ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התחביבים שלכם

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: התחביבים שלכם

שליחה על ידי אלמוגי »

חחחחחחחח חזקק!!! תוכי רוסי עדיין אין לי!
לחברה מהעבודה, שהיא רוסיה, יש קוקטייל לוטינו אז הוא ממש רוסי. היא צילמה אותו אומר לעצמו "חרושיי, חרושיי" ( טוב\חמוד)
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

חחחח איזה שם של עבריין יש לו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני רוצה להגיד לכם שיש לי לקוחות רוסים שרכשו תוכי והם אנשים בעלי אהבה וסבלנות לחיות שזה מדהים, 2 משפחות של רוסים שהתוכי מלשלש בפקודה , אחד מהם אומר לו " קק " שאני לא יודע אם זה ברוסית ללשלש או שזה מילה שקשורה ל"קקי" וזה לא ברוסית תמונה

האמת שאני נמנע מלהיכנס לסופר פארם , זה נראה לי כמו מלכודת , כולם רוסים , קור אימים חסר רק שבמקום עגלת קניות ישימו כלבי מזחלות שיקחו אותך בן המדפים. פעם נכנסתי עברתי ליד המדפים של הקוסמטיקה ראיתי בובה של אשה מלאה איפור אודם סומק משהו בהגזמה, אמרתי ללאה ככה מאפרים ? מגעיל , פתאום הבובה התחילה לזוז ראיתי שהיא חיה. זה נראה כאילו היא אומרת מה זה? סומק נשים בלי כסף, מה זה אודם? נשים אוייי עוד אודם נשים ערימות , ככה הם גם לוקחות ציוד הבייתה בלי שהאבטחה תתפוס אותם, כל הדוגמיות של החנות על הפנים, מהמשקל של כל החומרים נהיה להם פנים מוארכות , שמים מישהי או שהיא קופאת ולא זזה או הולכת אחריך כאילו היא מהמשפחה, יש כאלה גם מתיזות עליך בושם שתריח ותקנה ..או שאתה מסריח מהחום בחוץ וזו השיטה שלהן לרענן את המקום תמונה
יש להם לפעמים גם הגרלות כאלה ..תקנה 2 חבילות תחבושות היגייניות תוכל לזכות ברכב "קקדילק". מה אני יעשה בתחבושות מה תמונה
בסופר פארם נראה כאילו כלום לא זז, במדפים לא חסר כלום כאילו לא קונים כלום והעובדים רק עומדים מוכנים למקרה שמישהו באמת יחליט לקנות, פעם עמדתי בקופה אני רואה לחמניה אומרת ללחם מה יש לך את משונה? אז הלחם אומר לה במבטא רוסי כזה כבד "אני חלה" . מה מוכרים לחם בסופר פארם לעזאזל לא יודע.
אגב, היו לי מלא עובדים רוסים ורובם אנשים חמים עם מוסר עבודה בקיצור אחלה אנשים, היה לי עובד שהזמין אותי לחתונה של הבת שלו , הגענו לאולם ראינו אותו בכניסה בודק תיקים, אחלה בחור תמונה.
טוב מספיק שטויות ליום אחד .
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

חחח איזה סיפורים אלי
תמונה
סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אלמוגי »

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אליייי הרגת אותי עם הסיפורים האלה!!! D:
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

חחח חרושי.. איזה מתוק

אלי הרגת אותי! תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי aliav56 »

ש לרוסים מוסר עבודה גבוה שנימצא בקומה שניה במישרדים לברר מתי יעלו להם משכורת ובלי להתיאש - רבוטה ? נייט ,
(קק - טוב מה הלאה)
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”