שירלי היקרה, רק מגדלים לאורך זמן ומגדלים מאהבה יכולים להבין את הקשר שנוצר בין מגדל לבעלי החיים שלו וזה הקשר שהיה ויש לך עם בעלי החיים שאת מגדלת. ביחד עם זאת רק מגדל לאורך שנים שחווה אכזבות יכול באמת להבין ויחד עם זאת לומר לך שלא מפסיקים לגדל את שאר התוכים בגלל מותו של אחד מהם גם אם הוא היה התוכי הקרוב אלייך ביותר.
בתקופה הלא כל כך גדולה שאני מכיר אותך כשרוב ההיכרות שלנו על גבי האתר אני יכול לומר שאת יצור נדיר, האמת שאני שאלתי את עצמי לא פעם "מאיפה נפלת לנו " כאילו מה עשינו טוב שזה מגיע לנו"?

ואני רציני.
יש בך כל כך הרבה אהבה כל כך הרבה לתת לבעלי החיים שזה לא יאומן מאין את שואבת את כל הכוח לתת לכולם, מעטים מאוד יודעים מה את עושה כאן אחרי הקלעים כדי שהאתר יהיה נגיש לכולם וכדי שלכולם יהיה חומר נכון וקריא ושכולם ידעו איך לטפל נכון בתוכים ובכלל.
הגענו למצב שאת מזרזת אותנו ונותנת לנו הוראות וסידור עבודה

.
תסתכלי על רמבו על נלה על רייצל ג'וני וכל השאר, את בשבילהם עולם ומלואו, הם רוצים להחזיר לך אהבה אז אפשר להפסיק לטפל בהם?
עם כל הכאב תתחזקי, אני בטוח שטוויטוש היה אחד התוכים המאושרים שיש בתקופה שהוא גדל וחי אצלכם אז תסתכלי על המצב מנקודת מבט שונה, את נתת מעצמך כל מה שיכולת לתת והגיע הזמן להיפרד ממנו ולהמשיך הלאה לעזור ולתת לשאר את מה שהם צריכים כשטוויטוש ישאר בזיכרון כמיוחד מאוד. יש דברים שאינם בשליטתנו וצריך להשלים עימם.