ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הפסיונים החדשים שלי
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
הפסיונים החדשים שלי
תמונות
חבל יש לו שם אורנג' פיץ' פייס אופליין אבל צילמתי אותו ב8 מגה פיקסל ואני לא יודע להקטין את התמונה
חבל יש לו שם אורנג' פיץ' פייס אופליין אבל צילמתי אותו ב8 מגה פיקסל ואני לא יודע להקטין את התמונה
Re: הפסיונים החדשים שלי
יפה
עוף מאוד יפה, ובכלל משפחת הפסיונים מיוחדת ויפה
עוף מאוד יפה, ובכלל משפחת הפסיונים מיוחדת ויפה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

מאוד יפים תתחדש ושיהיה המון הנאה והצלחה איתם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
-
peleg10000
- בקיעה

הבוקר הם הטילו ביצה יפיפיה...
דרך אגב מי שרוצה לראות את הצבע בבגרותו של עוף זה שיחפש בגוגל: lady amherst pheasant
עוף מדהים!!!
דרך אגב מי שרוצה לראות את הצבע בבגרותו של עוף זה שיחפש בגוגל: lady amherst pheasant
עוף מדהים!!!
מהם תנאי המחייה שהם צריכים? ובאיזה מזון אתה מאכיל אותם? האם הם דוגרים ומתרבים או שצריך להדגיר את הביצים?
מדהימים.. תתחדש.. בהצלחה!!
לנוחיות של כולם, הנה התמונה שלהם בבגרות:
לנוחיות של כולם, הנה התמונה שלהם בבגרות:

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
-
peleg10000
- בקיעה

נטיליקי תמונה מדהימה..
אלי תנאי המחיה שלהם אצלי זה ווליר בגודל 3.7/3.5/2 ביחד עם 3 זוגות תוכונים חלקם צעירים שכבר התחלקו לזוגות ומדי פעם מציצים בתאי ההטלה ובוחנים אותם, זוג קוקוטיילים על ביצים והכנתי להם כמו ביתן קטן כזה בפינת הכלוב ששם הם הטילו, תאי ההטלה וגם הביתן נמצאים בחלק שעשיתי כמו סגור כזה מ3 צדדים ופתוח מצד אחד שם כל התוכים והפסיונים ישנים בלילה גודלו 1.5/1.5/2 .
הם אוכלים כעת[עונת הרבייה] ורסלה לגה לפסיונים מס' 4 . בעוד כחודש וחצי בערך אני יעביר אותם למס'3 שזה לכל השנה..
לפי מה שאני ראיתי אצל מגדלים לא נותנים להם לדגור ולכן אין את הגן הזה שניהם [גם הזכר וגם הנקבה] בקעו במדגרה אך אני יאפשר להם לדגור אם לא אצתרך לחפש מי שידגיר לי אותם ואקח אותם לאחר יום הבקיעה...
אלי תנאי המחיה שלהם אצלי זה ווליר בגודל 3.7/3.5/2 ביחד עם 3 זוגות תוכונים חלקם צעירים שכבר התחלקו לזוגות ומדי פעם מציצים בתאי ההטלה ובוחנים אותם, זוג קוקוטיילים על ביצים והכנתי להם כמו ביתן קטן כזה בפינת הכלוב ששם הם הטילו, תאי ההטלה וגם הביתן נמצאים בחלק שעשיתי כמו סגור כזה מ3 צדדים ופתוח מצד אחד שם כל התוכים והפסיונים ישנים בלילה גודלו 1.5/1.5/2 .
הם אוכלים כעת[עונת הרבייה] ורסלה לגה לפסיונים מס' 4 . בעוד כחודש וחצי בערך אני יעביר אותם למס'3 שזה לכל השנה..
לפי מה שאני ראיתי אצל מגדלים לא נותנים להם לדגור ולכן אין את הגן הזה שניהם [גם הזכר וגם הנקבה] בקעו במדגרה אך אני יאפשר להם לדגור אם לא אצתרך לחפש מי שידגיר לי אותם ואקח אותם לאחר יום הבקיעה...