ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ערה בלילה ולא מצליחה לישון
מנהל: מפקחים
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
ערה בלילה ולא מצליחה לישון
תמיד בחופשים פתאום אני לא מצליחה להירדם בכלל ואז אני ערה כל הלילה ואני מאלה שמתעוררים מוקדם בבוקר:O זה רק היום השני לחופש ואני כבר עומדת להתחרפן ... למשהו יש שיטה או איזה תרגיל מרדים? אני חייבת לישון קצת 

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: ערה בלילה ולא מצליחה לישון
תספרי תוכים.
במיוחד עבורך עשיתי..

במיוחד עבורך עשיתי..
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign

יש לי רעיון, תאמצי תרנגול, זכר כמובן, שיעיר אותך כל בוקר ב 5, בלילות כבר לא תהיה לך בעיה להירדם.. תאמיני לי
- ronihoshen
- בקיעה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עוזי
יקח לי נצח לספור אותם אבל אני עוד אגיד לך כמה תוכים יש שם .... מצאת לי פרוייקט לילה
שירלי ההורים שלי בקושי רוצים קוקטיילים אז תרנגול? ואח שלי הגדול מאיים שאם הקוקטייל יעיר אותו בבוקר הוא יעשה אותו על האש
!
אני יגן עליו חחחXD...
עוזי יש בכל תמונה קטנה 3 תוכים .. ויש 494 תמונות קטנות ... אז 3x494=1482 ... אני מתה על מתמטיקה אז לא יעזור כלום חחחXD

יקח לי נצח לספור אותם אבל אני עוד אגיד לך כמה תוכים יש שם .... מצאת לי פרוייקט לילה
שירלי ההורים שלי בקושי רוצים קוקטיילים אז תרנגול? ואח שלי הגדול מאיים שאם הקוקטייל יעיר אותו בבוקר הוא יעשה אותו על האש
!עוזי יש בכל תמונה קטנה 3 תוכים .. ויש 494 תמונות קטנות ... אז 3x494=1482 ... אני מתה על מתמטיקה אז לא יעזור כלום חחחXD

כנסי להוט ויאודי, תראי מופע שנות השבעים ולא תירדמי בחיים.
תתמכרי

תתמכרי
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
יופי.. אתם נרדמתם עכשיו אני התעוררתי. ישנתי שעתיים. מספיק לא?
הגיע החופש הגדול, לילדים משעמם, מחליטים כנופיה לרדוף אחרי כנופיה ולשבור בקבוקים אחד על השני דווקא בתוך הכניסה שלי. והשכן שלי חושב שהוא נינג'ה כי הוא התגייס, לוקח ברזל ורוצה לבד להחזיק 6 אנשים עד שהמשטרה תבוא כי שברו להם בזמן הקקטה ארון מעפן שהיה במדרגות....
תיזמנתי למשטרה 50 דקות הגעה וזאת אחרי שהשכן החליט לעודד אותם בטלפון שיש לו M16 והוא יורה בהם.

משוגעים כולם.
וואי רועי שנות ה-70 סדרה מגניבה...
הגיע החופש הגדול, לילדים משעמם, מחליטים כנופיה לרדוף אחרי כנופיה ולשבור בקבוקים אחד על השני דווקא בתוך הכניסה שלי. והשכן שלי חושב שהוא נינג'ה כי הוא התגייס, לוקח ברזל ורוצה לבד להחזיק 6 אנשים עד שהמשטרה תבוא כי שברו להם בזמן הקקטה ארון מעפן שהיה במדרגות....
תיזמנתי למשטרה 50 דקות הגעה וזאת אחרי שהשכן החליט לעודד אותם בטלפון שיש לו M16 והוא יורה בהם.

משוגעים כולם.
וואי רועי שנות ה-70 סדרה מגניבה...
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
- ronihoshen
- בקיעה

אני מתה על מופע שנות השבעים:) אחרי שספרתי כמה תוכים יש בתמונה הודות לעוזי ... החלטתי ללכת לראות טלויזיה אבל בגלל שההורים שלי לא מוכנים לשדרג ליס מקס אז ראיתי תוכנית על כרישים לבנים ומדוזות קטלניות בנאשנאל ג'אוגרפיק
אני ערה עד עכשיו! שיחקתי בועות בצרורות במחשיב חחח סיימתי את המשחק
ועוזי , אצלי יש ב2 בלילה חבורה קבועה שבאה ושרה מזרחית והם שותים ליד הבית שלי ... אז אני כבר חכמה ואני מתקשרת למשטרה בבוקר ואומרת להם שבסביבות 2 הם באים ואתמול כל כך נהנתי חחח ראיתי את השוטרים שופכים להם את האלכוהול ומחזירים אותם הביתה .. הרגשתי כאילו הצלתי ילד מלמות בתאונת דרכים או שהכבד שלו יהרס
אני ערה עד עכשיו! שיחקתי בועות בצרורות במחשיב חחח סיימתי את המשחקועוזי , אצלי יש ב2 בלילה חבורה קבועה שבאה ושרה מזרחית והם שותים ליד הבית שלי ... אז אני כבר חכמה ואני מתקשרת למשטרה בבוקר ואומרת להם שבסביבות 2 הם באים ואתמול כל כך נהנתי חחח ראיתי את השוטרים שופכים להם את האלכוהול ומחזירים אותם הביתה .. הרגשתי כאילו הצלתי ילד מלמות בתאונת דרכים או שהכבד שלו יהרס

חחחח.. נזכרתי למה אני לא אוהבת שיש חופש גדול, כל הצוציקים יוצאים לרחובות ועושים בלאגן
ואין מצב שתלכו ברחוב בשעות הערב ולא יעצור אתכם ילדון שמגיע לכם לפופיק עם שטר של חמישים ויגיד "את יכולה לעשות לי טובה לקנות
לנו כמה בירות?" או "יש לך סיגריה?" ..
אצלנו האיזור שקט יחסית כי יש הרבה ניידות שיטור קהילתי אבל עדיין.. כמה ונדליסטים/מופרעים.. שייגמר כבר החופש
אין על שנות ה 70! באמת ממכר
רוני אולי אם לא תהיי מול המחשב כל הלילה לא תהיה לך בעיה להירדם..
ואין מצב שתלכו ברחוב בשעות הערב ולא יעצור אתכם ילדון שמגיע לכם לפופיק עם שטר של חמישים ויגיד "את יכולה לעשות לי טובה לקנות
לנו כמה בירות?" או "יש לך סיגריה?" ..

אצלנו האיזור שקט יחסית כי יש הרבה ניידות שיטור קהילתי אבל עדיין.. כמה ונדליסטים/מופרעים.. שייגמר כבר החופש
אין על שנות ה 70! באמת ממכר
רוני אולי אם לא תהיי מול המחשב כל הלילה לא תהיה לך בעיה להירדם..

- ronihoshen
- בקיעה

חחח שירלי , אני כבר ניסיתי הכל! שמעתי שירי ערש , שתיתי חלב חם , ספרתי תוכים חחח
ראיתי טלויזיה , חיפשתי את העכבר שמסתובב לנו בבית בקיצור הכל! אני מרגישה כל כך מפגרת חחח יואו ההורים שלי נרדמים מהר ! אולי אני יתחיל לעזור בבית? אני צריכה פיתרון חחחXD
ראיתי טלויזיה , חיפשתי את העכבר שמסתובב לנו בבית בקיצור הכל! אני מרגישה כל כך מפגרת חחח יואו ההורים שלי נרדמים מהר ! אולי אני יתחיל לעזור בבית? אני צריכה פיתרון חחחXD