ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סרט טבע על תוכים
מנהל: מפקחים
Re: סרט טבע על תוכים
קוניורים זה מאמריקה בסרט מדובר על אוסטרליה.
האמת,לא ממש הבנתי למה הצבע של האקים שונה זה מזה.
הדקלים פשוט מדהים!
האמת,לא ממש הבנתי למה הצבע של האקים שונה זה מזה.
הדקלים פשוט מדהים!

סרט מדהים חבל על הזמן.
גם אני לא הבנתי למה הצבעים שונים בין זכר לנקבה אצל אקלקטוסים, רק הבנתי שהוא אמר female - red ... male - green
גם אני לא הבנתי למה הצבעים שונים בין זכר לנקבה אצל אקלקטוסים, רק הבנתי שהוא אמר female - red ... male - green
סורי דקל, לא שמתי לב שכתבת.. אז הנה הסבר ממה שהבנתי לשניכם:
לזכר יש צבע ירוק וסימנים כחולים כדי שלא יבלוט לטורפים כשהוא עף בשבמיים או מחפש מזון בין העצים/צמחייה,
הזכר עף עד 100 ק"מ! כדי לחפש מזון לנקבה, אז הוא בתעופה וחשוף לעופות טורפים במשך זמן רב..
הנקבה מבלה רוב/כל הזמן בקן ושומרת עליו מכל משמר - הצבע האדום והגישה התוקפנית הן כדי להבהיר לכל נקבה אחרת שלא תעז
לנסות אפילו להשתלט לה על חור הקינון (וזה מסביר למה גם נקבות אקלקטוס מוחתמות נהיות תוקפניות.. זה תכונה בגנים כנראה..
)
כלומר אדום - צבע אזהרה - משמש את הנקבה , ירוק - צבע הסוואה - משמש את הזכר.. וככה הזן הזה שרד ושיגשג כל השנים האלו.
אגב עוד פרט מעניין, לנקבה יש בערך 3-7 ויותר זכרים שזיווגו אותה ומאכילים אותה (כן, כל אחד מהם טס עשרות ק"מ בשביל
אותה נקבה) לפעמים קורה ששני זכרים או יותר מגיעים באותו זמן ואז יש קטע מביך והם רבים קצת, ומאכילים אותה אחד אחרי השני...
לנקבה אחת שעקבו אחריה מצאו מבדיקת DNA שמתוך 26 גוזלים בערך, 19 היו מאותו האבא...(הקריין זרק מחמאה לאותו זכר מוצלח).
אבל זה הדדי כי גם כל זכר מטפל בערך ב 3 נקבות בו זמנית.
בקיצור זן מיוחד
לזכר יש צבע ירוק וסימנים כחולים כדי שלא יבלוט לטורפים כשהוא עף בשבמיים או מחפש מזון בין העצים/צמחייה,
הזכר עף עד 100 ק"מ! כדי לחפש מזון לנקבה, אז הוא בתעופה וחשוף לעופות טורפים במשך זמן רב..
הנקבה מבלה רוב/כל הזמן בקן ושומרת עליו מכל משמר - הצבע האדום והגישה התוקפנית הן כדי להבהיר לכל נקבה אחרת שלא תעז
לנסות אפילו להשתלט לה על חור הקינון (וזה מסביר למה גם נקבות אקלקטוס מוחתמות נהיות תוקפניות.. זה תכונה בגנים כנראה..
כלומר אדום - צבע אזהרה - משמש את הנקבה , ירוק - צבע הסוואה - משמש את הזכר.. וככה הזן הזה שרד ושיגשג כל השנים האלו.
אגב עוד פרט מעניין, לנקבה יש בערך 3-7 ויותר זכרים שזיווגו אותה ומאכילים אותה (כן, כל אחד מהם טס עשרות ק"מ בשביל
אותה נקבה) לפעמים קורה ששני זכרים או יותר מגיעים באותו זמן ואז יש קטע מביך והם רבים קצת, ומאכילים אותה אחד אחרי השני...
לנקבה אחת שעקבו אחריה מצאו מבדיקת DNA שמתוך 26 גוזלים בערך, 19 היו מאותו האבא...(הקריין זרק מחמאה לאותו זכר מוצלח).
אבל זה הדדי כי גם כל זכר מטפל בערך ב 3 נקבות בו זמנית.
בקיצור זן מיוחד

חחח דקל האקלקטוסית שלך שובבה?
הראתי את זה לתוכונים שלי והם ממש היתלהבו מיזה
הנקבה ממש רצתה להיכנם לתוך המחשב..
אם יש עוד סירטונים על תוכונים התוכונית שלי ממש תישמח
הנקבה ממש רצתה להיכנם לתוך המחשב..

אם יש עוד סירטונים על תוכונים התוכונית שלי ממש תישמח

"
סרט יפה!
ועוזי, אני לפני כמה ימים קיבלתי הודעה כזאת במשתמש שלי ביוטיוב (ישר אחרי שהעלתי סרטון) שעכשיו נפתחה לי האפשרות להעלות סרטונים שאורכם מעל 15דקות. אני לא יודע בדיוק למה, אבל אני חושב שזה אולי בגלל שהעלתי הרבה סרטונים אובגלל מספר צפיות? אני לא ממש יודע.
כנראה גם לו יש אפשרות כזו.
ועוזי, אני לפני כמה ימים קיבלתי הודעה כזאת במשתמש שלי ביוטיוב (ישר אחרי שהעלתי סרטון) שעכשיו נפתחה לי האפשרות להעלות סרטונים שאורכם מעל 15דקות. אני לא יודע בדיוק למה, אבל אני חושב שזה אולי בגלל שהעלתי הרבה סרטונים אובגלל מספר צפיות? אני לא ממש יודע.
כנראה גם לו יש אפשרות כזו.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
זה שנפתח האפשרות להעלות סרטים ארוכים לא אומר שזה אישור להעלות סרטים בעלי זכויות יוצרים. בכל מקרה, אני לא יודע מה השיקולים של יוטיוב או השיתופי פעולה ולכן לא צנזרתי\חסמתי\נעלתי דיון זה.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **