ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אמאלה אזעקה בבאר שבע ממש פחדתי
מנהל: מפקחים
Re: אמאלה אזעקה בבאר שבע ממש פחדתי
אהבתי אליי
ודרך הגב בבאר שבע זה בא בהפתעה אני יושב מול המחשב אם חברה שלי פתאום אני שומע הזעקה חחח עד שלא שמעתי את הבום חשבתי תירגול צופרים יותר מזל משכל חח
ואין לך מה לדאוג אחיי הכל היה בסדר
ודרך הגב בבאר שבע זה בא בהפתעה אני יושב מול המחשב אם חברה שלי פתאום אני שומע הזעקה חחח עד שלא שמעתי את הבום חשבתי תירגול צופרים יותר מזל משכל חח
ואין לך מה לדאוג אחיי הכל היה בסדר
כולה סופר טייגר לא קרה כלום 
חחחחחחחח87 כתב:כולה סופר טייגר לא קרה כלום
אמן זה היה סופר טייגר
אולי איזה 15 כוורות של רמאדאנים D:
{נפצים}
חחחחחחחחחח תאמין לי התעסקתי יותר מדיי עם השטויות האלה ....
גם אני כל ילד אוהב את זה אבל זה בסך הכל סכנה ואם כבר אני פה אז אני יכול להגיד לכם שנפצים זה אחד הסכנות הגדולות שיש זה כבר הרג ופצע אנשים אז כל ילד שחושב שנפצים זה כיף כדאי לחשוב פעמיים כמה לא כיף יהיה אחרי .87 כתב:חחחחחחחחחח תאמין לי התעסקתי יותר מדיי עם השטויות האלה ....
הייתי אצל חבר שלי ועשינו רמדאן ואז הוא נפל כזה על הצד ואז הוא עף וכמעט פגע באיזה ילד!
ואתמול הוא אמר לי שהא קיבל כוויה!

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
זה מסוכן אף אחד לא היה רוצה לאבד יד בגלל טעות של מישהו אחר5253 כתב:הייתי אצל חבר שלי ועשינו רמדאן ואז הוא נפל כזה על הצד ואז הוא עף וכמעט פגע באיזה ילד!

מסוכן מאוד!
אני מכיר מישהו מהאיזור לי שהדליק סופר
ושכח ממנו לכמה שניות ואחרי שהוא נזכר
הוא ראה חצי אצבע באוויר
אני מכיר מישהו מהאיזור לי שהדליק סופר
ושכח ממנו לכמה שניות ואחרי שהוא נזכר
הוא ראה חצי אצבע באוויר