ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הדוברמן- הכלב האידיאלי
מנהל: מפקחים
Re: הדוברמן- הכלב האידיאלי
כמובן שזה לא אומר שזה טוב, השאלה היא האם עדיף שוטרינר יעשה זאת בצורה מקצועים או שמגדלי כלבים יגזרו להם את האזניים עם מספריים וללא הרדמה. נכון שיש כאן עברה על החוק ונכון שתמיד יהיו כאלה שסיבלו של הכלב לא מעניין אותם אבל עובדה שממשיכים לגזור אוזניים וזנב לרוב הכלבים מהסוגים המדוברים .
הגזירה לא כואבת מבצעים זאת בהרדמה מלאה,בודאי שרק וטרינר מקצועי יעשה זאת
למרות שעכשיו זה בעיתי , אני לא חושב שתראה דוברמן או רוטוילר גזעי עם אוזניים וזנב לא חתוכות .
למרות שעכשיו זה בעיתי , אני לא חושב שתראה דוברמן או רוטוילר גזעי עם אוזניים וזנב לא חתוכות .

לעניות דעתי גזירת זנב ואוזניים בצורה מבוקרת עם הרדמה ווטרינר זה ממש לא משהו רע וכבר אפשר להשוות את זה לברית מילה
מדוע ברית מילה נמצא בחוק?{כי זה דת? ואם אני פותח דת ואומר שכל כלב מסוג דוברמן ורוטוילר חייב להיות עם אוזניים וזנב חתוכים?} אני חושב שהורדת זנב ואוזניים לכלבים זה פחות כואב כי זה בהרדמה מאשר ברית מילה.
אך אני נגד חיתוך אוזניים וזנב בלי הרדמה או בלי וטרינר ואנשים כאלה מגיע להם עונש .
מדוע ברית מילה נמצא בחוק?{כי זה דת? ואם אני פותח דת ואומר שכל כלב מסוג דוברמן ורוטוילר חייב להיות עם אוזניים וזנב חתוכים?} אני חושב שהורדת זנב ואוזניים לכלבים זה פחות כואב כי זה בהרדמה מאשר ברית מילה.
אך אני נגד חיתוך אוזניים וזנב בלי הרדמה או בלי וטרינר ואנשים כאלה מגיע להם עונש .
כל כמה זמן גוזרים את הזנב והאוזניים? זה רק פעם אחת? או שצריך כל תקופה מסויימת?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
זה פעם אחת, אחרי שחותכים זה מגליד ונשאר חתוך..
לדעתי זה לא יפה בכלל בדיוק מהסיבה שהכלב נראה מפחיד ומאיים ככה
גם אנשים שרוצים כלב שמירה מפחיד, שיחשבו על זה קצת, בסופו של דבר מי שירצה להיכנס יכול לפגוע בכלב ולא משנה אם האוזניים שלו זקופות או לא
אז נראה לי מיותר כל הענין
ואני נגד פשוט כי זה כואב, ובטח אם זה מתבצע בצורה חובבנית, זה פשע
גם אנשים שרוצים כלב שמירה מפחיד, שיחשבו על זה קצת, בסופו של דבר מי שירצה להיכנס יכול לפגוע בכלב ולא משנה אם האוזניים שלו זקופות או לא
לגבי החיתוך, גם אלי וגם דקל צודקים, דקל ציין את הסיבה לכלבי צייד ואלי לכלבי קרבות,
עברו הרבה שנים מאז שגרנו בכפרים (לפחות רובנו) והרבה שנים מאז שקרבות כלבים היו חוקיים
ואפילו קריטריון לקבלת תעודת, אין כבר צורך פיזי בחיתוך, היום הסיבה היחידה שהוא מתבצע היא למטרת נוי,
יתרונות בוודאות אין לחיתוך, חסרונות וסיכונים לא חסרים, אני יצטרך לשבת עד השעות הקטנות של הלילה
כדי למנות אותם .
כמי שגידל כלבה עם אוזניים חתוכות, ישנה סיבה שהאוזניים של אותם גזעים שוכבות, הם מספקות הגנה,
הכלבה שלי סבלה מדלקות אוזניים וגלדים. וזה ממש ממש לא מזדקן יפה .
תודה על השיתוף, רק דע לך שכלב "טבעי" לא קיים, כל הגזעים הם הכלאות .

עברו הרבה שנים מאז שגרנו בכפרים (לפחות רובנו) והרבה שנים מאז שקרבות כלבים היו חוקיים
ואפילו קריטריון לקבלת תעודת, אין כבר צורך פיזי בחיתוך, היום הסיבה היחידה שהוא מתבצע היא למטרת נוי,
יתרונות בוודאות אין לחיתוך, חסרונות וסיכונים לא חסרים, אני יצטרך לשבת עד השעות הקטנות של הלילה
כדי למנות אותם .
כמי שגידל כלבה עם אוזניים חתוכות, ישנה סיבה שהאוזניים של אותם גזעים שוכבות, הם מספקות הגנה,
הכלבה שלי סבלה מדלקות אוזניים וגלדים. וזה ממש ממש לא מזדקן יפה .
תודה על השיתוף, רק דע לך שכלב "טבעי" לא קיים, כל הגזעים הם הכלאות .

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
מדובר בגזע מדהים שכמעט הצליחו להרוס בשל רבייה לא מבוקרת ויבוא חסר אחריות שלו ממזרח אירופה
לגבי חיתוך של אוזניים וזנב הוא אסור לפי חוק ונחשב להתעללות בבעל חיים
לגבי חיתוך של אוזניים וזנב הוא אסור לפי חוק ונחשב להתעללות בבעל חיים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אז זהו שזה ממש לא מבוצע בהרדמה מלאה מהסכנה
של איבוד הגור.
מדובר בחצי הרדמה מה שאומר שהכלב מרגיש ה-כ-ל!
של איבוד הגור.
מדובר בחצי הרדמה מה שאומר שהכלב מרגיש ה-כ-ל!

4007 כתב:זה פעם אחת, אחרי שחותכים זה מגליד ונשאר חתוך..
תודה שירלי. גם לדעתי זה מיותר.. כואב ומכוער. למרות שזה מתבצע בהרדמה חלקית או מלאה לא משנה.. זה כמו שאני לא הייתי רוצה שיגזרו לי מהאוזן.. למה לעשות את זה לכלב? ובטח כשאין לו את היכולת להגיב על כך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אם ההרדמה היא מלאה אז אני לא חושב שזה משנה לכלב איך האוזן שלו
יש הרבה יתרונות באוזן וזנב גזור וגם חסרונות כמו כל דבר
אני עדיין חושב שזה לא פשע לעשות את זה ,בגלל שזה מייפא את הגזע .
סיטואציה לדוגמא של מצב שחשוב שזנבו ואוזניו של הכלב יהיו גזורים:"אתה משחק עם הכלב פיתאום מגיע כלב שרירי חזק עצבני ב"קיצור" רע.
ואז כלבכם נכנס איתו לקרב ואז הכלב הרע תופס את כלבכם באוזניים וגורם לכלבכם לכאבים עזים או גם בזנב ואז כלבכם מובס ואז הכלב הרע הורג אותו .
אך אם זנבו היה חתוך ואוזניו היו לו פחות נקודות חולשה והסיכויים שלו להיפגע היו יורדים.
יש הרבה יתרונות באוזן וזנב גזור וגם חסרונות כמו כל דבר
אני עדיין חושב שזה לא פשע לעשות את זה ,בגלל שזה מייפא את הגזע .
סיטואציה לדוגמא של מצב שחשוב שזנבו ואוזניו של הכלב יהיו גזורים:"אתה משחק עם הכלב פיתאום מגיע כלב שרירי חזק עצבני ב"קיצור" רע.
ואז כלבכם נכנס איתו לקרב ואז הכלב הרע תופס את כלבכם באוזניים וגורם לכלבכם לכאבים עזים או גם בזנב ואז כלבכם מובס ואז הכלב הרע הורג אותו .
אך אם זנבו היה חתוך ואוזניו היו לו פחות נקודות חולשה והסיכויים שלו להיפגע היו יורדים.