ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה אינטרנט יש לכם?
מנהל: מפקחים
איזה אינטרנט יש לכם?
הרבה זמן לא הייתי פה בגלל בעיות שיש לי עם האינטרנט. אם לא קשה לכם אני אשמח שתספרו לי איזה אינטרנט יש לכם ואיזה חבילות ומחירים. כרגע אני עם סטיק כזה של פלאפון אם מישהו מכיר זה טוב לבחוץ אבל לבית זה איטי מידיי ואני צריך למצוא סוף סוף חברה נורמלית.
תודה לעוזרים!
תודה לעוזרים!
-
ohads
- בקיעה

- אזור מכירה: כל הארץ
- שם פרטי:: אוהד
Re: איזה אינטרנט יש לכם?
ADSL של בזק 5M + נטויז'ן.
לי זה עובד הכי טוב...
לי זה עובד הכי טוב...
נראה לי שיש לאורנג' חבילת אינטרנט ביתי טובה.. אבל יש לי מודם/סטיק שלהם, והם כל יומיים מאטים לי את המהירות כי "חרגתי מנפח גלישה"
ועוד הנציג אמר שלא תהיה שום הגבלת נפח ובגלל זה לקחתי חבילה עם המהירות הכי גבוהה.. פשוט גזלנים
לפני כן היה לי מודם של סלקום שהביאו לי.. שנה השתמשתי בו באותה מהירות ולא הייתה שום בעיה ושום האטה
בקיצור אורנג' האלו איכזבו אותי - אז לא ממליצה עליהם. עוד מעט נגמרת החבילה ונראה לי שאני אעבור לסלקום.. אם אתה אומר שהאינטרנט של פלאפון גם איטי
אם אתה מחפש אינטרנט קווי אז עדיף של בזק לדעתי.. לא מתמצאת במחירים אבל תבדוק באתר שלהם בטח מפורט על מבצעים
ועוד הנציג אמר שלא תהיה שום הגבלת נפח ובגלל זה לקחתי חבילה עם המהירות הכי גבוהה.. פשוט גזלניםלפני כן היה לי מודם של סלקום שהביאו לי.. שנה השתמשתי בו באותה מהירות ולא הייתה שום בעיה ושום האטה
בקיצור אורנג' האלו איכזבו אותי - אז לא ממליצה עליהם. עוד מעט נגמרת החבילה ונראה לי שאני אעבור לסלקום.. אם אתה אומר שהאינטרנט של פלאפון גם איטי
אם אתה מחפש אינטרנט קווי אז עדיף של בזק לדעתי.. לא מתמצאת במחירים אבל תבדוק באתר שלהם בטח מפורט על מבצעים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אני מעדיף חיבור דרך רשת הכבלים יותר יציב. כספקית אני ממליץ על 014 שבנתיים לא מבצעים הגבלות.
אני גם הייתי ממליץ לבקש IP קבוע (ללא חייגן) ובכך להיות מקושר באופן ישיר ללא מעבר דרך הספקית (טוב גם להגבלות).
אני נמצא בחבילה של 10 מגה, העניין הוא שיש לי חבילה כוללת של אינטרנט, כבלים (כולל 4 חבילות+ממיר מקליט+VOD) וטלפון במחר של 300 ש"ח לחודש, לא יודע לומר כמה זה יוצא לאינטרנט לבד + ספקית.
אני מעריך שבסביבות 150 שקל אפשר להיות בחבילה מעולה. זה תלוי מה השימושים שלך. גלישה נטו\ הורדות \ וידאו און ליין \ משחקי רשת?
אני גם הייתי ממליץ לבקש IP קבוע (ללא חייגן) ובכך להיות מקושר באופן ישיר ללא מעבר דרך הספקית (טוב גם להגבלות).
אני נמצא בחבילה של 10 מגה, העניין הוא שיש לי חבילה כוללת של אינטרנט, כבלים (כולל 4 חבילות+ממיר מקליט+VOD) וטלפון במחר של 300 ש"ח לחודש, לא יודע לומר כמה זה יוצא לאינטרנט לבד + ספקית.
אני מעריך שבסביבות 150 שקל אפשר להיות בחבילה מעולה. זה תלוי מה השימושים שלך. גלישה נטו\ הורדות \ וידאו און ליין \ משחקי רשת?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אני מחובר לברק / בזק 2.5 מגה ADSL ,
ברק 10 שח' - בזק 39 שח' ,
ולחשוב על זה ששנה שעברה שילמתי לגזלנים 120 שח' לחודש ,
אני גולש בנטויז'ן עם 5 מגה מהירות
מחיר אין לי שמץ של מושג אבל חברה טובה
אני עם ראוטר
מחיר אין לי שמץ של מושג אבל חברה טובה
אני עם ראוטר

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
453 כתב:אני מחובר לברק / בזק 2.5 מגה ADSL ,
אתה יכול לבקש מסוכן שיחזור אליי? כי כל חברה שהתקשרתי לא מוכנים לתת לי במחיר כזה. אומרים שאין דבר כזה.
תודה על התגובות!
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מה הציעו לך? חבילה של 2.5 תספיק לך? לדעתי אם תיקח חבילה גדולה זה יצא יותר משתלם.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
יש את FAST עם HOT ל12 מגה ב30 שקל. מישהו שמע על FAST