ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זוכה האח הגדול?

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שלומי כהן
גוזל
גוזל
אזור מכירה: נרכז
שם פרטי:: שלומי כהן

Re: זוכה האח הגדול?

שליחה על ידי שלומי כהן »

3145 כתב:היא הייתה הכי נורמאלית:
אחת אחת שבקושי שומעים אותה
שני אחד שחושב רק על עצמו
שלישית אחת שכל הים רק צועקת
רביעית בעיה בדיבור
וחמישי מתנהג כמו ילד בן 10
בקיצור חמישיה לא משהו.. :)

אתה לא יודע ככל שאתה יותר משוגע אתה יותר סלב
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

צודק..
תמונה
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

שליחה על ידי דין-ש »

2 כתב:איך אפשר להעדיף את ליהיא? לא מסוגל לשמוע אותה מדברת.. אפילו החיקוי שלה מעלה לי עצבים.
בכל מקרה, טוב שג'קי זכה.. יותר טוב מכל השאר שם.

כן גם אני לא סובל אותה ! פשוט היא לא נסבלת וכל מה שהיא עשתה לאבירם מול כל המדינה וגם עתי נפרד ממנה אז היא נדפקה פעמיים !
ולא הייתי נותן לה גם שקל מה שבטוח כסף לא חסר לה. לא סובל אותה מתנהגת כמו בהמה עם הצחוק הדבילי שלה מכל דבר קטן היא צוחקת

****צונזר*****
וגם אני הייתי נותן לליעוז אחלה בן אדם.
סמל אישי של משתמש
כרמימן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: איתי כרמי

שליחה על ידי כרמימן »

לג'קי ממש לא הגיע!
הבנאדם פשוט מפגר!
וזה בושה לעם ישראל, אחרי זה אומרים שיש בעיות בהסברה!
ומשדרים פרסומות על זה שחושבים שעם ישראל הוא עם פרימיטיבי ושנשנה את זה!
ושלוש דקות אחרי זה אנשים כאלה נבחרים על ידי כל עם ישראל לנצח בתוכנית הריאליטי!
הבנאדם לא עשה צבא, לא סיים בית ספר, אין לו בגרויות
הוא אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך!
הגיע לאמיר או לסיוון או לנופר, אל אנשים עם ערכים, שעומדים על שלהם!
אנשים אינטיליגנטים שבהם מדינת ישראל צריכה להתגאות ולא בדפוקים כמו ג'קי!
בכללי מכל העונה הגיע לליעוז, הוא פשוט נשמה!
אומנם העונה הזאת נגמרה, וחבל כי היא הייתה הכי טובה, אבל לפחות עכשיו יתחיל כוכב נולד וטוב שכך!
סמל אישי של משתמש
שלומי כהן
גוזל
גוזל
אזור מכירה: נרכז
שם פרטי:: שלומי כהן

שליחה על ידי שלומי כהן »

אני חושב שאתה שופט את גקי לא נכון ובטוח שאתה לא האית רוצה להיות בימקומו.
גקי ומישפחתו נקלעו למצב מישפחתי כלכלי מאוד גרוע שהוא נאלץ לעזוב את בה"ס ולא לסיים את 12 שנות לימוד.
תחשוב איזה עומס יש על בן אדם שהוא בעצם ילד לפרנס מישפחה בגיל 16 לבתר על חברים בילוים ועוד ....
כל מיני דברים אז פשוט לו נישפוט אותו
כי אף אחד מאיתנו לו היה רוצה להיות בימקומו.

ערכים איזה ערכים בידיוק.
אמיר ממסטל בחורות בדיסקוטקים ולאחר מיכן .....
סיון דו מינית יש לה משיכה גם וגם ממש ערכים לבוא איתם מהבית
נופר יפה אבל משוגעת אמיתית
להי עדיף שאני לא ירשום כלום
אז על איזה ערכים אתה מדבר

גקי בחור מיסכן שנעשה לו עוול שלא בירצונו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

אני לא מסכימה.. נכון שהשפה שלו היא לא "נקייה" ובחלק מהמקרים אפילו הייתה לי הרגשה שהכל זה הצגה למצלמות (אחר כך הבנתי שלא..) אבל זה בן אדם שבאמת מגיע לו לזכות.
זה בן אדם שכמו שאמר שלומי זקוק לכסף (לא כמו ליהיא ועמיר נגיד שכסף לא חסר להם.. וגם סיוון שכרגע לומדת לתואר ונופר לפי איך שהיא מתלבשת ומתגנדרת גם לא נראה שחסר לה). אני בעד שהכסף יגיע לבן אדם שבאמת זקוק לו. לדעתי לאזור אומץ.. לעזוב בית ספר, לא להתגייס ולעזור למשפחה זה ראוי לשבח. נכון שזה לא בסדר, וילד בגיל 16 צריך ללמוד ולרכוש לעצמו מקצוע ולא לדאוג לפרנס את המשפחה אבל כנראה שהמצב היה באמת ממש רע עד כדי כך שלא הייתה ברירה. רואים איך שהוא אוהב ודואג למשפחה. ואם תשים לך מאחורי כל הדיבור "השטותי" יוצאים לו משפטים ממש נכונים ונוגעים.
הגיע לאמיר או לסיוון או לנופר, אל אנשים עם ערכים, שעומדים על שלהם!

סיוון? איך בידיוק היא עמדה על שלה? עונה שלמה היא שתקה והתחבאה מפני ריבים.. רק לקראת הסוף היה לה איזה ריב או 2 וגם זה היה כשהיא זרקה 2 מילים וברחה. היא גם לא יודעת לבטא את עצמה. תשים לב כשהיא מדברת.. היא לא יודעת להתבטא. והיא מתנהגת כמו ילדה קטנה.
עמיר? למה הוא בן אדם עם ערכים? אני לא אשכח את המשפט שהוא אמר שחבר שלו משכר בנות במועדון ומנצל את זה. והוא היה כל כך מבסוט שהוא אמר את זה.. אז סליחה.. אבל תראה לי מי חברך ואראה לך מי אתה.
ונופר? אני מודה שבהתחלה אהבתי אותה ממש עד לא מזמן. באמת אמרתי ואו היא עומדת על שלה, היא לא נסחפת עם הזרם וכו'.. אבל באיזה שהוא שלב היא פשוט התחילה להיראות לי כסתם ברברית שמחפשת ריב בכל דבר ולא יודעת להגיע לעמק השווה. או שהיא אמרה לג'קי שעונה שלמה היא סחבה אותו על הגב.. זה היה כ"כ מגעיל.. היא כ"כ הרסה לעצמה כשהיא אמרה את זה. והיא קיבלה כאפה בפרצוף עכשיו מכשהוא ניצח.

לסיכומו של עניין- לדעתי לג'קי הכי הגיע.תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

גם אני לא מסכימה.. קודם כל בחרו בו לנצח בתכנית טלויזיה, ולא לייצג אותנו באו"ם או להיות שגריר שלום במזה"ת
ובימינו שרבע ממשלה בכלא או בדרך לשם, אני חושבת שג'קי רחוק מלעשות לנו בושות.
גם לי אין בגרות וגם שכן שלי עולה מרוסיה לא יודע לדבר כמו שצריך, אני לא חושבת שצריך להתבייש בזה
בנאדם עם קושי או לא משכיל במיוחד צריך לדבר איתו בגובה העיניים ולעזור לו ולא ללגלג עליו או להתנשא.. בטח לא להתייחס אליו כמו אל מצורע
וגם ככה רואים כמה רגשי נחיתות יש לו בגלל מצבו.
באותה מידה בנאדם "אינטיליגנטי" יכול להיות פדופיל או מתעלל.. מה ההשכלה שלו שווה?
ג'קי אולי לא הכלי המבריק ביותר בארגז אבל הוא כלי טוב, הוא "מספיק בנאדם" ולדעתי זה מספיק בשביל לזכות במיליון (מבין החמישה)
סה"כ הוא הצחיק, שיעשע, ריגש.. למה לא מגיע לו? בשביל זה בדיוק קיימת התכנית, לשעשע את הקהל, והוא עשה את זה הכי טוב.
על זה שהוא לא עשה צבא, אני לא יודעת מה בדיוק הסיפור שלו ולמה הוא השתמט אבל זה כבר משהו אחר.

עמיר כבר ביום הראשון איבד את הראש, מדבר לעצמו בראי "אתה חזק מזה" (ומסתבר שהוא לא היה חזק מזה) זה כבר הספיק לי..
ובהמשך גם שהוא אומר בחדר האח הגדול שהוא לא סובל את סיוון, את הקול שלה, את ההתנהגות שלה, ואח"כ יוצא ומחבק ומנשק כאילו אין מחר
ליהיא זו ליהיא..
נופר פקעת עצבים ושיחקה בג'קי כל העונה
סיון חוקרת המוח כדאי שתעבור לחקור על עמוד שידרה מהו.. לא מבינה בחורות שרע להן והן ממשיכות,
או שרוצות שהבן זוג ירגיש רע כי הן מרגישות רע. זה נורמלי הדבר הזה?..
ג'קי מבין כולם היה הכי טוב, פשוט בנאדם טוב..
הייתי מעדיפה ליעוז או אלעד, אבל גם ג'קי מגיע לו

אגב בחו"ל רואים ושומעים עלינו בעיקר מהחדשות, וע"פ זה מקבלים תמונת מצב, ולא מתכניות הריאליטי שלנו
הרבה אנשים בעולם חושבים שישראל היא מדבר ויש בה כל יום מלחמות, כי זה מה שרואים בחדשות
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי צחי21 »

חבל שלא היתה אופציה לסמס להעיף את ליהיא חזרה לח"ול...עוד פעם אחת אני שומע אקסייטד אני יורה לעצמי בראש....
סמל אישי של משתמש
avihupilo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אביהו

שליחה על ידי avihupilo »

4007 כתב: עמיר כבר ביום הראשון איבד את הראש, מדבר לעצמו בראי "אתה חזק מזה" (ומסתבר שהוא לא היה חזק מזה) זה כבר הספיק לי..
ובהמשך גם שהוא אומר בחדר האח הגדול שהוא לא סובל את סיוון, את הקול שלה, את ההתנהגות שלה, ואח"כ יוצא ומחבק ומנשק כאילו אין

שירלי אני מחזק כל מילה שאמרת עמיר הוא בן אדם מגעיל חסר טקט ולדעתי גם סובל מפיצול אישיות בכך שהוא נכנס לחדר האח הגדול
עם סיוון והוא אמר שהוא אוהב אותה מת עליה....ולאחר שהיא יצאה החל ללכלך עליה.
ליהיא הייתה יחסית חמודה בהשוואה לשאר המתמודדים אבל לאחר מה שהיא עשתה לאבירם ממש התעצבנתי עליה.
סיוון הייתה תמימה יותר מדי ובזמן האחרון התחילה לפתוח את הפה ולצעוק ומשהו אחד שאני ממש לא סבלתי בה הוא את הצחוק שלה
נופר....פשוט לא יהיה לי מקום לפרט אז ג'קי מבחינתי היה חייב לזכות!!!!!!!!!1
תמונה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

בקיצור חמישיה שלא מגיע לה להיות בגמר :)
תמונה
שלח תגובה