ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צוות האתר עושה הכל בכדי להנעים את זמנכם באתר ועושים
מאמצים גדולים להביא לכם מידע מפורט ועשיר ככל שניתן.
יחד עם זאת היינו מעוניינים לדעת מהי דעתכם ומה הייתם מעוניינים
להוסיף כדי שהגלישה תהיה מהנה יותר.
נשמח למענה רב ומפורט ככל שניתן.
תודה!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
בחרתי בשניים הראשונים ובאחרון אחר. לא היה ניתן להצביע עבור כמה ,להלן מחשבותיי.
הראשונים כמו שכבר פורסם.
פורום הורודות בנושא תוכים ותוכונות עזר קשורות
עיצוב/ים נוספים לאתר אשר יאפשרו בחירה/מעבר.
ולאחר -> מי אני.... לפתוח פוסט או מקום קבוע שכל מגדל יספר מעט עליו גיל,מיקום בארץ עיסוק אולי וכ"ד. ועל בית הגידול שלו או תוכי-תוכים שיש לו ותמונות. {בלי שום קשר לפוסט בית הגידול שלי}
עוד משהו שיכול להיות שאעלה לפה לחשיבה שלכם ושל החברים לאתר. פורום שיעסוק אך ורק ברבייה.
רון, בנושא ה"מי אני" יש את הדיון הזה: http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=15&t=240
האם לזה פחות או יותר התכוונת? מה דעתך על הוספת בלוג לכל משתמש והוא יוכל לספר על עצמו ובכלל?
כל משתמש אשר יפתח בלוג כזה יתווסף לו כפתור ונוכל לעיין ואף להגיב -ממש כמו בלוג "רגיל".
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
מעבר לשלושת הסעיפים הראשונים בהם בחרתי ,
רעיון נחמד ומועיל יהיה להוסיף כפתורי עורך מלל בסיסי ל'תגובה מהירה' -
בסגנון הכתבן המוכר והאהוב .. אני יודע שלי אישית זה יוסיף לנוחות כאשר אני משתמש
בתגובה המהירה , שזה הרבה ...
הנושא השני הוא , כמובן , הבלוג .
לא ארחיב .
אתה עושה עבודת קודש ידידי ,
רק אל תתעייף . . .
ד"ש לנעלולית .
רז נ. מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
תגובה מהירה אמורה להיות "מהירה". אחד ירצה עורך מלל, שני ירצה סמיילים
ואז זה כבר לא יהיה "מהיר". אני חושש שתגובה מהירה עם אפשרויות נוספות אולי
תעמיס על הטעינה אבל אבצע טסטים בהמשך ואבדוק את הנושא של הוספה ככל שניתן.
לי אישית היה עוזר פורום תמיכה במחשבים וטיפים למה אני והמחשב על הפנים חחחח אבל גם עיצוב נשמע סבבה לגמרי פינת משחקים לא מדבר אליי אז הצבעתי לתמיכה במחשבים ואם היה אפשר הייתי מצביע גם לעיצוב.
תודה על ההצבעות חברים יקרים, זה דיי יעזור לי לעשות סדר ולהחליט מה ואיך.
שיניתי את האפשרות להצבעה מרובה ושינוי הצבעה. כל אחד יכול להצביע 4 פעמים\לבחור 4 אפשרויות.
כן למשהו כזה התכוונתי,איך לא ראיתי שיש את זה כבר היכן זה מופיע באיזה פורום ?
אולי שימו את זה במקום שכולם יראו .
הרעיון של הבלוג זה תלוי,כי כל אחד יכול לפתוח בלוג לכל נושא שבעולם ואז זה יסטה מן גידול תוכים.
אלא אם הבלוגים הם אך ורק לתוכים.על הבית גידול של אותו בעל בלוג או על תוכי מסויים האכלת יד.חוויות איתו
חווית גידול,תיעוד של החתמה גוזל וכ"ד.זה יכול להיות מעניין.