יש לך אחלה בית גידול ורואים שהתוכים מטופלים טוב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של דין
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
Re: בית הגידול של דין
איזה יפים הם,
יפה מאוד דין
במידה ואפשר ללא הפרעה מיוחדת צלם את הגוזלים
בהצלחה
במידה ואפשר ללא הפרעה מיוחדת צלם את הגוזלים
בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תודה
שי האמת קצת בעיה לצלם את הגוזלים אני אצטרך להוריד את התא מהמקום כי מעל הכלוב יש כלוב נוסף ואי אפשר לראות מלמעלה.
אחרי הסבב הזה אני אשים את התא חיצונית לאפשר לתוכים עוד קצת מקום ושיהיה לי נוח לבדוק את התא.
שי האמת קצת בעיה לצלם את הגוזלים אני אצטרך להוריד את התא מהמקום כי מעל הכלוב יש כלוב נוסף ואי אפשר לראות מלמעלה.
אחרי הסבב הזה אני אשים את התא חיצונית לאפשר לתוכים עוד קצת מקום ושיהיה לי נוח לבדוק את התא.
חחח כן כל הזמן הוא מנסה לברוח ואחרי ששמתי מחזיקי מפתחות גם אותם הוא מנסה לפתוח. וכשהוא לא מצליח תוך כדי הוא מתחיל להשמיע קולות מוזרים כאלה שעוד שנייה הוא משתגע חחח
תודה רבה
תודה רבה
חמוד
מקווה שתמצא לו ולקוקטיילית בני זוג בהקדם 
מקווה שתמצא לו ולקוקטיילית בני זוג בהקדם 
שירלי אל תדאגי
לקוקטיילית אני אקנה ממישהו מהיישוב שלי הוא מגדל כרגע קוקטיילים מקווה שיש לו זכרים.
ולגרין צ'יק אני מקווה שהגרין צ'יקית תגיע בתחילת יוני.
לקוקטיילית אני אקנה ממישהו מהיישוב שלי הוא מגדל כרגע קוקטיילים מקווה שיש לו זכרים.ולגרין צ'יק אני מקווה שהגרין צ'יקית תגיע בתחילת יוני.