ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ערה בלילה ולא מצליחה לישון

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: ערה בלילה ולא מצליחה לישון

שליחה על ידי שירלי87 »

תנסי לעזור בבית, גם אם זה לא ירדים אותך לפחות זה ישמח את ההורים וזה כבר טוב תמונה

חלב חם לא מרדים, גם לא קר..
אם כבר משקאות מרדימים את יכולה לנסות חליטת צמחים, לבנדר, פסיפלורה, לואיזה וכאלה..
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

שליחה על ידי דין-ש »

חחחחחחחחחחחחח רוני הרגת אותי עם ה"שמעתי שירי ערש" תמונה
תנסי להיות ערה בלילה כמה שיותר מאוחר ואז בלילה השני יהיה לך יותר קל להירדם כי תהיי יותר עייפה.
אני גם כזה שלפעמים יושב שעות על המיטה מנסה להירדם איכשהו כל הזמן בתנוחה אחרת פעם מרים את הרגליים על הקיר פעם מתהפך ולא מצליח להירדם. אז אני יושב עד השעות הקטנות של הלילה (בפסח הייתי יושב עד הבוקר בשעה 7 וחצי כשאמא שלי מתעוררת ואומרת לי " אוו איך זה שהתעוררת מוקדם?" הייתי ממציא איזה תירוץ שלא תתעלף) תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

"שלא תתעלף"..תמונהגם אמא שלי ככה..

אפשר לנסות לשמוע מוזיקה בווליום חלש..
בשירות היינו עושים משמרות לילה וביום המוצב היה רועש אז הייתי מצליחה להירדם רק עם אוזניות ומוזיקה

יש גם שירים איטיים כאלו עם אפקטים וצלילים של מים או ג'ונגל.. מכירים את זה? תנסו לשמוע אולי זה יעזור
תמונה
סמל אישי של משתמש
ronihoshen
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: ronihoshen

שליחה על ידי ronihoshen »

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דין אתה לא מבין כמה פעמים אני שמה את הרגליים על הקיר ואז בבוקר אני מגלה שיש טביעות רגלים על הקיר תמונה ... נגיד היום לא ישנתי בכלל ב10 וחצי אבא שלי התקשר אלי ושאל אם אני התעוררתי אז אמרתי לו שבכלל לא הלכתי לישון והוא רצה פשוט להרוג אותי חחח כי אחרי כמה ימים בלי שינה טובה אני מתחילה לחרפן אותם חחחXD שירלי ניסיתי באמת פעם אחת לישון עם קולות של מים אבל יש לזה חיסרון כי התעוררתי איזה 10 פעמים בגלל שהייתי צריכה לשרותים חחחתמונה ג'ונגל מפחיד אותי כי אני נכנסת לשם בחלום וזה מלחיץ בטירוף חחח אני מקרה אבוד אני בחיים לא ארדם ...
תמונה
סמל אישי של משתמש
roi20050
גוזל
גוזל
שם פרטי:: רועי

שליחה על ידי roi20050 »

אוקיי. אם המצב עד כדי כך גרוע - יש לי שיטה בשבילך.
צאי לריצה של שעה, בלי להפסיק לרוץ, תזיעי, תקיאי, תיפלי על בוץ, תקפצי, תדלגי, תעלי עליות קשות, מעייפות ומטישות, תרדפי אחרי פרפרים, תתגלגלי על הדשא ותחזרי הביתה.
חזרת הביתה? עכשיו - שתי מים ודפקי מקלחת. אם את לא נרדמת - מה שאת רוצה.

אם את לא רוצה לעשות את מה שאמרתי בנוגע לריצה, לזיעה וזה.. פשוט לכי לשכן שיש לו רועה גרמני, תדאגי שיהיה משוחרר ותקשרי לטוסיק (אסור לקלל פה XD) שלך סטייק פרגית או נקניקייה, עם לחם שום בצד ו.. אווווווו זה טעיייייים! אממ, בכל מקרה, תני לו לרדוף אחרייך, תקיפי איתו את כל הישוב ותחזרי הביתה. ותדאגי שהוא ייתן איזה ביס בסטייק - שלא יירעב למוות. :)

עכשיו כולכם אומרים בטח "וואי איזה חפרן" או "עזוב אותה יא קדחן!". אבל רוני - אני בטוח שאת בחלום השביעי אם קראת את כל זה, וזאת הייתה הכוונה. לילה טוב (או בוקר?) ++ :)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

את יכולה ללכת לישון ולנסות לחלום שאת ערה זה הכי טוב, ככה אין לך בעיה שאת לא נרדמת כי זה יכול להיות חלום ואת בעצם ישנה..לא?
חשבתי שזקנים לא נרדמים מסתבר שהצעירים לא נרדמים, מה יש לכם "דודי שינה" ודאגות? אולי אתם לא מוציאים מספיק מרץ במהלך היום,
נראה לי שהדבר היחיד שאתם מאמצים זה את האצבעות והמקלדת.תעשו ספורט כמו רכיבה על אופניים מספר שעות ביום, גלישה, שחייה תחזרו הבייתה תעזרו להורים לנקות את הבית, תצאו לחצר תביאו קרשים תבנו כלובים אחר כך תצאו לסרט תחזרו תכינו קינוח גלידה ששירלי נתנה מתכון
ואז תקראו לי לטעום תמונה אחר כך תלכו לישון ונראה שלא תרדמו.
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

כשאני שומע מוזיקה של מים אני נכנס ישר לשרותים.
גם אני הולך לישון מאוחר.
חופש שעבר עזרתי לאמא לנקות ב6 בבוקר.
אבל השיטה הכי טובה זה להיות ערה עד מאוחר ולהתעורר מוקדם.
נגיד את הולכת לישון ב7 בבוקר,תתעוררי ב10 בבוקר ואז כל היות את עייפה
וכשמגיעה שעה 10-11 בערב את נרדמת כמו תינוקת :D
מנסיון,עובד מעולה
תמונה
סמל אישי של משתמש
שגיא_
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: אזור הצפון
שם פרטי:: שגיא

שליחה על ידי שגיא_ »

תלכי יום אחד לבריכה מהבוקר עד 6 בערך ותיראי איך את עייפה,
או שתיכנסי לסאונה ולג'אקוזי, זה ממש מעייף :)
סמל אישי של משתמש
ronihoshen
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: ronihoshen

שליחה על ידי ronihoshen »

כל הקטע הזה של הריצה והאופניים והפעילות הספורטיבית לא עובד עלי חחח XD אני עושה טריאתלונים ככה שזה לא כל כך משפיע עלי ... נראה לי שאני אצא לריצה ואני יודיע לכם איך היה ... אלי רעיון מצויין! אני יכין גלידה ואני אקרא לך לטעות חחחXD רועי חח יש לי כלבה בבית אני לא צריכה את הרועה הגרמני של השכנים חחח אתמול רדפתי במשך 3 שעות אחרי עכבר קטנצ'יק שנכנס לנו לבית! רועי אין מצב אני נרדמת מקריאה חחח סיימתי את כל חוברות החופש שקנו לי ביום הראשון לחופש (אתמול) ומאז נהייתי משועממת אז התחלתי לחפש מגדלים שמוכרים קוקטיילים גוזלים וויט פייס או פנינה ... טוב אני הולכת ללבוש בגדי ספורט אני יוצאת לריצה של חצי שעה... BRBתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

תנסי מחר את מה שרשמתי לך :)
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”