ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ערה בלילה ולא מצליחה לישון
מנהל: מפקחים
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
Re: ערה בלילה ולא מצליחה לישון
עידכון מהריצה:)
רצתי חצי שעה והחלטתי להיכנס לאמבטיה אחרי ... תוך חמש שניות באמבטיה נירדמתי ואז התעוררתי בפתאומיות וממש נלחצתי חחח נראה לי שישנתי חצי שעה אבל זה היה שווה את זה:)
רצתי חצי שעה והחלטתי להיכנס לאמבטיה אחרי ... תוך חמש שניות באמבטיה נירדמתי ואז התעוררתי בפתאומיות וממש נלחצתי חחח נראה לי שישנתי חצי שעה אבל זה היה שווה את זה:)

זה ידוע שמקלחת עם מים חמים מרדימה.
אם בעיית השינה ממשיכה - תבקשי מההורים לשים לך את המיטה במקלחת.
בהצלחה

אם בעיית השינה ממשיכה - תבקשי מההורים לשים לך את המיטה במקלחת.
בהצלחה
- ronihoshen
- בקיעה

אולי אני באמת אשן באמבטיה חחח אבל זה יהיה פדיחות אם אחד ההורים או האחים שלי יכנסו ... יש לי שני אחים ושניהם בנים אחד גדול ממני ב4 שנים והשני קטן ממני ב4 שנים:) אני הסנדוויץ

55 כתב: תצאו לחצר תביאו קרשים תבנו כלובים אחר כך תצאו לסרט תחזרו תכינו קינוח גלידה ששירלי נתנה מתכון
ואז תקראו לי לטעוםאחר כך תלכו לישון ונראה שלא תרדמו.
א. לבנות כלובים?

ב. נשאר קצת אתה מוזמן לבוא לטעום

- ronihoshen
- בקיעה

דין אתה מלך! הצלחת להרדים אותי
דקל נשארתי ערה עד 5 והתעוררתי עכשיו:) נראה איך זה ישפיע עלי יותר מאוחר ... אני מרגישה עייפה ומשועממת בטרוף
דקל נשארתי ערה עד 5 והתעוררתי עכשיו:) נראה איך זה ישפיע עלי יותר מאוחר ... אני מרגישה עייפה ומשועממת בטרוף
חח מכירה את זה..
גם לי יש נדודי שינה והרבה!
שבוע שעבר היו ממש 3 לילות רצוף שלא ישנתי! תרתי משמע! ישנתי אולי חצי שעה ב-3 לילות.. זה היה פשוט נורא (גם כי היו לי בגרויות והייתי בלחץ נורא), הייתי עייפה ולא הצלחתי להירדם ובמשך שעות על גבי שעות רק התהפכתי במיטה. והאמת שתמיד לוקח לי זמן להירדם, אם לבן אדם רגיל בממוצע לוקח חצי שעה-שעה להירדם, לי לוקח 3 שעות.
מה שאני עושה זה רואה טלוויזיה עד שאני מתעייפת, (כי טלוויזיה מעייפת) ואז כשאני מרגישה שאני ממש ממש עייפה אני הולכת לישון
גם לי יש נדודי שינה והרבה!
שבוע שעבר היו ממש 3 לילות רצוף שלא ישנתי! תרתי משמע! ישנתי אולי חצי שעה ב-3 לילות.. זה היה פשוט נורא (גם כי היו לי בגרויות והייתי בלחץ נורא), הייתי עייפה ולא הצלחתי להירדם ובמשך שעות על גבי שעות רק התהפכתי במיטה. והאמת שתמיד לוקח לי זמן להירדם, אם לבן אדם רגיל בממוצע לוקח חצי שעה-שעה להירדם, לי לוקח 3 שעות.
מה שאני עושה זה רואה טלוויזיה עד שאני מתעייפת, (כי טלוויזיה מעייפת) ואז כשאני מרגישה שאני ממש ממש עייפה אני הולכת לישון

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אצלי יש די בעיה עם טלוויזיה כי כשאני רואה נגיד סרט בשביל לישון
ואני רואה שזה סרט מעניין אז אני פשוט מחזיק את עצמי לראות עד הסוף ואחר כך
אני נשאר ער ופתרום אנרגטי
ואני רואה שזה סרט מעניין אז אני פשוט מחזיק את עצמי לראות עד הסוף ואחר כך
אני נשאר ער ופתרום אנרגטי