ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צעצועים בכלוב
מנהל: מפקחים
צעצועים בכלוב
ערב טוב,
אני מחכה לבואו של גוזל הגאקו שלי ובינתיים יש לי כלוב ריק השאלה שלי היא: האם כדאי לשים צעצועים לפני התוכי יגיע או אחרי שהוא יהיה בכלוב לשים לו את הצעצועים?
תודה מראש,
אני מחכה לבואו של גוזל הגאקו שלי ובינתיים יש לי כלוב ריק השאלה שלי היא: האם כדאי לשים צעצועים לפני התוכי יגיע או אחרי שהוא יהיה בכלוב לשים לו את הצעצועים?
תודה מראש,

Re: צעצועים בכלוב
אתה יכול לאבזר את הכלוב גם תוך כדי הבאתו הבייתה, חלק מהתוכים לעיתים ירתעו מצעצועים חדשים ולא מוכרים , לתוכי שלך לא תהיה בעייה מאחר ואצלי הם כבר מורגלים להיות בסביבת צעצועים .
תמונה מהיום למי שמעוניין
תמונה מהיום למי שמעוניין
לייק מטורף!
ואני אישית חושב שאין בעיה עם צעצועים בכלוב מההגעה הבייתה, אם כבר התוכי נכנס למציאות חדשה והתחלה חדשה שיתחיל עם צעצועים בכלוב...
ואני אישית חושב שאין בעיה עם צעצועים בכלוב מההגעה הבייתה, אם כבר התוכי נכנס למציאות חדשה והתחלה חדשה שיתחיל עם צעצועים בכלוב...
אין עליך אלי, תענוג!
איך אתה מפנק אותם כבר מגיל כזה
איך אתה מפנק אותם כבר מגיל כזה

מתוקים 
אפשר לשים מראש צעצועים, העיקר לא לשים יותר מדי.. 2-3 ולדאוג לתחלופה

אפשר לשים מראש צעצועים, העיקר לא לשים יותר מדי.. 2-3 ולדאוג לתחלופה

תודה 
בסך הכל ההרגלה פשוטה כשזה מגיל צעיר ולתוכי קל יותר להתאקלם בסביבה שיש בה צעצועים לפחות מוכרים.

בסך הכל ההרגלה פשוטה כשזה מגיל צעיר ולתוכי קל יותר להתאקלם בסביבה שיש בה צעצועים לפחות מוכרים.