ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אני מעוניין בלהתחיל להחתים ובניית בית גידול קטנטן אך יש בעיה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: אני מעוניין בלהתחיל להחתים ובניית בית גידול קטנטן אך יש

שליחה על ידי שירלי87 »

לא מבינה למה להשתמש בשיטות פחות אמינות, זה לא משחק מחשב שאתה מפסיד נקודות, אתם משחקים עם חיים של גוזל, של יצור חי
למות מהיפותרמיה או לשרוד אבל בקור ועם בעיות התפתחות/עיכול כתוצאה מהקור הזה, זה לא צחוק
למי שאין יכולת לגדל גוזל בעצמו שישאיר אותו להורים עד שתהיה לו יכולת, זו דעתי
תחסכו כסף ותקנו/תבנו משהו שאפשר לסמוך עליו ולא קופסא עם שיטות של "נראה מה יהיה", אפשר לחשוב שזה עולה עשרות אלפי שקלים..
ובמקרה הגרוע, תחכו כמה שנים, התוכים לא יכחדו מהעולם, תהיה לכם הזדמנות להחתים
אז מה הלחץ? תמונה

מילא הורים שלא יודעים לגדל צאצאים זה חלק מהטבע, הם רוכשים ניסיון, הם לא עושים במכוון
אבל אנחנו כבר יודעים מה הגוזל צריך ויודעים איך לגדל אותו כראוי, יש מדריך מפורט ומדויק לגביי טמפרטורה ומזון, ומדריך לבניית אומנת
אין תירוץ של "לא ידעתי", אומרים במפורש שזה סכנת חיים, אז למה לשקול דבר כזה בכלל?
והנה ניב סיפר שאפילו בקיץ מתו לו 5 גוזלים, אז גם בחורף וגם בקיץ, חייבים לדאוג לחימום שמתאים לגוזל
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

3334 כתב:
לצערי זו פעם ראשונה ואחד הגוזלים התמלא ביותר מדי דייסה.
(מה שמוזר זה שהוא היה הגדול, אבל זה לדיון אחר).

אוהד.
בכלל לא מוזר, ירידה בטמפרטורה משפיעה על תפקודי הזפק ומביאה אף למות הגוזל מסיבוכים .
סמל אישי של משתמש
ניב מגוז
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי ניב מגוז »

כן כמו ששירלי אמרה אני לקחתי סיכון שלא היה שווה בכלל ואני חיכיתי חצי שנה ללא להחתים בגלל שלא היה לי אומנת...
חיים של גוזל זה לא משחק!!!
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”