ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שקרים בחנויות

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
TotSli
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: אשר

שקרים בחנויות

שליחה על ידי TotSli »

היי רציתי לדון קצת בנושא :"מכירת השקרים של מוכרי החיות בחנויות"
המוכרים משקרים בחלק מהדברים ללקוח וזה ממש מעצבן
לפי דעתי צריך להיות חוק שליד כל חיה או מוצר יהיה הסבר מהחברה
ושיהיה פקח שיפקח שם.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שקרים בחנויות

שליחה על ידי eli_lea »

תפרט יותר, באיזה מיקרים מדובר? אני מסכים עקרונית שצריך להיות פיקוח אבל הרי אי אפשר לשים ליד כל חיה פקח או בכל חנות פקח.
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

בסוף היום מישהו צריך לחזור עם משכורת הביתה, אז אם הוא ימליץ לך על שק אחד יותר מהשני זה מה
שיכניס לו עוד 400 שקל בסוף החודש, הוא (ותאמין לי שגם אתה) יעשה את זה, ככה עסק מתקיים . וזה נכון לגבי כל תחום.
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

מה הקשר שצריך לחזור עם משכורת?, זה מקנה לך את הזכות לשקר? מה ההבדל בין זה לבין לגנוב? הרי אתה לוקח כסף ברמאות מהלקוח. חוץ מזה שיש הבדל בין לנסות לשכנע לקנות חבילה גדולה יותר או לא ידוע מה לבין להמליץ לקנות משהו שלא מתאים או להטעות.. פשוט לשקר כפי שהוא ציין בכותרת הנושא.

בנוסף, תשקר לקוח, אולי אותו רגע תעשה "קופה" אבל בפעם הבאה הוא לא יחזור. מה עשית בזה?
עדיף באותו רגע גם לא להרוויח כלל ושהקונה יבין שיש לו עסק עם מוכר אמין.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

מי שנכנס לחנות חיות ומבין במזון לכלבים [דוגמא] לא יבקש המלצה, אלו שכן יבקשו, לא מבינים ולא ירגישו
הבדל עם הם יחזרו הביתה עם שק שיש בו 4 % פחות עוף, ואני בטוח שאם המוכר המליץ בצורה מנומסת, הלקוח ימשיך
לחזור ועוד עם חיוך. כמו שמוכרים בחנות קוקטייל ב500 ש"ח, אני בטוח שלא הייתה אומר שמוכרים את אותו הקוקטייל
בחצי מחיר אצל בחור באינטרנט .
תמונה
סמל אישי של משתמש
נריה
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי נריה »

לדעתי בן צודק המוכר מוכר לך שקרים , לחלקם זה ע''מ לסגור את החודש וחלקם פשוט רמאים (זה גם נורא קל לעבוד על זוג תמים שבא לקנות תוכי לילד ברמה שאפשר למכור להם אותו ב300%יותר )

אתה יכול לפני כל קנייה עם התלבטות לפתוח אשכול ולשאול אם זה המחיר ואיך החברה -אפשר אפילו להוסיף חלק כזה לאתר או לכתוב מאמר על מה המחירים של כלל הדברים בחנות בד''כ ומה החברות המומצלות יותר ומה פחות
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

2319 כתב:מי שנכנס לחנות חיות ומבין במזון לכלבים [דוגמא] לא יבקש המלצה, אלו שכן יבקשו, לא מבינים ולא ירגישו
הבדל עם הם יחזרו הביתה עם שק שיש בו 4 % פחות עוף, ואני בטוח שאם המוכר המליץ בצורה מנומסת, הלקוח ימשיך
לחזור ועוד עם חיוך. כמו שמוכרים בחנות קוקטייל ב500 ש"ח, אני בטוח שלא הייתה אומר שמוכרים את אותו הקוקטייל
בחצי מחיר אצל בחור באינטרנט .
אתה מערבב כמה דברים.
למכור יותר יקר כי יש לך יותר הוצאות ממגדלים לא הופך אותך לשקרן, אלא לבעל עסק שרוצה להתפרנס.
לשקר בכדי למכור = רמאות, גניבה. אי אפשר ליפות את הנושא.

זה שאדם שאינו מבין ורוצה יעוץ לא הופך את זה לבסדר לשקר אותו. אלא לגרוע יותר, ניצול חוסר ידע של הקונה.
אותי חינכו כל החיים שלשקר אין רגליים, זה שאותו רגע הוא יוצא עם חיוך ואולי גם יחזור לקנות לא אומר שיום אחד הוא לא יגלה.
כמה פעמים יצא לך לשמוע מישהו אומר למישהו אחר "עבדו עלייך!", כמה טוב אתה חושב שמרגישים כששומעים שרימו אותך כשנתת
את אמונך במוכר בגללל שהוא חייך אלייך ורצית להאמין שהוא אדם טוב?

ושוב, לדעתי אתה עושה מיקס בין הדברים, הדוגמאות לא נכונות. אנחנו לא מדברים על מחירים. כל אחד והמחירים שלו והשיקולים שלו. בעל עסק לא יכול למכור כמו מגדל פרטי שמוכר שחור ולא מצהיר על ההכנסות שלו. ובעל עסק לא יכול למכור כמו חנות וירטואלית כי יש לו חנות, שכירות, משכורות, עובדים ולא יודע מה. אבל האם נראה לך סביר שמוכר יגיד לקונה התוכי הזה האכלת יד הוא פשוט בלחץ עכשיו וימכור לו פרא או תוכי שהוא מורגל? "סתם שקר" שקורה לא פעם. האם נראה לך סבר שמוכר ימכור לקונה תוכי קוקוטייל בן 3 חודשים ויגיד לו שהוא זכר מבלי לבצע בדיקות?

תמונה

3208 כתב:לדעתי בן צודק המוכר מוכר לך שקרים , לחלקם זה ע''מ לסגור את החודש וחלקם פשוט רמאים (זה גם נורא קל לעבוד על זוג תמים שבא לקנות תוכי לילד ברמה שאפשר למכור להם אותו ב300%יותר )

אתה יכול לפני כל קנייה עם התלבטות לפתוח אשכול ולשאול אם זה המחיר ואיך החברה -אפשר אפילו להוסיף חלק כזה לאתר או לכתוב מאמר על מה המחירים של כלל הדברים בחנות בד''כ ומה החברות המומצלות יותר ומה פחות
איך אלו שעושים זאת בשביל "לסגור את החודש" לא נמצאים עם הרמאים... הם שונים מהרמאים שיש להם יותר כסף?
מה זה משנה באיזה סכום הם מוכרים? אם אני מוכר לך קוקטייל ב-600 זה עושה אותי לגנב? או שקרן? אני לא מכרתי לך אותו ואמרתי לך שהוא קוף. אני אמרתי לך שהוא קוקטייל והמחיר שלי הוא 600, אני יכול להסביר מדוע המחיר כך אם ארצה ואתה תעשה שיקולים אם לקנות אצלי או במקום זול יותר. אבל אין זה קשור לשקר.. אנחנו מדברים על שקר, מכירה ברמאות, הטעיה של הלקוח.
UziDesign
סמל אישי של משתמש
TotSli
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: אשר

שליחה על ידי TotSli »

עוזי אני איתך
כי אם כל אחד היה פועל בדרך שבה מתאר בן היום כולם היו "גנבים,שקרנים וחסרי אמון" היום המוכרים יגידו לך שתוכי הוא בריא למרות שהוא חולה רק כדי לעשות עליך עוד "קופה"
אני פשוט לא אוהב להתעסק עם חנויות.
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

אגב, לדעתי הרבה פעמים מההטעיות ללקוחות נובעות מכך שלמוכרים אין ידע ובכדי להשמע מבינים הם פשוט "מחרטטים", יצא לי לא פעם לשמוע דברים מגוחכים שפשוט גרמו לי לצחוק בחנות. כמו כן, אנחנו אומנם מדברים על חנויות אבל גם לא חסר מגדלים שהם רמאים.

בקיצור צריך להכנס לאתר התוכים הגדול בעולם הלו הוא תוכי אינפו ולהתייעץ.
תמונה
UziDesign
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

לגמרי.. תמונה

לדעתי צריך להעביר שיעורים בנושא הזה בבתי ספר ותיכונים.. על תנאי גידול בעלי חיים, על הבנת התנהגות של בעלי חיים ודברים כאלה.
כמו שאין שוטר בכל פינה בעיר שיכול להשגיח אם קורה משהו לא טוב, אבל יש מוקד שאפשר לפנות אליו כדי שיגיע שוטר בעת הצורך,
אז אותו דבר עם בעלי חיים. למשל מגיעים אם ובנה לחנות חיות, הבן רואה שבעלי חיים מוחזקים בתנאים נוראיים, חלקם חולים, והוא יודע
לזהות את כל זה כי הוא למד לא מזמן בבי"ס בדיוק על הנושא הזה, הוא מתקשר למוקד, מגיע פקח והעסק מקבל קנס\אזהרה
ובמידה וזה חוזר על עצמו שוב ושוב, העסק נסגר.

וגם שיהיה הסבר על כל בעל חיים ומוצר כמו שאמרת, אשר, שאנשים ידעו למה הם מתחייבים, מה הדרישות ומה תנאי המחייה שבעל החיים
צריך, מה התזונה המתאימה וכו'.
היום לכל מוצר יש אחריות והוראות הפעלה, אבל כשמדובר ביצור חי אין חוקים ואין כללים, אין אזהרות.. הוראות מפה לאוזן וזהו
"ככה שכן שלי עושה והכל בסדר..." "הכלב של דודה שלי חי שנים.." "התוכי של חבר שלי בסדר גמור.."
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”