ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פורום חדש "מגדלים כללי" פורום להצגת תמונות וסרטונים

המקום להערות,הארות,הצעות,שאלות בנושא תפעול האתר ומדריכים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
הודעות: 9688
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 13:03
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
מיקום: פ"ת
איש קשר:

פורום חדש "מגדלים כללי" פורום להצגת תמונות וסרטונים

שליחה על ידי uzibu »

חברים יקרים,

אחרי תקופה ארוכה בה אנו (צוות האתר) שוקל כיצד להתנהל עם הצגת תמונות וסרטונים החלטנו לפתוח פורום חדש שאינו מקצועי לשם הצגת תמונות וסרטונים.


שאלות ותשובות.

מדוע הוחלט לפתוח פורום חדש?
חשוב לנו שפורום מגדלים ישאר פורום מקצועי. הכוונה שחברים וקוראים יוכלו למצוא נושאים בעלי מידע חשוב ורלוונטי ללא הצורך להכנס ולמיין נושאים לשם הצגה. יחד עם זאת, לא רצינו למחוק או לשלול פרסום של נושאים לשם הצגה ולכן ביקשנו לתת פרטים בזמן הפרסום ולתת תמונה נבחרת ולקשר לבית הגידול או לגלריה. לצערנו ראינו כי חברים וותיקים וחדשים אינם פועלים כך ומצאנו את עצמנו לא פעם שוקלים מה לעשות עם דיון כזה או אחר. בגלל שאנחנו נגד מחיקות ומעוניינים שלכולם תהיה הרגשה טובה תוך שמירת הסדר הוחלט לנסות בדרך נוספת.

איזה פורומים יהיו? מה בעצם השוני?
יהיה את פורום מגדלים, שיקרא "מגדלים - תוכים מקצועי, שאלות ותשובות" שימשיך כהרגלו. יפתחו נושאים למתן מידע בלבד ולא לשם הצגה. יהיה את הפורום החדש שיקרא "תוכים כללי - הצגת תמונות וסרטונים" שבפורום זה יהיה ניתן לפתוח דיונים כלליים לשם הצגה בלבד בכפוף לכללי הקהילה ולכללי הפורום החדש! דוגמאות: "קניתי קוקטייל חדש" - "לפולי הדררה יש יום הולדת" - "קוקו אחרי מקלחת" - "סרטון של קקדו שר שמצאתי" ובפנים מצרפים את התמונות ו\או הסרטונים.

כללי הפורום החדש (יפורסם גם בחוקים):
מספר תמונות \ סרטונים: ניתן לצרף עד 4 תמונות ו\או סרטונים (גם אם זה ממקור חיצוני ולא הועלה דרך האתר), כאשר כל תמונה מציגה משהו שונה ולא את אותה תמונה בזוית שונה, לדוגמא תוכי שהראש שלו זז בכל תמונה בכמה מעלות.
כותרות אינפורמטיביות: גם כאן כמו בכל פורום חובה לשמור על כותרת אינפורמטיביות שמרמזות ככל שניתן על תוכן הדיון. לדוגמא, אם לפולי יש יום הולדת, לרשום לפולי יש יום הולדת ואת סוג התוכי - "לפולי הקוקטייל יש יום הולדת".
בית גידול \ גלריה: ניתן לקשר בסוף הפוסט לגלריה ו\או לבית הגידול. יחד עם זאת אין כפל הצגה. דהיינו לא פותחים דיון ב"תוכים כללי" עם 4 תמונות של תוכים ומפרסמים אותם גם בבית גידול. אם החלטתם לפרסם בבית גידול, אתם מוזמנים לפתוח דיון עם תמונה נבחרת ולקשר.
מסחר: אין לפרסם שמות של סוחרים\חנויות\חוות או כל דבר אחר הקשור באופן ישיר או בעקיפין למסחר. דהיינו אם פתחתם דיון "קניתי קוקטייל\כלוב וכו' " אין לרשום בדיון ממי קניתם, כמה עלה, פרטי יצירת קשר וכו'. מותר לתת פרטים של מגדלים בלבד הקיימים בפורום והינם פעילים. אם אתם לא בטוחים, אל תפרסמו או תשאלו בפרטי את אחד מחברי הצוות בקהילה.


חשוב! הפורום הינו ניסיוני. אנו עושים את המירב לאפשר לפרסם ללא כל הגבלה ולכבד את הרצון שלכם לפרסם אך יש לעשות זאת תוך שמירה על הסדר ובדרך הנכונה. דיונים שלא יפתחו כנדרש ימחקו ללא הודעה מוקדמת.

וכמובן כהרגלנו, הינכם מוזמנים להציע, להעיר, להאיר ולשאול בנושא כאן בדיון.

אל הפורום: http://www.tukinfo.com/forum/viewforum.php?f=104

בברכה,
צוות Tukinfo
תמונה
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
הודעות: 2298
הצטרף: 21 יולי 2008 12:57
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב
מיקום: בקעת אונו

Re: פורום חדש "מגדלים כללי" פורום להצגת תמונות וסרטונים

שליחה על ידי lahav123 »

"מסחר"- בקשר לאסור לפרסם כל דבר אחר הקשור באופן ישיר או בעקיפין למסחר זאת אומרת שאסור לי לשים על התמונות של הלוגו שלי?
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
הודעות: 9688
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 13:03
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
מיקום: פ"ת
איש קשר:

Re: פורום חדש "מגדלים כללי" פורום להצגת תמונות וסרטונים

שליחה על ידי uzibu »

לוגו = חתימה שלך, אין בעיה. ללא טלפונים, משפטי מכירות, הפניות, לוגויים שונים (כגון יד2) אסור.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
שלח תגובה

חזור אל “על האתר”