קראה לי מהר כדי לראות שהוא מטפס על הכלוב, עד היום הוא רק מטייל בתחתית ופתאום הוא טיפס על הסורגים לגובה של רבע כלוב..
אני גם מחזיקה אותו כשאני מחליפה לו מצע בכלוב והוא נותן ללטף ולגרד לו בראש, כנראה נעים לו כי צומחות שם נוצות (רואים אותן)
הוא חוקר את הצבעות עם המקור ונושך קצת כשנמאס לו..
הוא גם הולך וזז יותר, ביום הראשון הוא היה כמו קרש כזה צנום, עכשיו הוא מנקה את עצמו, מתמתח.. הוא שר/מקטר בקול רם יותר..
אני ממש אתכזב אם יקרה משהו כי כל הסימנים חיוביים.. אבל מה שלא בשליטתי..מה אפשר לעשות.. נקווה לטוב
אני לא מקרבת אותו לתוכים ואני מקפידה לרחוץ ידיים ולהחליף בגדים אחרי שאני נוגעת בו..
החלטתי שאני אשאיר אותו אצלי בתקווה שהוא יבריא כמובן, כי הוא פשוט כובש.. וגם אם יהיה שיפור בחודש-חודשיים הקרובים אני לא
אכניס אותו לכלוב של הקוקטילים... יש כלוב בשבילו ואין שום לחץ להעביר אותו לשם.. אני לא אעמיד בסיכון את התוכים

לגביי המשקל, אני רושמת מהיום שקניתי את המשקל..לפני יומיים בצהריים הוא היה 58 ג',
אתמול שקלתי אותו בבוקר (לפני אוכל) הוא היה 56 ג', בצהריים הוא היה 60 ג'
היום בבוקר הוא היה 58 ג' ובצהריים 61 ג' (בצהריים לא איפסתי אחרי ששמתי נייר מגבת, אז יכול להיות שגרם אחד היה בגלל הנייר)
מחר בבוקר אני אטחן לו הרבה כופתיות שיהיה לו קל יותר לאכול ואני אמשיך לעקוב

) אבל כדאי שאני אהיה מוכנה לכל מצב..

איזה כיף לשמוע שהכל תקין. הכי טוב שאוסיף לך קמע של תוכי אינפו להצלחה והכל יהיה מושלם