ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתכונים טבעוניים קלים להכנה
מנהל: מפקחים
Re: מתכונים טבעוניים קלים להכנה
דקל מתי שתזמין 
חחח אלי צודק ככה סעיף 9 הולך (אצלי לפחות)...
האמת שאני אוהבת בממולאים רק את המילוי והרוטב.. אבלהפעם אכלתי עם הכרוב זה דווקא טעים
חחח אלי צודק ככה סעיף 9 הולך (אצלי לפחות)...
האמת שאני אוהבת בממולאים רק את המילוי והרוטב.. אבלהפעם אכלתי עם הכרוב זה דווקא טעים

את תמיד מוזמנת

אם את לא אוהבת ממש את הכרוב את יכולה לשים עוד סוגים של ירקות כמו
קישוא,פלפל,עגבנייה וכ'ו

תודה, אני באמת צריכה לנסות עם ירקות אחרים 

יאמי מוקפץץ.. בידיוק היום אכלתי, אמא הכינה:)
נראה טעים שירלי!
נראה טעים שירלי!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
[CENTER]גלידה שוקו-בננה
[/CENTER]
מצרכים ל 2 מנות:
2 בננות
1/3 כוס חלב סויה
אבקת קקאו (לא שוקולית)
שוקולד מריר או ממרח שוקולד
אופן הכנה:
1. חותכים את הבננות לקוביות, מכניסים לשקית ומשטחים את הבננות (שיהיה קל להפריד לאחר הקפאה) ומכניסים למקפיא ל 24 שעות.
2. מכניסים את הבננות הקפואות לבלנדר/מעבד מזון.
3. מוסיפים את חלב הסויה, כפית קקאו ומערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה במרקם של גלידה. אם צריך מוסיפים מעט חלב סויה.
4. מוזגים לקערה/כוס ומפזרים מעל הגלידה שוקולד מריר מגורד או קצת ממרח שוקולד כדי להמתיק יותר את המנה.
(אפשר גם לוותר על השוקולד, זה עדיין טעים מאוד בטעם שוקו-בננה)
תוצאה:
[/CENTER]
מצרכים ל 2 מנות:
2 בננות
1/3 כוס חלב סויה
אבקת קקאו (לא שוקולית)
שוקולד מריר או ממרח שוקולד
אופן הכנה:
1. חותכים את הבננות לקוביות, מכניסים לשקית ומשטחים את הבננות (שיהיה קל להפריד לאחר הקפאה) ומכניסים למקפיא ל 24 שעות.
2. מכניסים את הבננות הקפואות לבלנדר/מעבד מזון.
3. מוסיפים את חלב הסויה, כפית קקאו ומערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה במרקם של גלידה. אם צריך מוסיפים מעט חלב סויה.
4. מוזגים לקערה/כוס ומפזרים מעל הגלידה שוקולד מריר מגורד או קצת ממרח שוקולד כדי להמתיק יותר את המנה.
(אפשר גם לוותר על השוקולד, זה עדיין טעים מאוד בטעם שוקו-בננה)
תוצאה:
יאוו איזה טעים זה נראה!! ובכלל, אני מתה על השילוב הזה של שוקו-בננה!!!! D:

גם אני!
זה מזה טעים..
וזה הרבה יותר בריא מהגלידות שמוכרים בסופר עם כל מיני חומרים מתחלבים וצבעי מאכל ושטויות.. בריא טעים וקל להכנה
וזה הרבה יותר בריא מהגלידות שמוכרים בסופר עם כל מיני חומרים מתחלבים וצבעי מאכל ושטויות.. בריא טעים וקל להכנה

נראה סוף הדרך, שילוב מנצח אבל יוצר בעייה של רצון עז לקחת ביס, אני שוקל בהחלט להפסיק לאשר העלאת קינוחים