נטלי את לא אוהבת שמדברים איתך על הבוקר? חחחחח תתחילי להתכונן ל-19 לחודש D:
אני על הבוקר דבר ראשון מושיטה יד ללפטופ ומדליקה אותו כדי שיעלה בזמן שאני מתארגנת. אח"כ כבר מתרחצת, מתארגנת ללימודים\עבודה כשתוך כדי אני שומעת מוזיקה. אין, לא יכולה בלי. על הדרך זורקת לקוני צעצוע לכלוב כדי שלא תצרח ותעיר את כל הבית. שותה כוס דיאט קולה קרה (תהרגו אותי, זה מה שאני אוהבת לשתות על הבוקר) יוצאת לסיבוב כלובים - כשיש גוזלים אני פותחת את התאים בקטנה רק להציץ שכולם מואכלים ובסדר באופן כללי. ויוצאת לדרכי..
אלי איזו חמודה מיקה נשמע שממש כיף לגור איתה בבית!
ועוזי תמונה פיצוץ! אצלי התוכים לא מכינים לי טוסט ושוקו אבל כן קוני קוראת לי (בקול רם מאוד יש לציין) את כותרון העיתון! XD
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?
מנהל: מפקחים
Re: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?
אלי ועוזי הרגתם אותי מצחוק ...
סדר היום שלי שונה משל כולם. אני כרגע לא עובדת, אך קמה ראשונה בשעה 06:00 בבוקר, מתארגנת ומכינה סנדוויצ'ים לכל בעלי החיים על שתיים שנמצאים בבית
. ומדובר בכ- 6-7 סנדוויצ'ים, חלקם מושקעים יותר וחלקם פחות... לאחר מכן מגיע החלק הקשה של להעיר את הילדים. כל אחד בשעה אחרת על מנת שההתארגנות באמבטיה תהיה בצורה מסודרת. את כל אחד מהילדים אני מעירה כפעמיים שלוש, בפעם הראשונה זה להודיע שכבר בוקר ולתת עוד 5-10 דקות שינה נוספות להתאוששות... בפעם השניה זה להודיע שצריך לקום, בפעם השלישית זה כבר להוזיז אותם בצורה יותר אגרסיבית מהמיטה
. אחרי שכולם יוצאים מהבית, אני נושמת לרווחה ומתחילה את סדר היום.
סדר היום שלי שונה משל כולם. אני כרגע לא עובדת, אך קמה ראשונה בשעה 06:00 בבוקר, מתארגנת ומכינה סנדוויצ'ים לכל בעלי החיים על שתיים שנמצאים בבית
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איזה תוכים עושים לי טוסט?4007 כתב:עוזי איזה תוכים אלו?
בהצלחה
איזה מתוקה מיקה

סנגלים. יאללה... איך אני מת שיהיו כבר גוזלים!!

גילה, זה ידוע שלא לעבוד זה העבודה הכי קשה... גם מרוויחים הכי פחות.
בקשר לילדים תשלבי את האהבה שלך לתוכים. תקני קקדו, תלמדי אותו לצרוח "בוקר טוב" שימי אותו על סטנד בחדר של הילדים ואני מבטיח לך שהם יקומו מהר מאוד, יתקתקו הכל ב-10 דקות...
אגב, אם נעשה מפגש קהילה באיזה פארק את אחראית על הסנדוו'יצים.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
1559 כתב:נטלי את לא אוהבת שמדברים איתך על הבוקר? חחחחח תתחילי להתכונן ל-19 לחודש D:
ה-19 לחודש זה משהו אחר! יום יוצא דופן! היום היחיד שלא תהיה לי בעיה לדבר בבוקר XD
חברים כל הכבוד על שיתוף הפעולה, אני ממש נהנת לקרוא

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
3005 כתב:לאחר מכן מגיע החלק הקשה של להעיר את הילדים. כל אחד בשעה אחרת על מנת שההתארגנות באמבטיה תהיה בצורה מסודרת. את כל אחד מהילדים אני מעירה כפעמיים שלוש, בפעם הראשונה זה להודיע שכבר בוקר ולתת עוד 5-10 דקות שינה נוספות להתאוששות... בפעם השניה זה להודיע שצריך לקום, בפעם השלישית זה כבר להוזיז אותם בצורה יותר אגרסיבית מהמיטה.
הבוקר שלי מתחיל ממש ככה

בדרך כלל אני מסיים להתארגן שלוש לפני שהאוטובוס בא.
אמא שלי מביאה לכל התוכי ולכלב אוכל בבוקר ואני שם אם חסר\נגמר בצהריים.
אבל הדבר הכי כיף בבוקר זה לשמוע את טוי אומר בוקר טוב..

יש לו קול כזה ציפציף פשוט לאכול אותו!