ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בגמילה
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בגמילה
אוקיי בסדר אנ י מבין את מה שאתה אומר=]
אבל בכל זאות נירא לי קצת לא בריא להקטין לו תארוחות גם בבוקר וגם בערב =]
זה יכול להחליש אותו
אבל בכל זאות נירא לי קצת לא בריא להקטין לו תארוחות גם בבוקר וגם בערב =]
זה יכול להחליש אותו
עשיתי שינוי בכלוב בתחתית בדרך כלל אני שם שם עיתון ונסורת אז שמתי רק עיתון כדי לראות עם הוא מפרק את הכופתיןת או רק זורק אותם וגילית שכל התחתית מלא באבקה שזה אומר שהוא מפורר אותם אבל עדיין לא אוכל גם בכלי ראיתי רק פרורים =]
תודה
תודה
אין מצב שהוא מפורר ולא אוכל, התוכי אוכל כופתיות אבל ממשיך להיות תלוי בך.
אתה בינתיים עם 10ML בבוקר ובערב ללא מתן תוספות?
אתה בינתיים עם 10ML בבוקר ובערב ללא מתן תוספות?
לפני ארבעה ימים יותר היית אמור להוריד ל 10ML בלילה. 
מה באותו מצב? תפרט יותר, אל תתקמצן במילים, מה אתה רואה?
איזה כופתיות יש לו בכלי? של איזו חברה?
איזה כופתיות יש לו בכלי? של איזו חברה?
כופתיות פי 15 כמו שאמרתי תמיד והוא מפורר אותם ומפרק בכמיות אבל הוא לא או הזפק שלו נקייה ל יום אני בודקותו לפהי האכלה בלילה .
ואמת שהיום ניכנסתי לחדר וקראתי לו בשמו כמו תמיד שאני קורא לו "ציף שלום "
ואז הוא ברבר לא ברור "שלום" כך הבנתי אבל הוא לא חזר על זה והמשכתי לדבר איתו כרגיל =]
תודה
ואמת שהיום ניכנסתי לחדר וקראתי לו בשמו כמו תמיד שאני קורא לו "ציף שלום "
ואז הוא ברבר לא ברור "שלום" כך הבנתי אבל הוא לא חזר על זה והמשכתי לדבר איתו כרגיל =]
תודה
אם אתה בסביבה שלי (קרית גת) אתה מוזמן לקחת מעט כופתיות פריטי בירד לדוגמא בחינם ולראות איך הוא מסתדר איתן, נתתי כבר למספר מגדלים והמעבר היה מהיר וקל יותר.
בינתיים תמשיך באותה מתכונת עד יום ראשון ונחליט מה עושים, תעלה לדיון ביום ראשון ותגיד מה קורה.
בהצלחה.
בינתיים תמשיך באותה מתכונת עד יום ראשון ונחליט מה עושים, תעלה לדיון ביום ראשון ותגיד מה קורה.
בהצלחה.