ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עדכונים על זיפו
מנהל: מפקחים
עדכונים על זיפו
ערב טוב ושבת שלום...
קצת עדכונים על זיפו - הוא כבר מתפס ומטייל בכל הכלוב חח שהדלת פתוחה הוא עולה למעלה "למרפסת".
הכנתי לו השרייה ונראה שהוא דיי אוהב את זה ויודע איפה זה ממוקם בכלוב. גם תפוח וגרעינים התחלתי להרגיל אותו...
סה"כ ממש ממש חמוד הוא מדבר איתנו כל היום חח והוא יודע שקוראים לו זיפו (לפחות אני חושב ככה).
קצת עדכונים על זיפו - הוא כבר מתפס ומטייל בכל הכלוב חח שהדלת פתוחה הוא עולה למעלה "למרפסת".
הכנתי לו השרייה ונראה שהוא דיי אוהב את זה ויודע איפה זה ממוקם בכלוב. גם תפוח וגרעינים התחלתי להרגיל אותו...
סה"כ ממש ממש חמוד הוא מדבר איתנו כל היום חח והוא יודע שקוראים לו זיפו (לפחות אני חושב ככה).

Re: עדכונים על זיפו
שליו תודה על העידכונים, זיפו נראה מעולה 
אגב, איפה החלק העליון של הכלוב?אני לא רואה אותו בתמונה..

אגב, איפה החלק העליון של הכלוב?אני לא רואה אותו בתמונה..
אני ארכיב אותו מחר..לא היה טעם לשים אותו בשבועיים האלה כי זיפו לא ידע לעלות ולצאת לבד..היום פעם ראשונה שהוא יצא לבד והצליח לעלות למעלה..אז אני ארכיב מחר.

בעוד 9 ימים הוא בן 3 חודשים, נראה מצויין כל הכבוד.תמשיכו לדבר אליו והוא יפתיע, כבר אצלי הוא ואחיו שאצל סתוית
קישקשו ביניהם בגיבריש
קישקשו ביניהם בגיבריש
איזה מתוק! 
זיפו נראה מעולה, אלי, אתה ולאה עושים עבודה מעולה!
שלב - כל הכבוד לך על הטיפול
והוא כבר מדבר? הוא עוד לא בן 3 חודשים.. פששש..
זיפו נראה מעולה, אלי, אתה ולאה עושים עבודה מעולה!
שלב - כל הכבוד לך על הטיפול
והוא כבר מדבר? הוא עוד לא בן 3 חודשים.. פששש..
בוקר טוב לכולם ושבת שלום
זיפו נראה נהדר כמו אחותו היא מקשקשת ושורקת זיפו נראה מטופל כמו שצריך
מי היה מאמין שעבר 3 חודשים אני חייבת לציין כי הם מאוד חכמים אפילו לגיל הצעיר שלהם וכל יום שעובר יש חגיגה בית
טוב שהיה לכולם שבוע טוב
סתוית
זיפו נראה נהדר כמו אחותו היא מקשקשת ושורקת זיפו נראה מטופל כמו שצריך
מי היה מאמין שעבר 3 חודשים אני חייבת לציין כי הם מאוד חכמים אפילו לגיל הצעיר שלהם וכל יום שעובר יש חגיגה בית
טוב שהיה לכולם שבוע טוב
סתוית