבל קוקוטייל ממש לא
יש חנות בעיר שלי מביאה קוקוטיילים שמה בכלוב ואחרי שבוע שבועיים בא קונה וקונה אותם והם משחקים והכל בסדר ....... ( אני אישית ההיתי מוכר להם קוקוטיילים מוחתמים )
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”