ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

[תוכיטיוב] מצרפים סרטונים וזוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: [תוכיטיוב] מצרפים סרטונים וזוכים

שליחה על ידי eli_lea »

מודים לך מאוד על ההתייחסות , מבחינתי המעקב שלך אחר ההתרחשות אומר הכל, אתה נמצא באתר ועוקב אחר הזוכים, כנראה שהצלחנו ליצור עניין מצד אחד ומצד שני שימחנו בחור נחמד בזכייה שנראתה לו שווה מספיק כדי להשתתף בתחרות ולגרום לכמות נכבדה של חברים לבקר אותנו להכיר את האתר מקרוב ולהבין את תרומתנו לקהילה, נכנסו כמאה חברים לאתר זה הסטטיסטיקה החודשית שנכנסים באתרים דומים אם בכלל. אם אתה בקיא ועוקב אתה יכול לראות שעם התחרות ובלעדיה חברים ממשיכים להעלות סירטונים תמונות מתייעצים
מייעצים ולא עושים זאת עבור פרסים או מתנות, יש לנו כאן קהילה איכותית ואני יכול לומר לך בכנות שהספקתי להיקשר ולאהוב את החברים הקבועים גם אם את חלקם לא פגשתי.
האתר כמובן אינו תלוי בקיום של תחרות כזאת או אחרת והתחרויות נעשות כולן מתוך רצון טוב.

לדעתי אתה די מוטרד מאחוזי ההשתתפות בתחרויות ואני מציע לך להשתחרר , אנחנו כבעלי האתר איננו מוטרדים אז אין סיבה שאתה לא תישן בלילה , מציע לך לפתוח דיון לעדכן ולספר על התוכי שלך ואולי להעלות מעט תמונות .

אם תרצה להכיר את הקהילה מקרוב יותר אתה מוזמן להירשם למפגש תמונה

בהצלחה.
amia
ביצה
ביצה

שליחה על ידי amia »

האמת שזה ממש לא מדיר שינה מעיני ואתה לא צריך לקחת זאת אישית כל-כך. אני עוקב אחרי האתר עם או בלי תחרות ומשתתף בצורה מצומצמת יותר (בודאי אני לא יכול להתחרות בך או בשירלי בידע או באנרגיות תמונה).
אני באופן כללי לא אוהב את ריבוי תחרויות (זה נמצא בכל מקום לא רק אצלכם) עפ"י מספר משתתפים או מצביעים\לייק מכיוון שזה לדעתי לא מביא לזכייה של התוצרים האיכותיים יותר אלא של בעלי קבוצת חברים הגדולה ביותר או הbot הטובים יותר. גם אם תבחן את התנועה לאתר של 200 המצביעים המזדמנים לסרט כזה תראה שהם לא מטיילים באתר כלל אלא באים ממוקדים להצביע לסרט ולצאת (לא שאני יכול לבדוק אך יפתיע אותי מאד אם אני טועה). מכיוון שאני חש כי אתה נעלב מהביקורת על השיטה אני מתנצל על כך ולא אוסיף בנושא (רציתי רק להסביר את דעתי בנושא) כמובן שזה האתר שלך ושיקול הדעת שלך הוא הקובע. בכל מקרה האתר שלך מאד פעיל ומעניין (והשוותי לפורומים מקבילים) ולכן אני חוזר אליו.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ידידי היקר , בהחלט איני נפגע . אך אם היית מעיר את הערותיך ( יתכן בונות ) לא באשכול בו מתנהלת התחרות אלא בפורום המתאים " על האתר " זה היה נראה אחרת וההתיחסות הייתה שונה.
אתה מוזמן להעיר ולהאיר את עיננו בפורום המתאים ונתייחס לכל הערה בכובד ראש וברצינות ראוייה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”