למנהל שלי אין בעיה כל עוד זה לא מפריע בעבודה.
כשהחתמתי קוקטיילים אז בשלב שהם היו גדולים וחברותיים הוא היה מבקש ממני רשות לקחת אותם למשרד שלו לשחק איתם.
גם מקוני הוא התרשם אבל באותו יום היא באמת הסיחה את תשומת ליבן של דיילות הקוסמטיקה מהעבודה, והצרות שהלכו בחנות כששמתי את קוני לבד פשוט לא באו בחשבון. אז הוא פיטר אותה P: חחחחחחחחחחחח מזל שלא אותי...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לקחת את חיית המחמד איתך לעבודה
מנהל: מפקחים
Re: לקחת את חיית המחמד איתך לעבודה
הוא באמת בא ואמר לקוני את מפוטרת ?
חחח !!
איזה כיף לך שמרשים לך לקחת את החיות לעבודה !!
חחח !!
איזה כיף לך שמרשים לך לקחת את החיות לעבודה !!
Re: לקחת את חיית המחמד איתך לעבודה
חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לא באמת אמר לה.
הוא אפילו לא אמר לי.
הוא אמר למנהל הישיר שלי שיגיד לי. ואני והמנהל הישיר שלי ברוך השם יש בינינו יחסים ממש טובים, אז הוא ניגש אליי בחיוך ואמר לי "תקשיבי, הוא ביקש שלא תביאי אותה יותר לעבודה והוא נראה רציני" ונקרענו מצחוק.
הקטע הכי מצחיק זה שכל אותו היום חשבתי שמנהל הסניף עומד להרוג אותי. בוקר למחרת אני באה להדפיס כרטיס וכותב לי המחשב "לא נמצא כל עובד המשוייך לססמה זו". ורצתי למנהל הישיר שלי וכולי בהיסטריה "מה זההה? הוא פיטר אותייייי" (חצי בצחוק כמובן) אחרי חצי שניה הבנו שהיתה תקלה בכרטיס עובד שלי והביאו לי אחד חדש. מזל. =]
הוא אפילו לא אמר לי.
הוא אמר למנהל הישיר שלי שיגיד לי. ואני והמנהל הישיר שלי ברוך השם יש בינינו יחסים ממש טובים, אז הוא ניגש אליי בחיוך ואמר לי "תקשיבי, הוא ביקש שלא תביאי אותה יותר לעבודה והוא נראה רציני" ונקרענו מצחוק.
הקטע הכי מצחיק זה שכל אותו היום חשבתי שמנהל הסניף עומד להרוג אותי. בוקר למחרת אני באה להדפיס כרטיס וכותב לי המחשב "לא נמצא כל עובד המשוייך לססמה זו". ורצתי למנהל הישיר שלי וכולי בהיסטריה "מה זההה? הוא פיטר אותייייי" (חצי בצחוק כמובן) אחרי חצי שניה הבנו שהיתה תקלה בכרטיס עובד שלי והביאו לי אחד חדש. מזל. =]