ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של שירלי
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של שירלי
חמודים מאוד...
שירלי תדאגי שיהיה להם גם מים בכלוב גמילה
שירלי תדאגי שיהיה להם גם מים בכלוב גמילה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
איזה מתוקים חבל על הזמן.
ממש חמודים
ממש חמודים

תודה לכולם
אביהו תודה, יש כלי עם מים
(התמונות צולמו ממש ברגע שהכנסתי אותם, אח"כ הוספתי עוד אוכל וכלי מים)
אביהו תודה, יש כלי עם מים
(התמונות צולמו ממש ברגע שהכנסתי אותם, אח"כ הוספתי עוד אוכל וכלי מים)Re: בית הגידול של שירלי
שירלי את אלופה, לא יודע אם בשלב כלשהו תחליטי להעביר אותם לבית חדש אבל אני רוצה להגיד לך שכמגדל הייתי רוצה שתוכים שגדלו כך יגיעו אלי, רואים וחשים דרך מסך המחשב תוכים שניתנה להם אהבה , לאוו דווקה במגע יומיומי אלא בכך שהצלחת להעביר להם ממך חום ואהבה וביטחון .
אומרים שתמונה שווה אלף מילים הסירטון שווה מיליון.
מגדל טוב לא נמדד בכמות או בסוג התוכים שהוא מגדל מאכיל או מחזיק, מבחינתי גידול תוכונים דררות או קקדו זה היינו הך, מגדל טוב זה מגדל שיודע לקרוא את שפת הגוף של התוכים ויודע להעביר להם את מה שהאם בטבע נותנת ובזה אין ספק שהצלחת .
אני מאחל לך רק הצלחות ושנמשיך לצפות בבית הגידול האיכותי שלך שבוודאי יתפתח בהמשך
אומרים שתמונה שווה אלף מילים הסירטון שווה מיליון.
מגדל טוב לא נמדד בכמות או בסוג התוכים שהוא מגדל מאכיל או מחזיק, מבחינתי גידול תוכונים דררות או קקדו זה היינו הך, מגדל טוב זה מגדל שיודע לקרוא את שפת הגוף של התוכים ויודע להעביר להם את מה שהאם בטבע נותנת ובזה אין ספק שהצלחת .
אני מאחל לך רק הצלחות ושנמשיך לצפות בבית הגידול האיכותי שלך שבוודאי יתפתח בהמשך

תודה רבה אלי, אם הצלחתי במשהו זה רק בזכות התמיכה שניתנה לי כאן

אלי הוצאתה לי תמילים מהפה בודדים האנשים שמשקיעים כל כך הרבה כסף זמן אהבה לתוכים שלהם שירלי תדאגי להם לבית טוב ועל תיתני אותם לחנות או סוחר כדיי שהם לא יעברו מיד אל יד
תודה 
עוד תמונות של הקטנים:
היה קצת קריר אצלנו אז הם נהנו בשמש והתכרבלו באוהל
ולקינוח פיצי שהפנים שלו נהיות צהובות יותר מיום ליום:

עוד תמונות של הקטנים:
היה קצת קריר אצלנו אז הם נהנו בשמש והתכרבלו באוהל
ולקינוח פיצי שהפנים שלו נהיות צהובות יותר מיום ליום: