ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלבה- דימום זיווג ועוד...
מנהל: מפקחים
כלבה- דימום זיווג ועוד...
שלום לכולם, ליידי שלי (רועה גרמני למי שלא מעודכן) בת שנה וחודשיים והיום קיבלה 'מחזור'.
בגלל הגיל זו אמורה להיות פעם שנייה למרות שלא ראינו פעם ראשונה..
אמא שלי אמרה שכשהיא מדממת היא ישר מלקקת את זה - זה נורמלי או שלא בריא?
[אז מכאן אני יכולה לשער שאולי בסביבות גיל חצי שנה כשהיה לה דימום היא פשוט 'ניקתה אחרי עצמה'...]
והשאלה השנייה היא באיזה שלב של הדימום (לפני, אחרי, תוך כדי....) ניתן כבר להביא לה זיווג?
[אם כי אני לא מתכוונת לזווג אותה לפני גיל שנה וחצי].
תודה..
בגלל הגיל זו אמורה להיות פעם שנייה למרות שלא ראינו פעם ראשונה..
אמא שלי אמרה שכשהיא מדממת היא ישר מלקקת את זה - זה נורמלי או שלא בריא?
[אז מכאן אני יכולה לשער שאולי בסביבות גיל חצי שנה כשהיה לה דימום היא פשוט 'ניקתה אחרי עצמה'...]
והשאלה השנייה היא באיזה שלב של הדימום (לפני, אחרי, תוך כדי....) ניתן כבר להביא לה זיווג?
[אם כי אני לא מתכוונת לזווג אותה לפני גיל שנה וחצי].
תודה..

Re: כלבה- דימום זיווג ועוד...
מוכר ונשמע לי טבעי מכלבות שראיתי.
זיווג צריך להתבצע בימים 9,11,13 מתחילת המחזור אלו הימים שבהם יש ביוץ.
זיווג צריך להתבצע בימים 9,11,13 מתחילת המחזור אלו הימים שבהם יש ביוץ.
אלמוגי למה לזווג אותה?
יש מספיק כלבים בצער בעלי חיים?
יש מספיק כלבים בצער בעלי חיים?
לא יודעת כמה זה בריא אבל זה נורמלי..1559 כתב:אמא שלי אמרה שכשהיא מדממת היא ישר מלקקת את זה - זה נורמלי או שלא בריא?
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
טבעי לחלוטין
רצוי לעקר את הכלבה אנשים מתלהבים לוקחים גורים ולאחר מיכן
מוצאים אותם משוטטים לצערי.
רצוי לעקר את הכלבה אנשים מתלהבים לוקחים גורים ולאחר מיכן
מוצאים אותם משוטטים לצערי.
תודה על המענה.
בכל מקרה אנחנו לא מתכננים לעקר אותה בזמן הקרוב (מצד שני- ברור שלא לזווג אותה כל ייחום)
עם כל הכאב על מה שהולך בצער בעלי חיים, אני מניחה שיש סיבה לזה שאבא שלי קנה נקבה בנוסף לזכר שיש לנו. והסיבה די ברורה, להביא גורים גזעיים. יש אנשים (כמו ההורים שלי, בעיקר אמא שלי..) שמחפשים כלב בשביל היופי, 'היוקרה' ולא יודעת מה עוד ורוצים כלב גזעי.
אני רוצה להאמין שבעזרת ה' בעתיד כשיהיו גורים, הבנאדם שישלם מעל 1000 ש"ח לגור לא יזרוק אותו אח"כ לרחוב.
אם תשאלו אותי, ברור שאני לא מתנגדת ללזווג אותה, הרי לא יהיה תענוג גדול מגורי רועה גרמני בבית. מצד שני כאב לב לא קטן למכור אותם (והרי אמא שלי לא תתן לנו להחזיק 'בית גידול לרועה גמני' בבית..)
ואני מקווה שאחרי פעם-פעמיים לאבא שלי יירד החשק.
בכל מקרה אנחנו לא מתכננים לעקר אותה בזמן הקרוב (מצד שני- ברור שלא לזווג אותה כל ייחום)
עם כל הכאב על מה שהולך בצער בעלי חיים, אני מניחה שיש סיבה לזה שאבא שלי קנה נקבה בנוסף לזכר שיש לנו. והסיבה די ברורה, להביא גורים גזעיים. יש אנשים (כמו ההורים שלי, בעיקר אמא שלי..) שמחפשים כלב בשביל היופי, 'היוקרה' ולא יודעת מה עוד ורוצים כלב גזעי.
אני רוצה להאמין שבעזרת ה' בעתיד כשיהיו גורים, הבנאדם שישלם מעל 1000 ש"ח לגור לא יזרוק אותו אח"כ לרחוב.
אם תשאלו אותי, ברור שאני לא מתנגדת ללזווג אותה, הרי לא יהיה תענוג גדול מגורי רועה גרמני בבית. מצד שני כאב לב לא קטן למכור אותם (והרי אמא שלי לא תתן לנו להחזיק 'בית גידול לרועה גמני' בבית..)
ואני מקווה שאחרי פעם-פעמיים לאבא שלי יירד החשק.

כלבה מתייחמת כל 7 חודשים בממוצע.