ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטיילים אוכלים מהרציפה של הכלוב
מנהל: מפקחים
קוקוטיילים אוכלים מהרציפה של הכלוב
שלום ד"ר שרביט וכל הפורום!
בגלל שהכופתיות הן אוכל קשה, התוכים שלי לקוחים אחת הולכים לצד שמים על התחתית של הכלוב ואוכלים את זה לאט לאט, אני חושב שזה לא טוב כי יש שם את הלשלשת שלהם, אני צודק? אם כן מה לעשות?
תודה רבה
בגלל שהכופתיות הן אוכל קשה, התוכים שלי לקוחים אחת הולכים לצד שמים על התחתית של הכלוב ואוכלים את זה לאט לאט, אני חושב שזה לא טוב כי יש שם את הלשלשת שלהם, אני צודק? אם כן מה לעשות?
תודה רבה
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: קוקוטיילים אוכלים מהרציפה של הכלוב
חשוב להניח רשת המפרידה בין המצע הסופג לתחתית הכלוב , כך שהמזון הנופל לא "יתלכלך" בלשלשת.
קשה מאוד לשלוט בנפילת הכופתיות על רצפת הכלוב מה גם שתוכים אוהבים לשחק עם האוכל ,לכן על הרשת להיות מספר סנטימטרים מוגבהת מהמצע הסופג בתחתית הכלוב.
בהצלחה,
קשה מאוד לשלוט בנפילת הכופתיות על רצפת הכלוב מה גם שתוכים אוהבים לשחק עם האוכל ,לכן על הרשת להיות מספר סנטימטרים מוגבהת מהמצע הסופג בתחתית הכלוב.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
תודה רבה, אבל המצע הסופג הוא לא תחתית הכלוב? ויש לי רשת אבל האוכל עובר דרכו. (למקרה שלא הבנתי אותך זה מסודר ככה : המצע הסופג ומעליו הרשת, אבל המזון נופל דרך הרשת למקום של הלשלשת ואז הם מכניסים את המקור ואוכלים ממנו.
הרשת צריכה להיות מוגבהת בצורה כזאת שהתוכי לא יצליח להכניס את המקור ולהגיע לתחתית.
בנוגע לשאלות הקשורות לסידור הכלוב פתח נושא בפורום מגדלים בבקשה.
תודה אלי, אבל אם הם לא יאכלו מהרצפה של הכלוב אז הם בעצם לא יאכלו כי הם רק מפילים את הכופתיות
55 כתב:הרשת צריכה להיות מוגבהת בצורה כזאת שהתוכי לא יצליח להכניס את המקור ולהגיע לתחתית.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
מומלץ להניח רשת צפופה שמקור התוכי לא יוכל לעבור דרכו של הגבה של כמה סנטימטרים מהמצע הסופג.
לקביעת תורים ומקרים דחופים: