ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איימי וויינהאוס מתה
מנהל: מפקחים
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
איימי וויינהאוס מתה
"איימי וויינהאוס הייתה זמרת-יוצרת יהודייה-בריטית, שהתפרסמה בזכות סגנונה האקלקטי, הכולל תערובת של ז'אנרים רבים, בהם מוזיקת נשמה, סקא, ג'אז, ורית'ם אנד בלוז.
אלבומה הראשון של ויינהאוס, "Frank", הצליח למדי, הן מסחרית והן אצל המבקרים במולדתה בריטניה. האלבום גם היה מועמד לפרס מרקיורי. אלבומה השני, "Back to Black", שיצא ב-2006, הוביל לחמש זכיות בפרס הגראמי, שיא בזכיות של אמנית בערב אחד, והפך אותה לאמנית הבריטית הראשונה שזכתה בחמישה פרסי גראמי, כולל שלושה מתוך ה"ארבעה הגדולים": תגלית השנה, תקליט השנה ושיר השנה. ב-14 בפברואר 2007 היא זכתה בפרס המוזיקה הבריטית בקטגוריית הזמרת הבריטית הטובה ביותר; ואלבומה היה מועמד לפרס בקטגוריית האלבום הבריטי הטוב ביותר. זכתה גם בפרס איבור נובלו פעמיים, יחד עם עוד תארים יוקרתיים. בישראל היא זכתה בתואר "זמרת השנה" במצעד השנתי של גלגלצ לשנת 2008."
(זכויות יוצרים לויקיפדיה)
למי שלא שמע איימי ווינהאוס נמצאה מתה ...
הרבה מסיקים שזו הייתה מנת יתר של סמים ...
היא הייתה כל כך צעירה (בת 27) הייתה לה קריירה ועתיד מזהיר והכל נזרק לפח בגלל סמים ואלכוהול...
בהופעה האחרונה שלה היא עמדה על הבמה תחת השפעת סמים כנראה והיא פשוט הייתה צריכה שהקהל יעזור לה לשיר ...
כל ההופעה היא התגרדה ובכתה על הבמה ... תראו מה סמים עושים לבן אדם!
http://www.youtube.com/watch?v=ttJg8901 ... ture=share
אלבומה הראשון של ויינהאוס, "Frank", הצליח למדי, הן מסחרית והן אצל המבקרים במולדתה בריטניה. האלבום גם היה מועמד לפרס מרקיורי. אלבומה השני, "Back to Black", שיצא ב-2006, הוביל לחמש זכיות בפרס הגראמי, שיא בזכיות של אמנית בערב אחד, והפך אותה לאמנית הבריטית הראשונה שזכתה בחמישה פרסי גראמי, כולל שלושה מתוך ה"ארבעה הגדולים": תגלית השנה, תקליט השנה ושיר השנה. ב-14 בפברואר 2007 היא זכתה בפרס המוזיקה הבריטית בקטגוריית הזמרת הבריטית הטובה ביותר; ואלבומה היה מועמד לפרס בקטגוריית האלבום הבריטי הטוב ביותר. זכתה גם בפרס איבור נובלו פעמיים, יחד עם עוד תארים יוקרתיים. בישראל היא זכתה בתואר "זמרת השנה" במצעד השנתי של גלגלצ לשנת 2008."
(זכויות יוצרים לויקיפדיה)
למי שלא שמע איימי ווינהאוס נמצאה מתה ...
הרבה מסיקים שזו הייתה מנת יתר של סמים ...
היא הייתה כל כך צעירה (בת 27) הייתה לה קריירה ועתיד מזהיר והכל נזרק לפח בגלל סמים ואלכוהול...
בהופעה האחרונה שלה היא עמדה על הבמה תחת השפעת סמים כנראה והיא פשוט הייתה צריכה שהקהל יעזור לה לשיר ...
כל ההופעה היא התגרדה ובכתה על הבמה ... תראו מה סמים עושים לבן אדם!
http://www.youtube.com/watch?v=ttJg8901 ... ture=share

Re: איימי וויינהאוס מתה
אנשים טיפשים מסממים והורגים את עצמם .
יואו היא מסוממת לגמרי בסרטון..
פשוט נורא לא מבינה מה הצורך להתחיל עם זה.. גם אם ממש רע לך, זו לא הדרך לפתור בעיות.
פשוט עצוב, לא הספיקה לעבור רבע מהחיים וכבר מתה.
פשוט נורא לא מבינה מה הצורך להתחיל עם זה.. גם אם ממש רע לך, זו לא הדרך לפתור בעיות.
פשוט עצוב, לא הספיקה לעבור רבע מהחיים וכבר מתה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
זה די הפתיע אותי..היו לה שירים ממש יפים וחבל עלייה!
מה שיותר מלחיץ אותי, זה שהיא מתה בגיל 27....
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 5%D7%9F_27
יש מועדון שנקרא מועדון 27 וזה הרבה אנשים מתחום מוזיקת הרוק שנפתרו בגיל 27
ולא, לא מדובר על שלושה אנשים, מדובר על עשרות...
איימי ווינהאוס ביניהם...
מה שיותר מלחיץ אותי, זה שהיא מתה בגיל 27....
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 5%D7%9F_27
יש מועדון שנקרא מועדון 27 וזה הרבה אנשים מתחום מוזיקת הרוק שנפתרו בגיל 27
ולא, לא מדובר על שלושה אנשים, מדובר על עשרות...
איימי ווינהאוס ביניהם...
ראיתי את כל הסרטונים מהמופע הזה שלה...
אני לא מבין איך אפשר "להעריץ" אשה כזאת. היא לא שרה בקושי כל ההופעה וכולם מוחאים לך כפיים..
אני לא מבין איך אפשר "להעריץ" אשה כזאת. היא לא שרה בקושי כל ההופעה וכולם מוחאים לך כפיים..
כי היא מסוממת היא בקושי עומדת. אז לשיר..
לא יצא לי לשמוע אותה..
מסכנה,כל כך צעירה ועכשיו כבר לא איתנו..
לא יצא לי לשמוע אותה..
מסכנה,כל כך צעירה ועכשיו כבר לא איתנו..

אני חושבת שהם יותר מעריצים אותה בגלל השירים שלה ולא בגלל איך שהיא עומדת על הבמה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
עצוב שיש אנשים כאלו מטומטמים שהורסים לעצמם את החיים (אותו סיפור של זוהר ארגוב)