ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בצער רב וביגון קודר אני מודיע בזאת על סגירת בית הגידול

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אדיר_10
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אדיר

Re: בצער רב וביגון קודר אני מודיע בזאת על סגירת בית הגידול

שליחה על ידי אדיר_10 »

אני שמתי עין עליו כבר כמה זמן גם בפורום הזה ועוד מקומות...
הוא ניסה גם בעבר לפתוח אתר מתחרה לתוכיאינפו ואתרים נוספים בשם "פאקו"
ויש לציין שאז הוא עדיין הכחיש שהוא מנהל האתר הזה
והוא אמר שהוא "פאקו" רק אחרי שהאתר נסגר
בהתחלה עם המשתמש פאקו נדמה לי הוא אמר שיש לו כמה תוכונים כמה ציפורי אהבה והוא רוצה להביא כמה דררות
ואחרי זה הוא פתח פה משתמש חדש בשם "TUKIM" שאיתו הוא אמר שיש לו בית גידול ענק לארות ג'אקויים ולכל הסוגים
אני יכול להגיד שראיתי אנשים שכמו אלי ביקשו כבר לפני כמה חודשים ממנו תמונות של בית הגידול שלו וכל פעם הוא המציא להם תירוץ אחר
לפי מה שהבנתי הוא מגדל כמה תוכים בודדים וכבר הרבה זמן הוא מנסה למכור את הקוקטיילית שלו ב350 תחת טענה שבהתחלה היא בדוקת מחלות ,וכנראה אחרי זה כשהבין שיצטרך להראות תעודות לקונה הוא אמר שההורים שלה היו בדוקים ולא היא
יש לציין שלפני כמה זמן גם איזה ילד שדוד שלו קנה ג'אקו מחנות שאל אותי(במקום אחר) הכיתוב "SS" לאיזה מגדל שייך
עזרתי לו וביחד הגענו למגדל שממנו נקנה התוכי
רק שאחר כך ניסים קפץ ואמר שהכיתוב SS זה כיתוב ישן שלו והוא החתים את הג'אקו שלו(חחח?)
אני יראה לכם איך זה התפתח מאז שניסים אמר שזה שלו:
"נעים מאוד החותם של בית הגידול שלי היה ss
הבית גידול נסגר אני המגדל"
אז שאלתי אותו:
"ניסים אפשר לדעת מה הראשי תיבות של השם שבחרת לבית הגידול שלך-SS(לרוב זה אמור להיות שם המגדל אז שי עוד מילא אבל ניסים איך?)"

וזה התשובה שקיבלתי:
"תראה בעיקרון בית הגידול נקרה פאקו אבל לפני היה נקרה סתיו סלומון של חבר"

עזבו את זה שכבר כמה אמרו לו שהוא שקרן אלא שהוא גם המשיך בזה(והבנאדם ששאל את השאלה זרם איתו לראות איך יגיב):
"אז בן כמה הגאקו שלי ? אם כתוב עליו 010 ?"
וזה התשובה שקיבל:
"הטבעות נרכשו מבחור בשם שאול מאזור המרכז
01 התוכי שלך בקעה בשנת 2001 בן 10 שנים מספר סידורי 0"

והוא פשוט העתיק את התשובה שלי אליו ש010 זה כנראה 2001 מ"ס סידורי 0

שימו לב גם שהוא אמר פה שבית הגידול שלו סה"כ נפתח לפני כ4 שנים
והוא אומר שג'אקו שכיום בן 10 הוא החתמה שלו
בקיצור-תעשו את החושבים לבד...
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: בצער רב וביגון קודר אני מודיע בזאת על סגירת בית הגידול

שליחה על ידי uzibu »

אתם לא טועים ואנחנו מודעים לעניין.

אדון TUKIM הינו ניסים שהיה רשום בעבר בשם PAKO ושם MRTRIP.
אני פניתי אליו אתמול בכדי לעדכן אותו שאנחנו מודעים שהינו משתמש כפיל של שני חברים אשר הורחקו ותגובתו הייתה שהמשתמשים היו של השותף שלו (כמובן שזה שקר נוסף כיוון שהוא משתמש באותו שם מייל וגם ישנה הצלבת IP ועוד כמה דברים), בנוסף לכל זה גם קיבלתי דיווח על העתקת תוכן ומתברר שמי אם לא אחר, אדון ניסים שהעתיק את התוכן ל"אתר" שהוא פתח.

אדון ניסים היקר הטעה חברים ללא סוף ובכל פעם שביקשנו תמונה קיבלנו סיפורים מארץ לעולם לא.
בכל מקרה, גם בשם משתמש זה הוא יורחק ובקרוב הוא יבין מה כוונת החוק שאומרת "10 אלף ש"ח פיצויים על כל תוכן מועתק ללא הוכחת נזקין".

בכל מקרה, כל הכבוד לכם על הערנות, אבל אתם יכולים להיות רגועים אנחנו מודעים לכל חשבון חוזר\כפיל ברגע הרישום.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
נעול

חזור אל “מגדלים תוכים”