ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוף העולם ב21 למאי?
מנהל: מפקחים
Re: סוף העולם ב21 למאי?
שלומי סירת גומי לא מספיק. תבנה תיבת נח!
כשזה יקרה נעלה זוגות זוגות עד שיקרה איזה נס.
אה, ובסוף נשלח את קוני לוודא שיש יבשה (ועד אז אני אאמן אותה לחזור אליי לפי פקודה, כדי שחזור...).
בתכלס לא כל כך מאמינה בסוף העולם בתאריך הזה והזה.... אם כבר אז באמת מההתחממות והכל.....
כשזה יקרה נעלה זוגות זוגות עד שיקרה איזה נס.
אה, ובסוף נשלח את קוני לוודא שיש יבשה (ועד אז אני אאמן אותה לחזור אליי לפי פקודה, כדי שחזור...).
בתכלס לא כל כך מאמינה בסוף העולם בתאריך הזה והזה.... אם כבר אז באמת מההתחממות והכל.....

זה לא נכון שזו שמועה המופצת ע"י בעלי אינטרסים - יש לי הוכחות לכך.
בנוסף, אני מוכר זוג כרטיסים (לבן-אדם + תוכי) לתיבת נוח שתאסוף אתכם מביתכם כשיגיע סוף העולם תמורת כלוב 9831, אשר אבקש לקבל מיידית. יש מעונינים?

בנוסף, אני מוכר זוג כרטיסים (לבן-אדם + תוכי) לתיבת נוח שתאסוף אתכם מביתכם כשיגיע סוף העולם תמורת כלוב 9831, אשר אבקש לקבל מיידית. יש מעונינים?

חח סירת גומי.. לא לשכוח שנורקל וגלגל הצלה

אני אישית לא מאמין שסוף העולם ב21 למאי כי גם אמרו שזה יתחיל בשש בערב מאיפה בדיוק הם יודעים? רק אלוהים יכול לדעת ויודע מתי באמת יהיה סוף העולם ואף אחד אחר לא יכול לדעת בוודאות של 100%.
55 כתב:עם כל הכבוד הבטיחו לי גם בשנת 2000 ולא קרה כלום , בינתיים ביזבזתי את כל הכסף שהיה לי ,גם לקחתי הלוואות שחשבתי שאני לא אצטרך להחזיר כי סוף העולם מגיע. נכון שזה לא סוף העולם שזה לא קרה אבל זה מרגיז .
בטח דון הנרי הערפד מתגלגל מצחוק, כל יום הוא נכנס לארון קבורה ובבוקר לא קורה כלום
אלי, אני מבינה שעכשיו אתה בצרות וששקעת בחובות כבדים
אין דבר, עכשיו תיאלץ לעבוד קשה יותר ולמכור הרבה תוכים

שירלי - מזל טוב לקידומך באתר. כל הכבוד. מגיע לך.

סוף העולם עפ"י התחממות השמש יכול לקרות רק בעוד 7.5 מיליון או מילירד שנים ועד אז....
סוף העולם עפ"י היהדות-קבלה יהיה באלף השביעית לספירה (היום אנחנו ב-ה'תשע"א=5771) עם ביאת המשיח.(קראתי את זה באיזה ספר ,אני יבדוק את השם ויכתוב פה).
אם מישהו חושב שאני טועה שיתקן אותי, בבקשה.
סוף העולם עפ"י היהדות-קבלה יהיה באלף השביעית לספירה (היום אנחנו ב-ה'תשע"א=5771) עם ביאת המשיח.(קראתי את זה באיזה ספר ,אני יבדוק את השם ויכתוב פה).
אם מישהו חושב שאני טועה שיתקן אותי, בבקשה.
יש כמה רבנים שאומרים שבתחילת האלף השביעי יבוא המשיח.
ביאת המשיח זה לא סוף העולם, ואין קשר בין השניים.
ביאת המשיח זה לא סוף העולם, ואין קשר בין השניים.
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
אני מקווה שגם הפעם אלי לא בזבז את כל הכסף חחח