ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המלצה על סרט טוב
מנהל: מפקחים
Re: המלצה על סרט טוב
תודה על ההמלצה שירלי! נשמע מעניין 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בכיף 
כרמי, עבדתי בחנות דיוידי, וכולם, כולם אהבו את ההמלצות שלי.. בלי יוצא מן הכלל (מלבד אלו שאוהבים רק סרטים זרים, בעיקר צרפתים)
ותאמין לי שאני לא מתלהבת מכל סרט.. תנסה לראות כשיצא בדיוידי ותשפוט בעצמך
דקל, נכון, ברוב הסרטים זה עושה סחרחורת.. אבל תלוי בבימוי, ראיתי את הטריילר של רובוטריקים 3 בתלת מימד - נראה ענק!
אני חייבת לראות את זה בקולנוע.. ומייקל ביי בכלל יודע לביים אז יש סצנות בהילוך איטי ובתלת מימד זה נראה אדיר..
התנגשות הטיטאנים היה על הפנים בתלת מימד, וגם שודדי הקאריביים... אבל רובוטריקים בטח יהיה טוב, ואווטאר היה טוב,
וגם אליס בארץ הפלאות היה סבבה בתלת מימד.. אז תלוי
דין גם אני האמת לא מתחברת לסרטים כאלו, הדמות של ג'וני דפ בכלל נהיית מגוחכת, וכשזה מוגזם מדי זה כבר לא מצחיק
אבל בשביל ג'וני אני מוכנה "לסבול"..
וסרטי מלחמה גם אני אהבתי, בלאק הוק דאון ראיתי בקולנוע, פרל הארבור.. ומלא.. אחרי השחרור כבר לא מתלהבת מסרטים כאלו
ועל טעם אי אפשר להתווכח, ברור שלכל אחד יש טעם משלו

כרמי, עבדתי בחנות דיוידי, וכולם, כולם אהבו את ההמלצות שלי.. בלי יוצא מן הכלל (מלבד אלו שאוהבים רק סרטים זרים, בעיקר צרפתים)
ותאמין לי שאני לא מתלהבת מכל סרט.. תנסה לראות כשיצא בדיוידי ותשפוט בעצמך

דקל, נכון, ברוב הסרטים זה עושה סחרחורת.. אבל תלוי בבימוי, ראיתי את הטריילר של רובוטריקים 3 בתלת מימד - נראה ענק!
אני חייבת לראות את זה בקולנוע.. ומייקל ביי בכלל יודע לביים אז יש סצנות בהילוך איטי ובתלת מימד זה נראה אדיר..
התנגשות הטיטאנים היה על הפנים בתלת מימד, וגם שודדי הקאריביים... אבל רובוטריקים בטח יהיה טוב, ואווטאר היה טוב,
וגם אליס בארץ הפלאות היה סבבה בתלת מימד.. אז תלוי
דין גם אני האמת לא מתחברת לסרטים כאלו, הדמות של ג'וני דפ בכלל נהיית מגוחכת, וכשזה מוגזם מדי זה כבר לא מצחיק
אבל בשביל ג'וני אני מוכנה "לסבול"..
וסרטי מלחמה גם אני אהבתי, בלאק הוק דאון ראיתי בקולנוע, פרל הארבור.. ומלא.. אחרי השחרור כבר לא מתלהבת מסרטים כאלו
ועל טעם אי אפשר להתווכח, ברור שלכל אחד יש טעם משלו

נכון.. אחד הסרטים! ראיתי את זה בצבא... ראית את 2? פחות טוב מהראשון אבל באותו סגנון3260 כתב:חובה חובה לראות את הסרט אדרנלין
סרט חזק לו משעמם לרגע
לא בקולנוע אבל חובה לראות.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אנחנו מדברים על הסרט שהוא נפל ממסוק על מכונית? על זה שהוא קיבל לב מכני והיה צריך חשמל?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
כן, זה הסרט השני..(אם אני לא טועה.. ראיתי מזמן) הראשון זה שהוא מתעורר בדירה שלו ורואה בהקלטה שהחדירו לו משהו ללב שמאט אותו ואמור להרוג אותו
הראשון יותר טוב
הראשון יותר טוב

- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
כן. כשהוא נפל מהמסוק זה הראישון והסרט השני זה הלב המכני2 כתב:אנחנו מדברים על הסרט שהוא נפל ממסוק על מכונית? על זה שהוא קיבל לב מכני והיה צריך חשמל?
עוזי סליחה שאני מקפיץ אבל ראיתי אתמול סרט אחד ואני מעוניין לראות את השני אבל אני לא מוצא דרך לראות את הסרט כתבתי בגוגל גם behind enemy lines 2 לצפייה ישירה ולא מצאתי. אבל יש לך איזה קישור או אתר שבו אפשר לראות את הסרט אני אשמח . תודה2 כתב:יכול להיות. Behind Enemy Lines: Colombia זה הסרט האחרון. צפיה מהנה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אני לא רואה פה הקפצה. הקפצה=תגובה אחרי תגובה בזמן אפשרות עריכה וצורך בעדכון. או אי שימוש בכפתור הקפצה כשניתן.
יחד עם זאת עדיין ישנה בעיה, אין בקהילתנו בקשות\הפניות לתכנים שאינם חוקיים או בשמו המוכר "ווארז". לכן אבקש שתרענן את כללי הקהילה. תודה.
יחד עם זאת עדיין ישנה בעיה, אין בקהילתנו בקשות\הפניות לתכנים שאינם חוקיים או בשמו המוכר "ווארז". לכן אבקש שתרענן את כללי הקהילה. תודה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign