ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משי התרנגול
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: משי התרנגול
מקור של תרנגול בדיוק כמו של תוכי צריך שיוף תמידי כי הוא צומח תמידית אצל תוכים השיוף הוא מכרסום עץ אצל תרנגולים מנבירה באדמה
מכיוון שאצלכם הוא לא מקבל את הנבירה שלה הוא זקוק כדאי לוודא שמאפשרים לו לקטין את המקור לגודל נורמלי באמצעים אחרים
שברי צדפים ואוכל קשה מאפשרים לו לעשות בדיוק את זה ואז הוא יוכל לנקר חזק אוכל בכל הבית בלי לפחד כלל וכלל
מכיוון שאצלכם הוא לא מקבל את הנבירה שלה הוא זקוק כדאי לוודא שמאפשרים לו לקטין את המקור לגודל נורמלי באמצעים אחרים
שברי צדפים ואוכל קשה מאפשרים לו לעשות בדיוק את זה ואז הוא יוכל לנקר חזק אוכל בכל הבית בלי לפחד כלל וכלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איזה מקסים!! נשמע הזוי(?!) אבל עושה חשק להביא אחד או שניים (במיוחד שיש לי גינה), אבל שששששש שאשתי לא תשמע. 

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה
גינה + סטייסי עם חיוך מיליון דולר וריר נוזל מהשפתיים...
תודה ארז
אני אחפש שברי צדפים וגם בקרוב שנעשה לו שוב פדיקור אני אנסה לשייף לו קצת ידנית, אולי זה גם יעזור
ואגב הוא כן מנקר חזק.. פשוט לא חזק כמו בעבר, כי הוא כנראה הבין שהוא עושה לעצמו נזק
בחודשיים הראשונים שלו הוא ממש "התחרע" על כל דבר בריצפה עם כל הכוח, כיום הוא מנקר חזק אבל לא כמו משוגע
גינה + סטייסי עם חיוך מיליון דולר וריר נוזל מהשפתיים... תודה ארז
אני אחפש שברי צדפים וגם בקרוב שנעשה לו שוב פדיקור אני אנסה לשייף לו קצת ידנית, אולי זה גם יעזורואגב הוא כן מנקר חזק.. פשוט לא חזק כמו בעבר, כי הוא כנראה הבין שהוא עושה לעצמו נזק
בחודשיים הראשונים שלו הוא ממש "התחרע" על כל דבר בריצפה עם כל הכוח, כיום הוא מנקר חזק אבל לא כמו משוגע

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

שברי צדפים תוכלי למצוא בחוף הים לאחר סערות בכמות גדולה תאספי צדפים ותכתשי עם עלי ומכתש לגרגירים יחסית קטנים
לחלופין יש לוורסלה לגה מוצר זהה שאמור לעשות את העבודה
לחלופין יש לוורסלה לגה מוצר זהה שאמור לעשות את העבודה
תודה ארז 
עדכון בנושא, השיוף עם פצירה לא היה יעיל במיוחד, אז קטמתי קצת ואז שייפתי.. מזל שמשי מתמסר בקלות, זה הלך די מהר
גזרתי לו גם נוצות תעופה כדי שלא יעוף לאזורים מסוכנים.. וגם כשהוא קופץ למטה אולי זה עלול לפגוע בו אז מה שבטוח.. שיהיה צמוד
לקרקע, הכי טוב
ולסיום תמונה:)

עדכון בנושא, השיוף עם פצירה לא היה יעיל במיוחד, אז קטמתי קצת ואז שייפתי.. מזל שמשי מתמסר בקלות, זה הלך די מהר
גזרתי לו גם נוצות תעופה כדי שלא יעוף לאזורים מסוכנים.. וגם כשהוא קופץ למטה אולי זה עלול לפגוע בו אז מה שבטוח.. שיהיה צמוד
לקרקע, הכי טוב
ולסיום תמונה:)
תמונה מדהימה, כל הכבוד על הטיפול שירלי , אלופה 
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

אחלה טיפול נראה מעולה חשבת ללמוד ווטרינריה של עופות?
תודה לשניכם 
ארז האמת שרציתי מאוד מגיל צעיר, אבל אני בספק שאוכל להתמודד עם מחטים וניתוחים ודם, וזה חלק בלתי נפרד מהמקצוע אם אני לא טועה אז ויתרתי.. אני אסתפק בגידול

ארז האמת שרציתי מאוד מגיל צעיר, אבל אני בספק שאוכל להתמודד עם מחטים וניתוחים ודם, וזה חלק בלתי נפרד מהמקצוע אם אני לא טועה אז ויתרתי.. אני אסתפק בגידול