יש לי תוכי קוקוטייל בן 2.7 ויש לו מקל שיוף, מאז שנולד לא גזרו לו ציפורניים כי המקל עושה אחלה עבודה, וגם לפני כמה ימים הייתי אצל וטרינרית והיא אמרה שלא צריך לגזור לו. היא לקחה לו דם אחרי שהיא חתכה את הציפורן.
עכשיו הציפורניים שלו ממש ממש ממש דוקרות ועושות לי חתכים, זה בגלל הגזירה? מה אפשר לעשות?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גזירת ציפורניים לקוקוטייל
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: גזירת ציפורניים לקוקוטייל
לאחר קיטום צפורני התוכי , חובה לשייף את הצפרניים במשייף ציפורניים אחרת הן מתפתחות באופן חד ולעיתים עקום.
אני לא כל כך ממליץ על מקל מנוחה המשייף את הצפרניים, לעניות דעתי הוא לא כל כך עושה את העבודה אלא משייף רק את החלק התחתון של הציפורן הבא במגע עם המקל,
אלא ממליץ ללכת לווטרינר של תוכים בעל נסיון שיקצץ את הצפרניים אחת ל 4 חודשים וישייף אותם.
בהצלחה,
אני לא כל כך ממליץ על מקל מנוחה המשייף את הצפרניים, לעניות דעתי הוא לא כל כך עושה את העבודה אלא משייף רק את החלק התחתון של הציפורן הבא במגע עם המקל,
אלא ממליץ ללכת לווטרינר של תוכים בעל נסיון שיקצץ את הצפרניים אחת ל 4 חודשים וישייף אותם.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
Re: גזירת ציפורניים לקוקוטייל
תודה רבה