ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אני משתמש במד טמפרטורה "דוקרן" כמו שבתמונה אבל אפשר להשתמש במד חום דיגיטלי רגיל שבודקים חום לבני המשפחה, החיסרון הוא שצריך
להפעילו מחדש בכל פעם שהטמפרטורה עוברת את המקסימום שלו אבל עדיין אפשרי לעבוד איתו ללא בעיה.
תודה רבה.
אלי, את המדחום שיש לך אני מכיר מהאחזקה במפעל בו אני עובד והוא מצויין, רק נראה לי שהוא קצת יקר ופחות קל להשגה, לא?
היום אהיה בסופר פארם ובתור התחלה אקנה מדחום רפואי.
דרך אגב, שאלה קצת חריגה, אבל קצת מטרידה אותי- יש למישהו מושג האם יש בעיית כשרות לגבי מרכיבי הדייסה של הגוזלים? האם יש שם אלו שהם מרכיבים מן החי?
אני שואל, כדי לדעת לגבי הכלים בהם אני משתמש, כגון כוס, כפית וכו'. פתאום חשבנו על זה, אולי יש בעיה...
אני משתמש בדייסה של "טרופיקן".
תודה
המד טמפרטורה עלה לי בין 80-90 ש"ח אם אני זוכר נכון, תריץ חיפוש בגוגל "מד טמפרטורה zico" או משהו בסיגנון אני בטוח שתמצא .
לגבי הדייסות, הדייסות אינן כשרות , אני מבין שאתה מדבר על הפרדה בין בשר לחלב. אני לא יודע להגיד לך אם טרופיקן מכילה רכיבים מן החי.
עברתי על הרכיבים של פריטי בירד ואין שם רכיבים מן החי. לדעתי הכי טוב לפנות ליצרן או לקרוא את הרכיבים על גבי האריזה.
תודה רבה.
לגבי הכשרות, מה שמעניין אותי, זה רק אם יש רכיבים מן החי, כי אז זה יכול להיות מכל מיני בע"ח...
ואז נראה לי שבעייתי להשתמש בכלים שלנו.
איך אני מגיע לשאול את היצרן? הדייסה הרי לא מיוצרת בארץ, כך אני מתאר לעצמי..
התחלתי לכתוב לך על היבואן בארץ אבל כשכתבתי שמות כמו שיף ואבי (סוכן המכירות) הגעלתי את עצמי אז הפסקתי.
הייתי מציע לך לכתוב ישירות ליצרן ואם איני טועה טרופיקן הינו מוצר של חברת האגן מקנדה : http://www.hagen.com/canada/english/about.cfm